Stonehenge Visitor Centre

105 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Stonehenge Visitor Centre

Stonehenge Visitor Centre: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Världsarvet Stonehenge med inträdesbiljett

Världsarvet Stonehenge med inträdesbiljett

Stonehenge är kanske det mest kända förhistoriska monumentet i världen. Den byggdes i flera etapper, till en början som ett enkelt jordbygge. Den unika stencirkeln med linor uppfördes under den sena neolitiska perioden, omkring 2500 f.Kr. Din tidsbestämda inträdesbiljett ger dig tillgång till en plats som har fortsatt att väcka intresse i århundraden. I dag utgör Stonehenge, Avebury och andra platser med anknytning till dem ett Unesco-världsarv med en unik och tät koncentration av förhistoriska monument. Stonehenge har varit föremål för spekulationer och fascination åtminstone sedan tidig medeltid. Hur kunde neolitiska människor konstruera detta mästerverk av ingenjörskonst med hjälp av de enkla verktyg och tekniker som stod till buds? Hundratals förhistoriska föremål från världsarvet Stonehenge visas i besökscentret. En av nyheterna i Stonehenge är ett utomhusgalleri med flera rekonstruerade neolitiska hus. Med hjälp av arkeologiska bevis och autentiska material ger dessa byggnader en inblick i livsstilen hos de neolitiska människor som byggde Stonehenge. Stonehenge har många olika betydelser för människor idag. Det är en av Storbritanniens ikoner, ett av världens underverk, en andlig plats och en inspirationskälla.

Från London: Stonehenge Halvdagsutflykt med Snack Pack-alternativ

Från London: Stonehenge Halvdagsutflykt med Snack Pack-alternativ

Med avresa från centrala London tar din chaufför dig direkt till Stonehenge för ett längre besök. Stonehenge Vandra runt i världsarvet och fascineras av den unika klippformationen! De 40 ton tunga stenarna ligger på Salisbury Plain och har stått ensamma sedan de kom hit för 5 000 år sedan. Stonehenge omges av en mängd teorier, från tron att det är ett religiöst tempel till ett astronomiskt ur och till och med en begravningsplats från bronsåldern! Gör din egen bedömning och upptäck historien bakom detta mystiska monument. Denna tur är utan eskort. Förstärkt verklighet Upptäck anpassade resvägar med interaktiva, självguidande kartor med 360-graders rekonstruktioner som automatiskt lokaliserar och orienterar bilden efter var du står. Upptäck berättelser, myter och legender på valbara språk med textning. Med funktionen för delad skärm kan du se dagens Stonehenge sida vid sida med dess storslagna förflutna och infografiken innehåller roliga fakta från Stonehenges historia.

London: Stonehenge, Windsor Castle, Bath, Lacock & Pub Lunch

London: Stonehenge, Windsor Castle, Bath, Lacock & Pub Lunch

Utforska historiska sevärdheter i västra England på denna heldagsutflykt med buss från London. Stanna till vid Windsor Castle, Stonehenge, byn Lacock och staden Bath. Njut av lokala smaker med en traditionell publunch. Du hämtas upp från den centralt belägna mötesplatsen i London. Resa i en bekväm luftkonditionerad buss till Windsor Castle, hem för de engelska kungligheterna i mer än 900 år. Slottet ligger högt ovanför floden Themsen och rymmer kungliga hemligheter från Vilhelm Erövrarens dagar till den nuvarande drottningen. Upptäck det största kontinuerligt bebodda slottet i världen medan du beundrar praktfulla St Georges Chapel och de överdådiga State Apartments. (Inträde ingår om tillval valts) Kör till Stonehenge på Salisbury Plain och lär dig mer om mysterierna bakom världens mest kända förhistoriska monument. Dess ursprung går nästan 5 000 år tillbaka i tiden, men än idag förbryllar det historiker och arkeologer. Försök själv att avslöja några av dess hemligheter på det nya besökscentret. (Inträde ingår om alternativet valts) Res till den pittoreska National Trust-byn Lacock. Strosa längs stadens kullerstensgator kantade av stugor. Se själv varför den används för filminspelningar för produktioner som "Harry Potter". Njut av en god engelsk lunch i en pub från 1300-talet. Ta dig till staden Bath som är full av georgiansk arkitektur i halvmånar och terrasser. På fritiden kan ni besöka Bath Abbey och den romantiska Pulteney Bridge, eller dricka te i de historiska Pump Rooms medan en stråkkvartett sjunger för er. Återvänd till mötesplatsen i London i slutet av resan.

Från London: Stonehenge Summer Solstice Sunrise Tour

Från London: Stonehenge Summer Solstice Sunrise Tour

Kom och ta del av Stonehenges hemligheter och förundras över denna märkliga och mystiska bedrift av gammal teknik och design. Njut av de underbara festligheter som äger rum i samband med sommarsolståndet. Resan avgår från London ca kl. 01.00 den 21 juni och går direkt till Stonehenge där ni anländer ca kl. 03.00. Ta den 20 till 30 minuter långa promenaden från parkeringen till monumentet. Det årliga firandet av sommarsolståndet kommer då att ha kommit en bra bit på väg och atmosfären byggs upp mot soluppgången och evenemangets höjdpunkt. Stora folkmassor samlas och det kommer att finnas gott om tid att insupa atmosfären denna historiska morgon, gå bland stenarna och observera de hedniska ritualer och ceremonier som äger rum med varierande intervall under hela morgonen innan man återvänder till London.

Bara Stonehenge-tur från London

Bara Stonehenge-tur från London

Förbered dig för en extraordinär resa med Mazza Tours när vi ger oss ut på en lyxig resa genom tiden. Tillsammans med expertguider färdas vi genom 5000 år av historia och fördjupar oss i fängslande berättelser och forntida underverk. Utforska det unika kulturarvet längs vägen innan vi återvänder till nutiden för middag. Gå in i mysteriernas värld vid Stonehenge, som ligger inbäddat i det gåtfulla landskapet på Salisbury Plain. Ta del av berättelserna och de arkeologiska fynden kring detta ikoniska monument och avslöja dess urgamla hemligheter och legender. När vi förflyttar oss 5000 år tillbaka i tiden till Stonehenge kan vi njuta av det hisnande landskapet i södra England. Vår resa genom detta levande landskap är fylld av historia, berättelser och upptäckter, som din guide berättar på ett sakkunnigt sätt. Följ med oss på detta oförglömliga äventyr från stencirkeln till hjärtat av London.

Från London: Dagsutflykt till Stonehenge, Bath och Windsor Castle

Från London: Dagsutflykt till Stonehenge, Bath och Windsor Castle

Följ med på en dagsutflykt från London till de historiska skatterna Windsor Castle, Stonehenge och Bath, där varje destination erbjuder en unik blandning av arv och charm. Efter upphämtning börjar äventyret med en naturskön bilresa till Windsor Castle, det äldsta och största bebodda slottet i världen. Inbäddat längs Themsens strand kan du se hur detta kungliga residens har stått i över 900 år och fungerat som en symbol för brittisk monarki och tradition. Följ med din guide genom slottsparken och hör berättelser om kungar och drottningar som har haft denna magnifika fästning som sitt hem. Beundra storheten i State Apartments, prydda med ovärderliga konstverk och överdådiga möbler, och förundras över den arkitektoniska prakten i St George's Chapel, ett mästerverk av medeltida design. Res sedan till hjärtat av det lantliga Wiltshire för att upptäcka det antika underverket Stonehenge. När du närmar dig denna gåtfulla plats slås du av den imponerande synen av massiva stenmonoliter som reser sig från Salisburyslätten. Stonehenges ursprung är fortfarande höljt i dunkel, men din guide ger dig insikter om dess betydelse och du kan fundera över hemligheterna bakom detta neolitiska underverk. Fortsätt resan till den charmiga staden Bath, känd för sin eleganta georgianska arkitektur och sina naturliga varma källor. Följ i de gamla romarnas fotspår när du vandrar längs kullerstensgatorna och beundrar den ikoniska Royal Crescent och den graciösa Pulteney Bridge. Besök de romerska baden, där du kan fördjupa dig i den rika historien om denna UNESCO: s världsarvslista, lära dig om ritualer och traditioner för bad i antiken. Berika din upplevelse med fängslande kommentarer, som erbjuder spännande anekdoter och historiska insikter.

Southampton: Transport till London med 3 sightseeingstopp

Southampton: Transport till London med 3 sightseeingstopp

Fördjupa dig i det vackra landskapet i västra England på en heldagsutflykt från Southampton. Lär dig mer om det rika arvet från det hedniska förflutna och den kungliga historien i Salisbury, Stonehenge och Windsor. Avsluta resan med avresa till London. Från Southampton kör du till monoliterna i Stonehenge, som har förbryllat människor i över 5 000 år. Lyssna på några av de teorier om hur den byggdes som din guide berättar. Fortsätt till marknadsstaden Salisbury, som är mest känd för sin katedral från 1200-talet. Den byggdes under Henrik III:s regeringstid och har Storbritanniens högsta kyrktorn på 123 meter och är ett av de finaste exemplen på tidig gotisk engelsk arkitektur. Vid ankomsten till katedralen välkomnas du av en specialiserad Salisbury Cathedral Guide och får en introduktion innan du går på en guidad rundtur. Förundras över Magna Carta, den berömda överenskommelsen mellan kung John och hans baroner vid Runnymede 1215, och som nu finns i Chapter House. Efteråt kan du utforska den kungliga historien med ett besök på drottningens officiella residens, Windsor Castle. Bevittna den monarkiska smakens skiftningar i inredningen av State Apartments under århundradena och se målningar av Leonardo Da Vinci och Rembrandt. Beundra drottning Marys dockhus, det mest berömda dockhuset i världen, och besök St George's Chapel, den sista viloplatsen för flera monarker. Efter sightseeingturen åker ni till London där ni släpps av på valfri plats.

Privat resa till Windsor Castle och Stonehenge

Privat resa till Windsor Castle och Stonehenge

Denna privata dagsutflykt inkluderar hämtning och lämning från ditt hotell, kryssningsfartyg eller flygplats från någon av de större städerna i beskrivningen och är för upp till 6 personer med handbagage, 5 personer med handbagage eller 4 personer med fullt bagage. Ta en dagsutflykt för att upptäcka det berömda Windsor Castle och den mystiska stencirkeln Stonehenge. Windsor Castle som reser sig högt över horisonten har varit den brittiska kungafamiljens stamhem i mer än 900 år och är det största kontinuerligt bebodda slottet i Europa. George's Chapel, ett av de vackraste exemplen på medeltida kyrkoarkitektur i England och en begravningsplats för kungar och drottningar, inklusive Henrik VIII och hans tredje fru Jane Seymour. Fortsätt genom Wiltshire och upptäck mysteriet med Stonehenge som ligger i ett stort rituellt landskap fyllt med högar och artefakter som utmanar vår förståelse av det forntida Storbritannien.

Från London: Privat resa till Stonehenge med hotelltransfer

Från London: Privat resa till Stonehenge med hotelltransfer

Utforska Stonehenge, ett av Englands mest kända resmål, på en resa med transport tur och retur från London. Du har tid att se monumentet på egen hand och fördjupa dig i ursprunget till detta 5 000 år gamla stenmonument. Anländer till Stonehenge och tar dig tid att se monumentet. Lär dig mer om de många teorierna kring denna plats, från tron att det är ett religiöst tempel till ett astronomiskt ur och till och med en begravningsplats från bronsåldern. Bestäm själv medan du upptäcker historien bakom detta mystiska monument. Fånga essensen av detta UNESCO-listade, megalitiska landmärke genom att utforska det interaktiva besökscentret. Upptäck djupgående utställningar och antika artefakter innan du ger dig av på återresan till London i en privat, luftkonditionerad bil.

Från Glastonbury: Anden i Stonehenge och Avebury

Från Glastonbury: Anden i Stonehenge och Avebury

Tors rundtur i Stonehenge är olik alla andra. Det sätt på vilket han delar med sig av sina visioner om en värld som knappast är känd av historiker är som om du förflyttas in i en tidlös dröm och ser de gamla magiskt resa stencirkeln och anpassa dem till solstånden och dagjämningarna personligen. Han tar dig sedan till en mycket speciell plats som bara besöks av 1% av turisterna, här kan du gå bland 5000 år av historia och föreställa dig deras motivation att skapa sådana fantastiska platser. Efter lunch beger vi oss till Avebury, världens största bevarade stencirkel, en plats där du kan sitta i de gamla ärkedruidernas stol och lära dig om stjärnorna på det sätt som de lärde ut. Du känner energierna från Michael ley-linjen som färdas perfekt uppför den ormliknande stenallén, du får lära dig hur de gamla anpassade stenarna till stjärnorna, balanserade den heliga maskulina och heliga feminina med sina stencirklar, sedan kommer du in i en kyrka från den saxiska perioden, 1000 år av dyrkan och se det berömda drakfontet. Sedan får du besöka den berömda Silbury Hill som moderna historiker tror har varit en gammal pyramid. Du kommer inte att glömma den här dagen i första taget, när du reser genom tiden med Tors magiska vision av läckerheter.

De mest populära sevärdheterna i Amesbury

Att göra i Stonehenge Visitor Centre

Städer i England

Stonehenge Visitor Centre: Fler aktiviteter och sevärdheter

Stonehenge Visitor Centre: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stonehenge Visitor Centre

Samlat omdöme

4.5
(4 139 recensioner)

Fantastiskt Suggestivt ställe Det är verkligen värt det. Från centrala London är det jobbigt att ta sig dit. Det finns två tåg och en buss att byta. De kostar mycket, faktiskt kostar enkelvägen 50 € per person så några råd kan du överväga att skaffa biljetten direkt med överföring inklusive mer eller mindre priset är detsamma

Eftersom vi kom till startpunkten, mycket bra uppmärksamhet, vi kom sent och förlorade vår första resplan, men de gav oss nya alternativ att ta, vår reseguide var också utmärkt förutom att alltid se till att hela gruppen var så bra som möjlig.

Resan var överlag bra, det fanns inte tillräckligt med tid i Windsor och Bath för att ens kort gå genom gatorna. Middagen i Lackok smakade bra men portionerna var väldigt små, speciellt pasta, det fanns bara några nudlar

Guiden är den bästa. Charmigt och han har gjort utflykten väldigt organiserad och hela tiden förklarat varje plats och detaljer mycket väl. Stort tack till guiden och chauffören.

Leta efter "Magnus", en utmärkt guide, mycket karismatisk, rekommenderas starkt för ett långt besök som det här.