Stockholm
Segway-turer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Stockholm

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Stockholm? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stockholm

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 356 omdömen

Supertrevlig och duktig guide/instruktör som var väldigt bra på att snabbt lära oss köra Segway. Han hade väldigt bra kännedom om olika attraktioner och sevärdheter vi passerade på Djurgården, även ur ett historiskt perspektiv. Min tonårsdotter blev exalterad när vi passerade inspelningsplatsen för Bäst i Test med Babben Larsson. Att guiden (Joel) därtill är domare i ölprovningstävlingar och rekommenderade Gamla Stans bästa ölställe Zum Franziskaner, inklusive favoritölsorter gjorde inte saken sämre! Verkligen värt varenda krona! Tack Joel!

Excellent! Ett bra sätt att njuta av staden!

Vår guide Sofia var utmärkt! Vi lärde oss att rida på segwayen med hennes hjälp mycket enkelt och hon gav oss bra information om olika delar av staden längs turnén. Sofia var entusiastisk, mycket trevlig och hjälpsam! Tack

Mycket cool turné!

Vår guide Moana var mycket trevlig och kompetent. Och i slutet av turnén gav vi oss också bra tips för vår vistelse i Stockholm. Tänk bara på varma kläder! Stockholm vinden blir långsamt mycket kallt. Glad igen

Jättekul att pröva. Svensk guidning var slut men det gick lika bra på engelska. Bra guide. Var bara vår familj på turen så vi fick välja fördelningen mellan guidning och åkning. Toppen!

Fantastiskt upplevelse! Kul sätt att uppleva Stockholm på. Lärorikt och spännande på samma gång. Vår guide Elin var toppen.