Strahovklostret

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Strahovklostret

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Strahovklostret? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Strahovklostret

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 1 233 omdömen

Det var en riktigt bra turné. Vi blev informerade och sedan började det. Vi hade bokat 3 timmars turné, det var precis rätt sak att göra, det kunde inte ha varit kortare. Så vi nådde de vackraste synpunkterna, tog underbara bilder och fick mycket information. Vår guide Rasho var mycket hjälpsam och gav oss till och med tips för kvällsaktiviteter.

Jag rekommenderar det 100%, vår charmiga guide Renne, gjorde rutten mycket underhållande. Även om du inte vet hur du kör dem lär de dig på 5 minuter, om du har möjlighet att göra denna turné är det ett annorlunda och väldigt roligt sätt

Erfarenheten var perfekt, vi har inga kompletteringar! Väldigt trevligt! Och guide mannen med namnet David, är den bästa! Bli av honom erfarenheten är vackrare! En hyllning till honom och resten av laget!

Turnén var lite snabb, men detaljerad. Middagen på kryssningsfartyget var fantastisk och väl värt priset. Var medveten om att priserna på drycker på båten är högre än normalt.

Bra service, de nådde proaktivt ut till oss för att boka om på grund av en kommande regnskur. Själva turen var också rolig och värd pengarna.