Stockholm
Rundturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Stockholm

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Stockholm? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stockholm

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 2 542 omdömen

Första gången vi provade AR spel och det var en fantastiskt rolig upplevelse. Två vuxna, två tonåringar visade sig vara en bra mix för att lösa alla gåtor! Tonåringarna var svårflirtade till en början, men allteftersom tinade de upp och började engagerat driva oss allt snabbare och snabbare för att klara uppdraget i tid! Kul att kliva ur sin egen "comfort-zone" och testa något nytt! Missa inte chansen att bli hemlig agent för ett par timmar...

Spelet visade mig Stockholms gamla stad på ett unikt sätt. Det tog mig ner på gator som jag annars inte skulle ha gått ner på och man var tvungen att titta på allt väldigt noga. Du bör definitivt göra turnén i mörker för den perfekta atmosfären. Tips: För ännu mer atmosfär, kör en spellista med läskiga ljud i bakgrunden.

Vår guide Callum var väldigt rolig och kom verkligen in i rollen som "nattväktare". Man får dock ta itu med hans starka skotska accent, som inte störde oss och till och med var väldigt charmig. :) Intressanta historier som man inte upplever i vanliga turistguider och vandringsturer.

Helt perfekt aktivitet att göra en kall, blöt, mörk novemberkväll. Peter var störtskön och vi hade gärna fortsatt ännu längre. Lärorikt och roligt på samma gång.

Ett superkul och annorlunda sätt att höra om Stockholms historia, perfekt