Stonehenge

Besök denna mytomspunna, förhistoriska plats och förundras över stenringarna som restes för över tusen år sedan.

  • Entrébiljetter
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Stadskort
  • Flerdagsturer
57 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Stonehenge: Fler aktiviteter och sevärdheter

Stonehenge: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stonehenge

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 13 702 omdömen

Reseledare är Bruce och chaufför är Dan. Jag njöt verkligen av den här resan, Bruce är mycket bra med tidshantering och Dan är en fantastisk förare. Med detta går resan väldigt smidigt. Bruce är mycket underhållande och insiktsfull, skulle starkt rekommendera andra att göra denna turné med Bruce igen!

Jag tog denna turné med min son (13) och vi hade en viskning. Vår reseguide hade så mycket information att dela, var verkligen vänlig och hjälpsam och alla stopp var mycket intressanta. Det enda jag skulle ha velat var lite mer tid i Bath, men vi hade nog att se allt. Rekommenderar definitivt!

En härlig dag på turné i Windsor, Bath och Stonehenge! Vår guide Bruce var informativ och underhållande. Vi var först i kön på Windsor innan det öppnade för dagen, och det var fantastiskt att vara först med att gå genom statsrummen innan det blev trångt. Resten av stoppen var också bra.

En maxad upplevelse som låter en se mycket på en och samma dag. Det blir ganska intensivt men perfekt om man vill se mycket på en och samma dag. Bra guidning av Bruce och mycket bra kört av chaffören Jim.

Fantastiskt trevlig utflykt. Guiden var kunnig, trevlig och hade mycket humor. Full pott