Strandvägen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Strandvägen

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Strandvägen? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Strandvägen

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 1 359 omdömen

riktigt bra båttur för att se öarna. försök få en plats i aktern där du kan ta båda sidorna av utsikten när båten kryssar. plocka upp en tryckt karta på båten så att du kan följa rutten och höga lughter på vissa öar. 2,5 timmarna passerade snabbt, bra kafé och snacks på båt och restaurang, även om vi tog smörgåsar ombord på oss själva. det regnade lite på returen men utanför utrymmen är täckta. kan vara kyligt om det är en kall dag, ha på dig en jacka, de ger också några filtar som du kan täcka. bra guide men bara 8n engelska och svenska tror jag. väl värt det.

Denna turné var ett vackert sätt att tillbringa en mulen morgon i Stockholm. Den 100 år gamla båten var ganska full, men många av gästerna var i matsalen, vilket lämnade gott om utrymme runt utsidan för att sitta och njuta av det spektakulära landskapet. Inom några minuter var vi ute i skärgården omgiven av små öar, tät skog och pittoreska röda sommarhus. Ett verkligt underbart sätt att se hur svenska människor bor utanför staden. Jag rekommenderar starkt denna turné som en bra start på din semester i Sverige.

Alldeles lagom lång tur ut till Waxholm och tillbaka med intressant information från guide. Det vi däremot inte hade förstått var att man kunde bokat bord och ätit under turen.

Ett trevligt sätt att lära känna Stockholms skärgård, med bra guidning på svenska och engelska. Enkelt cafe’ men god smörgås och bulle.

Det var riktigt fint att få se och bli guidad i den inre skärgården. Stockholms skärgård är världsklass.