Hoppa på/hoppa av-tur

Stockholm: Hop-on hop-off sightseeing med buss och båt

Stockholm: Hop-on hop-off sightseeing med buss och båt

Aktivitetsarrangör: Tours & Tickets

Från 262 SEK per person

Att ta sig runt Stockholm är lätt med en kombinerad hop-on hop-off sightseeingrundtur med buss och båt. Res till Stockholms öar och längs gatorna med 24- eller 72-timmarsbiljett. Se stadens främsta attraktioner, hoppa på och av vid många hållplatser.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Boka nu, betala senare
Boka nu och betala senare för att reservera din plats utan kostnad i dag. Ta reda på mer
Varaktighet: 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Värd eller person som hälsar välkommen
Engelska
Ljudguide ingår
Spanska, Kinesiska, Engelska, Finska, Franska, Tyska, Italienska, Japanska, Ryska, Norska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Se Stockholms sevärdheter från vattnet och från land
 • Hoppa på och av bussen och båten så ofta du vill
 • Ta del av gratis wifi-anslutning ombord
Beskrivning
Sightseeingbåtar och bussar kör linjetrafik bland Stockholms öar och längs stadens gator. Medan du är ombord kan du lyssna på kommentarer om Stockholm, välj bland tio språk. Välj mellan 24- eller 72-timmars biljett för buss- och båtrundturerna. Din  kombinationsbiljett ger dig full tillgång till både buss- och båtrundturer. Se Stockholms alla sevärdheter både från vattnet och från land i din egen takt.  Bussarna och båtarna tar dig direkt till sevärdheter utan långa omvägar och stannar vid sevärdheter som Skansen, Kungliga slottet, Gröna Lund, Vasamuseet, Fjällgatan, Stadshuset, Abbamuseet, Ice Bar, Gamla stan och flera populära shoppingdistrikt. Du får gratis wifi ombord både bussen och båten. Båten har också ett litet kafé, där du kan köpa fika och läsk. Busshållplatser: 1. Centralstationen 2. Gallerian 3. Gustav Adolfs torg/Kungliga Operan 4. Gamla stan 5. Slussen 6. Fjällgatan 7. Viking Line och kryssningskaj S167 8. Skeppsbron 9. Kungliga slottet 10. Kungsträdgården 11. Nybroplan/Dramaten 12. Styrmansgatan 13. Vasamuseet 14. Gröna Lund, Skansen och Abbamuseet 15. Nordiska museet 16. Karlaplan 17. Stureplan 18. Konserthuset 19. Cityterminalen 20. Rådhuset 21. Stadshuset Båthållplatser: 1. Kungliga slottet 2. Nybroplan 3. Vasamuseet 4. Skeppsholmen 5. Gröna Lund och Abbamuseet 6. Kryssningskaj S167 7. Fotografiska 8. Slussen
Ingår
 • Biljett till hop-on hop-off sightseeing med buss och båt som är giltig i 24 eller 72 timmar (beroende på valt alternativ
 • Ljudguide (tillgänglig på tio språk)
 • Hörlurar
 • Gratis wifi (båt och buss)
  Covid-19-åtgärder
  Rådande säkerhetsåtgärder
  • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
  Deltagarkrav
  • Du måste bära munskydd för att delta

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Mötesplatsen varierar beroende på bokat alternativ.

  Viktig information

  Bra att veta

  • Barn upp till tolv år reser gratis i sällskap av en betalande vuxen.
  • Ljudguider finns tillgängliga på svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, finska, kinesiska och japanska.
  • Var god notera att bussarna är rullstolsanpassade, det gäller dock inte båtarna.
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  3,8 /5

  baserat på 748 omdömen

  Översikt

  • Guide
   4,5/5
  • Transport
   3,6/5
  • Valuta för pengarna
   3,7/5
  • Säkerhet
   4,3/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Det var ett bra sätt att utforska staden. Men man var inte säker på bussintervallerna vid varje hållplats. Detta bör delas så man är mer planerad för hur länge man ska vänta på en annan buss vid valfri hållplats. Det fanns också många röda bussar runt så det var svårt att hitta vilken som var vår. Vi valde att göra en kombination av buss och båt vilket var bra för familjen.

  Läs mer

  27 september 2021

  Utmärkt med undantag för busshållplatsförvirring

  Verkligen utmärkt och värdefull turné på alla sätt. Vissa bussar stannade inte eller stannade vid höger busshållplats eller på höger sida av hållplatsen utanför Vasa-museet och dess partnermuseum. Dessutom var den fattiga busschauffören tvungen att berätta för folk hela tiden att de hade biljetter till den andra turnén, så han kunde inte ta dem!

  Läs mer

  2 augusti 2016

  Enkelt sätt att visa turister Stockholm

  Ett äldre par kom för att besöka mig och min flickvän hade idén att få dem den här biljetten och det var en utmärkt idé. Jag har bott här tillräckligt länge för att ha sett alla sevärdheter otaliga gånger, men det var ett ganska avkopplande sätt att göra dem igen. Liksom en chaufförtjänst, förutom mycket billigare och med tanke på att du vill gå av ganska ofta, förmodligen till och med moire bekvämt. Jag testade inte ljudguiden för hörlurar men mina gäster verkade mycket nöjda med den information de fick och särskilt det faktum att de kunde lyssna på den på spanska, varifrån de är ifrån.

  Läs mer

  16 maj 2013

  Produkt-ID: 53941