1. Sverige
 2. Stockholms län
 3. Stockholm

Stockholm: 2-dagars vandringstur

Produkt-ID: 220197
Visa galleri
Upplev en unik vandringstur i Sverige, runt Stockholmsområdet. En guide kommer att visa dig fantastiska platser som du inte vill missa när du är ute i naturen. Du kommer också att få lära dig hur du gör upp en eld och sova i ett tält intill en sjö.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 12 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Längd 2 dagar
Starttid 09:00
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Svenska, Engelska, Franska

Välj deltagare, datum och språk:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Delta i en 2-dagars vandringsupplevelse i de svenska skogarna
 • Njut av en rofylld natt med en lägereld intill en lugn sjö
 • Lär dig mer om den svenska naturen och djurlivet från din guide
 • Upptäck Sveriges vackra natur
Beskrivning
Dag 1:

Du kommer att avgå klockan 09:00 från kontoret i södra Stockholm och resa i cirka 1 timme till en skog inte långt från en den lilla orten Gnesta. Väl framme på plats och efter en kontroll av din ryggsäck kommer du att påbörja vandringen genom att följa en led i ungefär en timme, den här tiden kommer att vara perfekt för att se till att din utrustning är väl justerad.

Det är vid den här tidpunkten som det äkta äventyret tar fart med vandring i terrängen, vilket betyder att det inte kommer att finnas några vägar eller tecken på mänsklig aktivitet. Det här är en perfekt miljö om du verkligen vill komma ut i vildmarken, och sedan kommer du att få äta lunch vid middagstid i denna magiska omgivning. På kvällen sätter du läger intill en sjö där du kommer att vara är välkommen att ta ett bad. Du kommer att få bygga en eldstad och laga en god måltid över den, förberedd av din skickliga guide (med din hjälp).

Dag 2:

Från klockan 07:00 kommer att sätta igång eld på eldstaden igen för att förbereda frukost. Packa sedan ihop ditt tält innan du tar en sista bild och bege dig därefter vidare. Njut av en vandring genom naturen till en annan del av den här stora skogen som kommer att bjuda på andra olika landskap. Senare på morgonen kommer du fram till den sista sjön på den här turen och därifrån följer en stig som tar dig tillbaka till bilen, men du kommer att hinna med en lunch över en sista eldstad. Sedan är det dags att bege sig tillbaka till civilisationen med en mängd härliga nya minnen.
Inkluderar
 • Lunch x2
 • Frukost
 • Middag
 • Upphämtning och avlämning från centrala Stockholm
 • Guide
 • Fika med kaffe och kakor
 • Ryggsäckar

Förberedelse

Mötesplats

Träffas på Ystadsvägen 18 kl. 09.00. Tunnelbanestationen Hammarbyhöjden, gröna linjen, nummer 17, mot Skarpnäck. Vägbeskrivning: Kliv av tunnelbanan vid stationen Hammarbyhöjden (mot Skarpnäck), sväng vänster och gå ut från tunnelbanestationen. Du är nu på Malmövägen. Gå åt höger, sväng sedan 90 grader åt vänster och promenera i 5 minuter. Passera kaféet "Bonne Femme". Träffas vid hörnet.

Öppna i Google Maps ⟶

Från 3 000 SEK per person

Arrangeras av

True Nature Sweden

Produkt-ID: 220197