Stockholm
Sightseeingturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Stockholm

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Stockholm? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stockholm

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 1 474 omdömen

Vi fick en fantastisk upplevelse tillsammans med vår super duktiga & inspirerande guide Sandra. Hon guidade oss igenom vackra gator & gränder där vi inte skulle gått på själva och berättade med stor inlevelse om Stockholms historia blandat med gamla sägner.. Vi kommer absolut gå fler turer!

Majsan, vår guide, var superhärlig och guidade oss med fingertoppskänsla utifrån gruppens behov. Lagom med historia blandat med spökberättelser, och fullt med humor! Heja Majsan, hälsar Catharina I och II! Lördagen 23/1, kl 16.30

Kul upplevelse och häftigt att se Stockholm från både land och vatten. Synd bara att vissa under våran rundtur var tvungna att tjattra i telefon under halva turen....blev svårt att höra guiden!

Har precis varit på spökvandring med fantastiska Majsan som guide! Många skratt och kusliga berättelser med stor entusiasm och inlevelse. Mycket att gå i rask takt. Rekomenderas!

Guiden Majsan var väldigt påläst och duktig! Som lite teater med glimt i ögat och många skratt bjöds vi på, samtidigt som vi fick oss mer kunskap till livs!