Vattenaktivitet

Stockholm: De kungliga broarna med kryssning på kanaler

Aktivitetsarrangör: Tours & Tickets

Stockholm: De kungliga broarna med kryssning på kanaler

Aktivitetsarrangör: Tours & Tickets
Snart utsåld

Från 260 SEK per person

Snart utsåld

Stig ombord på en nöjesbåt för att bege dig ut på en 1 timmas kryssning runt Stockholm. Njut av utsikterna över dess många vattenvägar och små öar. Beundra flera av "Nordens Venedigs" sevärdheter och vackra broar. Kryssa genom centrum till Djurgården.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Varaktighet: 1 timme
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Ljudguide ingår
Spanska, Kinesiska, Engelska, Finska, Franska, Tyska, Hebreiska, Italienska, Japanska, Arabiska, Portugisiska, Ryska, Hindi

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Se många av Stockholms främsta sevärdheter på en underbar panoramatur med båt
 • Beundra de många sevärdheterna i Gamla stan
 • Segla förbi Djurgården och den kungliga viltparken som finns där
 • Lyssna på intressant information med den kostnadsfria ljudguiden ombord på båten
 • Njut av en klassisk svensk fika med kaffe och kakor
Beskrivning
Se Stockholms främsta sevärdheter från dess vackra vattenvägar, på en 1 timmas kryssning ut på den svenska huvudstadens kanaler. Kryssa iväg till den kungliga ön Djurgården och njut av panoramavyerna över Stockholms skyline. Stig ombord på turbåten vid det kungliga slottet i Gamla stan och segla iväg på de trånga kanalerna mot Djurgården. Åk sedan ut mot de öppna vikarna, kusten och de många öarna som utgör Stockholms skärgård. Låt dig hänföras av de färgglada byggnaderna runtom i Gamla stan. Passera förbi den kungliga viltparken som är belägen på Djurgården. Fortsätt därefter vidare mot den lilla holmen Riddarholmen (som är en del av Gamla stan) och segla förbi några av Södermalms trendigaste gator. Dra nytta av gratis Wi-Fi ombord på den fräscha båten, som även har smidiga faciliteter såsom toaletter och ett litet café. Under resans gång kan du dessutom lyssna på informationsrika kommentarer med dina kostnadsfria hörlurar.
Ingår
 • Kryssning ombord på en nöjesbåt
 • Audioguide (tillgänglig på 14 språk)
 • Hörlurar under turen
  Covid-19-åtgärder
  Rådande säkerhetsåtgärder
  • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Den första avgångsplatsen är från det kungliga palatset i Gamla stan. Checka in vid Red Sightseeing Stockholms reception.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Bra att veta

  • Barn upp till 5 års ålder reser med gratis om de följs av en betalande vuxen
  • Smidiga audioguider finns på svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, finska, kinesiska och japanska
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  3,9 /5

  baserat på 252 omdömen

  Översikt

  • Transport
   4,2/5
  • Valuta för pengarna
   3,8/5
  • Säkerhet
   4,2/5
  • Service
   3,8/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Mötesplatsen var oklar eftersom adressen var ett museum och inte en kontaktperson på plats. Namnet på det rederi som kan användas avslöjades inte när bokningen gjordes. Trots allt var landningssteget och fartyget de för hop on hop off ship. Leverantören kunde inte nås via telefon, men WhatsApp-chatfunktionen var tillgänglig, vilket i slutändan gav kortsiktig hjälp.

  Läs mer

  8 september 2019

  Bra båttur, bara utgångspunkten var svår att hitta

  Själva båtturen var bra. Landningssteget vid slottet var mycket svårt att hitta, eftersom arrangören inte nämns på kupongen; bryggan i Nybroviken var omöjlig att ta fram. Inget nämndes någonstans när avgångstiderna är. Båten var "sittande" ganska snävt, så att när båten är välbesökt, sitter du i värsta fall mot riktningen, knä till knä med din eventuellt konstiga motsvarighet och de sevärdheter som nämns via ljudguiden kan bara upptäckas med svårigheter eller sen , eftersom guiden talar för de besökare som kör i riktning för resan.

  Läs mer

  3 oktober 2018

  En trevlig byggsten för första dagen, som ger en bra överblick över omgivningen från vattnet. Eftersom vi hade väldigt fint väder hade jag personligen önskat mig ett öppet fartyg eller 'soldäck' (även mer praktiskt för att fota), men det skulle förstås snabbt se väldigt annorlunda ut en regnig dag.

  17 augusti 2022

  Produkt-ID: 61240