Stockholm
Segway-turer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Stockholm

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Stockholm? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stockholm

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 356 omdömen

Trevlig tur med fantastisk utsikt och lagom lätt/svår körning

Trevlig tur med bra instruktioner och fina platser , kunde hunnit lite längre bort på tiden. Som utveckling fanns intresse från vår sida att få mer information om " olika platser och händelser från förr" Mycket bra instruktioner om segwayen - Guiden var kunnig om fordonet. Bra och enkel engelska. Hade hon berättat mer om gamla tiden och platser på söder hade det varit ett plus. Vi är supernöjda med turen fö.

Turen gick genom gamla stan förbi slottet upp mot söders höjder .

Guiden Rad berättade intressant historia om Stockholms uppbyggnad och innevånarnas leverne på 1500-talet. Vitabergsparken, Hammarby kajpats och Mosebacke gjorde segwayturen till en fantastisk resa.

Jättekul att pröva. Svensk guidning var slut men det gick lika bra på engelska. Bra guide. Var bara vår familj på turen så vi fick välja fördelningen mellan guidning och åkning. Toppen!

Fantastiskt upplevelse! Kul sätt att uppleva Stockholm på. Lärorikt och spännande på samma gång. Vår guide Elin var toppen.

En fantastisk upplevelse av att lära känna en stad!

Att uppleva så stor del av Stockholm på 90 minuter gör det möjligt och roligt med seg way turen. Vi rekommenderar det varmt