Stockholm
Transportation

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Transport och transfer i Stockholm

Vad finns det för andra saker att göra än Transport och transfer som är värt att besöka i Stockholm?

Alla saker att se i Stockholm

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Stockholm? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stockholm

Helt enkelt bra

Turnén var mycket intressant! Vår guide var riktigt trevlig och berättade för många intressanta historier, men kunde också svara på alla frågor. De förbokade biljetter till Vasa-museet lönade sig 100% eftersom du inte väntade 5 minuter vid gruppingången. Den "normala" ingången hade emellertid en evigt lång kö där man skulle behöva vänta i över en timme. Sammantaget var det en fantastisk resa och jag skulle definitivt rekommendera det!

Rekommenderas starkt .. med Mr. Wirbl

Herr. Wirbl hade bara fyra av oss den morgonen ... så mycket bra förutsättningar. Han gav oss en mycket omfattande, väldigt charmig och riktigt kärleksfull rundtur i sitt adopterade hem ... det var en mycket informativ och riktigt vacker händelse när det gäller omfattning (gamla stan, färja och sedan också en lika fin tur i Vasa), som vi gärna rekommenderar .... merci, herr Wirbl!

Chauffören var på hotellet i tid för att hämta oss och var hjälpsam med att lasta resväskorna. Istället för en annonserad Toyota Prius fanns en KIA Sportage med läderinteriör och uppvärmda säten, vilket var bekvämt.

Fantastisk trevlig och kunnig guide, intressant berättelse genom hela rundturen. Supernöjda=)

Super punktlig och föraren mycket trevlig. När som helst!