Strandvägen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Strandvägen

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Strandvägen? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Strandvägen

Samlat omdöme

3.6 / 5

baserat på 57 omdömen

Denna turné var ett vackert sätt att tillbringa en mulen morgon i Stockholm. Den 100 år gamla båten var ganska full, men många av gästerna var i matsalen, vilket lämnade gott om utrymme runt utsidan för att sitta och njuta av det spektakulära landskapet. Inom några minuter var vi ute i skärgården omgiven av små öar, tät skog och pittoreska röda sommarhus. Ett verkligt underbart sätt att se hur svenska människor bor utanför staden. Jag rekommenderar starkt denna turné som en bra start på din semester i Sverige.

Jag kör dessa bussar i varje stad för att se så mycket som möjligt på kort tid... bussarna går alltid med jämna mellanrum... det var lite förvirrande (vet inte om det stämmer) att det är 2 röda linjer som inte hör ihop. Den gröna linjen som vi också tog verkar vara mer av en pendelservice till kryssningsterminalen..

Alldeles lagom lång tur ut till Waxholm och tillbaka med intressant information från guide. Det vi däremot inte hade förstått var att man kunde bokat bord och ätit under turen.

Ett trevligt sätt att lära känna Stockholms skärgård, med bra guidning på svenska och engelska. Enkelt cafe’ men god smörgås och bulle.

Det var riktigt fint att få se och bli guidad i den inre skärgården. Stockholms skärgård är världsklass.