1. Sverige
 2. Stockholms län
 3. Stockholm
 4. Dagsutflykter

Stockholms skärgård: 1-dag guidad kajaktur

Produkt-ID: 220116
Visa galleri
Paddla runt de obebodda öarna i Stockholms skärgård på ett kajakäventyr under en heldag. Rid på Östersjöns vågor medan du upptäcker detta fantastiska landskap tillsammans med en professionell guide. Stanna till för en god lunch tillagad över en öppen eld.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 12 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Längd: 8 timmar
Starttid 09:00
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Svenska, Engelska, Franska

Välj deltagare, datum och språk:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Upptäck Stockholms vackra skärgård på ett heldagsäventyr med kajakpaddling
 • Lär dig om de tusentals öarna och det vilda djurlivet runt skärgården
 • Njut av en god lunch tillagad över en öppen eld inklusive en typisk svensk fika
Beskrivning
Upptäck Stockholms vackra skärgård, endast 45 minuter utanför Stockholm. Skärgården består av cirka trettiotusen öar belägna i lugnet av Östersjön. Förr i tiden var detta ett hem för många jordbrukare och fiskare, samt en utpost för vikingahandel. Vattenytan har fribärande kupoler av sten och träd som skapar en unik naturlig labyrint som är perfekt att utforska med en kajak. 

Börja den här härliga turen med att möta upp din guide klockan 09:00 på söder i Stockholm. Res tillsammans till Dalarö som är en charmig liten skärgårdsort, varifrån du kommer att börja ditt kajakäventyr. Längs vägen, beundra de magnifika små röda husen som diskret är byggda bland tallarna. Njut hela dagen med att utforska  olika öar från vattnet. Stanna till vid en av de obebodda öarna för att ladda på med lunch, tillagad över en öppen eld. Koppla av till Östersjöns kluckande vågor och fågelsång.

När eftermiddagen har kommit till sitt slut så är det dags att paddla tillbaka mot Dalarö, där du började från. Paddla runt de andra öarna och få chansen till att se annat fantastiskt på den mer vilda delen av skärgården. Håll utkik efter cirklande havsörnar som är på jakt efter byten. Försök att upptäcka ett flertal arter av flyttfåglar inklusive olika typer av gås eller den berömda skarven som flyger över horisonten norrut. I slutet av turen, återvänd till Stockholm med massor av nya minnen och härlig frisk luft i lungorna. 
Inkluderar
 • Lunch tillagas över en öppen eld
 • Tilltugg
 • Kaffe och te
 • Svensk fika
 • Kajak och utrustning (livväst, paddel, kapell)
 • Torrpåsar
 • Kajaklektion och introduktion
 • Luftkonditionerat fordon
 • Upphämtning och avlämning från Stockholm
 • Guide

Förberedelse

Mötesplats

Träffas på Ystadsvägen 18 kl. 09.00. Tunnelbanestationen Hammarbyhöjden, gröna linjen, nummer 17, mot Skarpnäck. Vägbeskrivning: Kliv av tunnelbanan vid stationen Hammarbyhöjden (mot Skarpnäck), sväng vänster och gå ut från tunnelbanestationen. Du är nu på Malmövägen. Gå åt höger, sväng sedan 90 grader åt vänster och promenera i 5 minuter. Passera kaféet "Bonne Femme". Träffas vid hörnet.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information
Bra att veta
• Vänligen ta med: en dag-ryggsäck, en uppsättning med torra kläder (om du blir våt), sandaler (ej flip-flops), regnkläder, badkläder, liten handduk, solskyddsmedel, hatt, solglasögon, din kamera

Från 1 550 SEK per person

Kundomdömen
Samlat omdöme
4,8 / 5
baserat på 16 omdömen
Översikt
Service
4,8/5
Organisering
4,7/5
Valuta för pengarna
3,9/5
Säkerhet
4,6/5

Arrangeras av

True Nature Sweden

Produkt-ID: 220116