Välj datum

Stratosphere Tower

12 upplevelser hittades
Sortera efter:

Stratosphere Tower: Fler aktiviteter och sevärdheter

Stratosphere Tower: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stratosphere Tower

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 738 omdömen

Det här paketet är en hel del och definitivt värt priset men tänk på att du måste bekräfta tillgänglighet och/eller göra reservationer för vissa attraktioner i förväg eftersom det finns aktuella Covid-restriktioner för nämnda attraktioner. Köp av detta paket innan din förväntade resa rekommenderas eftersom jag köpte detta paket en gång redan på semestern och logistiken för att planera min familjs dagliga resplan var lite tidskrävande. Dessutom var tillgängligheten för Grand Canyon-bussturen fullbokad för de datum jag var i stan. Ge dig själv tid att underlätta en smidig planering och du kommer att vara helt säker på att du har fattat rätt beslut när du valde detta paket.

Det var absolut inget problem att få biljetter med min mobiltelefon. Jag bokade bara på semester och kunde inte skriva ut någonting. Men allt fungerade bra. Jag rekommenderade det till hela turnégruppen. Reseguiden var inte nöjd. Det gick inte att sälja en turné.

Paris och linq var stängda på vardagar men vi fick våra pengar värda 3x över med vår familj på 6. Gör bara en plan och få rutter för att göra det bästa av de dagar du har. Jag kommer alltid att få citi pass

Mycket spännande och vi kommer att vara värda pengarna!!!

Bra pass för att se alla de bästa sakerna i staden!