Stortorget

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Stortorget

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Stortorget? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stortorget

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 287 omdömen

Helt enkelt bra

Turnén var mycket intressant! Vår guide var riktigt trevlig och berättade för många intressanta historier, men kunde också svara på alla frågor. De förbokade biljetter till Vasa-museet lönade sig 100% eftersom du inte väntade 5 minuter vid gruppingången. Den "normala" ingången hade emellertid en evigt lång kö där man skulle behöva vänta i över en timme. Sammantaget var det en fantastisk resa och jag skulle definitivt rekommendera det!

Första gången vi provade AR spel och det var en fantastiskt rolig upplevelse. Två vuxna, två tonåringar visade sig vara en bra mix för att lösa alla gåtor! Tonåringarna var svårflirtade till en början, men allteftersom tinade de upp och började engagerat driva oss allt snabbare och snabbare för att klara uppdraget i tid! Kul att kliva ur sin egen "comfort-zone" och testa något nytt! Missa inte chansen att bli hemlig agent för ett par timmar...

Rekommenderas starkt .. med Mr. Wirbl

Herr. Wirbl hade bara fyra av oss den morgonen ... så mycket bra förutsättningar. Han gav oss en mycket omfattande, väldigt charmig och riktigt kärleksfull rundtur i sitt adopterade hem ... det var en mycket informativ och riktigt vacker händelse när det gäller omfattning (gamla stan, färja och sedan också en lika fin tur i Vasa), som vi gärna rekommenderar .... merci, herr Wirbl!

Jättekul att pröva. Svensk guidning var slut men det gick lika bra på engelska. Bra guide. Var bara vår familj på turen så vi fick välja fördelningen mellan guidning och åkning. Toppen!

Fantastisk trevlig och kunnig guide, intressant berättelse genom hela rundturen. Supernöjda=)