Stockholms län
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare

Stockholms län: Upplevelser

Se alla upplevelser i Stockholms län

Vad besökare tycker om Stockholms län

Trevlig tur med fantastisk utsikt och lagom lätt/svår körning

Trevlig tur med bra instruktioner och fina platser , kunde hunnit lite längre bort på tiden. Som utveckling fanns intresse från vår sida att få mer information om " olika platser och händelser från förr" Mycket bra instruktioner om segwayen - Guiden var kunnig om fordonet. Bra och enkel engelska. Hade hon berättat mer om gamla tiden och platser på söder hade det varit ett plus. Vi är supernöjda med turen fö.

Stockholm: 2,5 timmes Segwaytur på Södermalm Omdöme från: Linda, 2017-07-11

Mycket trevligt sätt att se vår fina huvudstad på.

Fina vyer. Härligt tvist på resandet. Bra guide och musik. Hade mindre barn med på resan som inte kan engelska. Enligt bokningen angavs inget språk utan jag förutsatte att det var svenska. Guiden varierade mellan engelska och svenska och tog vissa fragment på både och. Saknar dock de svenska översättningarna på allt!

Mycket bra tur, men informationen skulle kunna ändras något.

Bra kapten, trevlig tur. Informationen skulle dock kunna vara mer aktuell, dvs mindre historia om fornstora dagar och mer om det man såg. Stundtals var den både mycket aktuell, miljöanpassad och med aktuella politiska referenser. Det var mycket positivt.

Stockholm: 2-timmars båttur under broarna Omdöme från: Gunnel Sofia, 2019-06-17

En mycket trevlig sightseeing på land & i vatten!

Vi åkte Ocean bus på förmiddagen den 5/8 & hade en mycket duktigt & rolig guide som hette Mikaela! Det var en kul upplevelse med buss- & båttur runtom i vackra Stockholm som uppskattades av hela familjen!

Turen gick genom gamla stan förbi slottet upp mot söders höjder .

Guiden Rad berättade intressant historia om Stockholms uppbyggnad och innevånarnas leverne på 1500-talet. Vitabergsparken, Hammarby kajpats och Mosebacke gjorde segwayturen till en fantastisk resa.

Stockholm: 2,5 timmes Segwaytur på Södermalm Omdöme från: Kurt, 2017-08-09