Storkyrkan

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Storkyrkan

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Storkyrkan? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Storkyrkan

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 240 omdömen

Köpte 72 timmars passet och perfekt när du gör en kombination av museer och båt- och bussresor. De individuella entrépriserna ligger mellan 140 och 170 kronor per person, så du kan enkelt få det. ABBA-museet ingår inte i detta pass, men det inkluderar hop-on hop-on bussar, båttur, fotografiska museum, vasa museum, Viking planet och Nobelpris museum för att nämna några. Vi stannade där i slutet av april och bara några båtturer var inte aktiva än. Kort sagt ett måste om du vill spara pengar på din upptäcktsresa genom vackra Stockholm.

Helt enkelt bra

Turnén var mycket intressant! Vår guide var riktigt trevlig och berättade för många intressanta historier, men kunde också svara på alla frågor. De förbokade biljetter till Vasa-museet lönade sig 100% eftersom du inte väntade 5 minuter vid gruppingången. Den "normala" ingången hade emellertid en evigt lång kö där man skulle behöva vänta i över en timme. Sammantaget var det en fantastisk resa och jag skulle definitivt rekommendera det!

Rekommenderas starkt .. med Mr. Wirbl

Herr. Wirbl hade bara fyra av oss den morgonen ... så mycket bra förutsättningar. Han gav oss en mycket omfattande, väldigt charmig och riktigt kärleksfull rundtur i sitt adopterade hem ... det var en mycket informativ och riktigt vacker händelse när det gäller omfattning (gamla stan, färja och sedan också en lika fin tur i Vasa), som vi gärna rekommenderar .... merci, herr Wirbl!

Utmärkt turné

Staden är helt fantastisk och full av rik historia. Ljudguiden tillät oss att lyssna på informationen om och om igen. Kommentaren var också bra.

Fantastisk trevlig och kunnig guide, intressant berättelse genom hela rundturen. Supernöjda=)