Stockholm
Rundturer

Rundturer
283 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Stockholm Rundturer

Stockholm: Sightseeingkryssning i Stockholms skärgård med guide

Stockholm: Sightseeingkryssning i Stockholms skärgård med guide

Upplev det bästa av Stockholms skärgård på kort tid på en stadskryssning tur & retur. Med en reseguide ombord får du lära dig mer om historien bakom de olika sevärdheterna du passerar. Njut av en resa med vackra sevärdheter och fascinerande historier.  Börja din tur från Strandvägen  och hoppa ombord på M/S Östanå I, byggd 1906, eller S/S Stockholm, byggd 1931. Köp varma och kalla drycker samt smörgåsar från kafeterian ombord. Se när din guide pekar ut de naturliga platserna i Stockholms skärgård, den näst största i Östersjön.

Stockholm: Inträdesbiljett till ABBA The Museum

Stockholm: Inträdesbiljett till ABBA The Museum

Besök det fantastiska ABBA The Museum ute på Djurgården i Stockholm och njut av en unik upplevelse med denna inträdesbiljett. Se de ikoniska scenkläderna som tillhör de fyra gruppmedlemmarna, sida vid sida med deras guldskivor, originalföremål, minnessaker, kuriosa och mycket mer. På det här museet blir du själv en del av upplevelsen och i slutet av ditt besök kommer du att känna dig som bandets femte gruppmedlem. Njut av att få se hur du själv skulle se ut i bandets legendariska scenkläder och sjung en sång i den berömda Polarstudion, som utformades av ABBA-musikerna Björn Ulvaeus och Benny Andersson. Se de fascinerande avatarerna i 3D och stå på scenen tillsammans med bandet.

Stockholm: Inträdesbiljett till Paradox Museum

Stockholm: Inträdesbiljett till Paradox Museum

Utforska världens största samling av utställningar formade runt paradoxer, med en inträdesbiljett som ger dig tillgång till hela Paradox Museum i Stockholm. Dyk in i en värld av imponerande och överdådig experimentell samtida konst och passa på att ta några otroliga bilder av de förtrollande optiska illusionerna som skapas. Följ de många skyltarna genom museets labyrint av utställningar, vilka har designats och planerats för att upplevas i följd när du går på den enkelriktade leden genom museet. Ta roliga bilder av de fascinerande paradoxerna med hjälp av utmarkerade fotoplatser, där du får bästa möjliga vinklar. Dra nytta av utställningarnas förklaringar, som förklarar "vad du ska göra" och "vad som händer". Skanna de smidiga QR-koderna för att lära dig ännu mer och ta även chansen att fråga museets personal. De kan även ta några gruppfotografier av dig och dina vänner om du vill. Glöm inte att besöka Paradoxs butik innan du återvänder till verkligheten. Här kan du köpa flera olika typer av spel, kläder, souvenirer och spännande prylar.

Stockholm: Inträdesbiljett till friluftsmuseet Skansen

Stockholm: Inträdesbiljett till friluftsmuseet Skansen

Res tillbaka i tiden på denna autentiska utställning om det förindustriella Sverige. Besök hus och gårdar från hela landet och upplev det traditionella livet på landsbygden. Upplev de olika sociala förhållanden som människor levde under mellan 1500-talet och 1900-talets första hälft. Upptäck Sveriges historia. Ta reda på hur svenskarna levde en gång i tiden genom årstidsväxlingar, traditioner, arbete, fester och vardagsliv från förr. Upplev djurlivet, inklusive nordiska vilda djur, sällsynta raser, husdjur och exotiska djur.  Njut av en utsökt måltid (ingår inte) på en av de restauranger som erbjuder en fantastisk utsikt över Stockholm. Glöm inte att besöka museibutiken, där du hittar traditionellt hantverk och olika svenska designprodukter. Låt dina barn njuta av ett zoo med husdjur som katter, kaniner och marsvin. Skansen är också hemvist för 75 olika djurarter, inklusive vilda djur som lodjur, älg och brunbjörn samt flera husdjursraser. Museet byter dekorationer med olika teman under säsongerna. Den här säsongen kan du uppleva en historisk julmarknad med anor från 1903. Köp hantverk, godis, hemgjorda ljus och julklappar. Julmarknaden är öppen från fredag till söndag från den 26 november till den 19 december.

Stockholm: Sightseeing på land och vatten med amfibiebuss

Stockholm: Sightseeing på land och vatten med amfibiebuss

Ta del av en rundtur i Stockholm på land och vatten med en  amfibiebuss på. Lär dig mer om stadens historia från olika perspektiv och se viktiga landmärken som Gröna Lund, Kungliga slottet och Djurgårdsön När alla har stigit ombord beger du dig iväg till den Kungliga teatern. Din guide kommer att ge en kort introduktion om bussen innan hen byter fokus till de många sevärdheterna. Kör längs fashionabla Birger Jarlsgatan innan du landar vid Stureplans nattklubbsmecka. Fortsätt sedan vidare till Kungliga biblioteket, se Stockholms stadion, byggd år 1912, och vik därefter av på Karlavägen, som leder till det vackra kvarteret Östermalm. Plötsligt blir asfalten under dig till grus och det är nu det riktigt roliga börjar - det är dags för bussen att bli blöt. Håll hårt i din telefon och ha kameran redo. Förbered dig på fjärilar i magen. Musiken blir högre och med ett stort plask träffar vattnet bussens vindruta. Innan du vet ordet av det så flyter du fram. Efter ett par minuters kryssning på vattnet får du också höra historien om Djurgårdens kungliga ö. Passera Vasamuseet och Gröna Lund, som är Sveriges äldsta tivoli. Ha kameran redo  för den vykortsliknande utsikten över Stockholm. Se Gamla stans slående fasader framför dig. Här har byggnaderna anor från 1500-talet. Mitt i Gamla stan finns den tyska kyrkan och Stockholms stadshus, som är en berömd symbol för både Stockholm och Sverige med de tre gyllene kronorna på toppen. Segla längs kajen på Södermalm, som är den största av Stockholms 14 öar. Kryssa sedan runt ön Skeppsholmen och njut av den fantastiska utsikten över Kungliga slottet, som är ett av de största palatsen i Europa. Se 1800-talsskeppet Af Chapman som ligger i hamn vid Skeppsholmen, som en gång var Stockholms flottstation. Lär dig mer om kungafamiljen och hur Sverige blev det land det är i dag. Hör på historien om hur ett av Europas fattigaste länder blev en blomstrande industrination med en huvudstad som nu anses vara Europas motsvarighet till Silicon Valley. Känn hur strömmarna från Sveriges tredje största sjö Mälaren driver friskt rent vatten in i Östersjön. Längre fram får du en fin panoramautsikt av Strandvägen, som förmodligen är den mest exklusiva adressen i hela Skandinavien. Passera sedan fartyget Hoppetossa som tillhör världens starkaste flicka: Pippi Långstrump. Det är nu dags att återvända till torra land. Kaptenen trycker på gasen och motorn ryter till i några sekunder när bussen körs upp tillbaka på land. Kör mot utgångspunkten, förbi födelseplatsen för det världsberömda psykologiska fenomenet Stockholmssyndromet. Passera den äldsta byggnaden i stan och se Stockholms äldsta park, som brukade tillhöra kungafamiljen. Fullborda din tur med ett foto tillsammans med båtens sjungande kapten.

Stockholm: Hop-On Hop-Off buss- och båtalternativ

Stockholm: Hop-On Hop-Off buss- och båtalternativ

Se Stockholms mest kända sevärdheter längs dess gator och vattenvägar med denna hop-on hop-off-runda. Välj att stanna på busslinjen eller ta en tur på vattnet, med regelbunden trafik mellan Stockholms öar och stadens gator. Lyssna på kommentarer om Stockholm på ditt val av tio språk. Upptäck hur trevlig och enkel en stadsresa kan vara. Välj en 24-timmarsbiljett för en busstur eller båttur. En kombinationsbiljett ger dig full tillgång till både buss- och båtturer. Se alla attraktioner i Stockholm i din egen takt och hoppa av och på vid någon av hållplatserna i hela staden. Du kommer direkt till sevärdheterna utan långa omvägar och stanna vid attraktioner som Skansen, Kungliga slottet, Gröna Lund, Vasamuseet, Fjällgatan, stadshuset, Abba-museet, Ice Bar, Gamla stan och flera populära shoppingområden.

Arlanda flygplats (ARN): Tågtransfer till/från Stockholm

Arlanda flygplats (ARN): Tågtransfer till/från Stockholm

Slappna av på ett rymligt tåg med moderna faciliteter på en smidig transfer mellan Stockholm Arlanda Airport Norra Station och Stockholm Centralstation. Köp en enkel- eller tur- och returbiljett till Arlanda Express och spara tid och pengar på din flygplatstransfer. Slipp krånglet med att navigera i kollektivtrafiksystemet före eller efter en lång resa. Istället kan du koppla av och njuta av utsikten över Stockholm från din bekväma sittplats. Res ombord på rullstols- och cykelanpassade tåg med utrymme för skrymmande bagage och en toalett ombord. Lämna dina bekymmer bakom dig och anlända i tid till din destination. Håll kontakten med dina vänner med hjälp av WiFi ombord och strömförsörjning som finns i varje säte.

Stockholm: All-inclusive-pass med biljetter till 50+attraktioner

Stockholm: All-inclusive-pass med biljetter till 50+attraktioner

Upptäck Stockholm med ett all-inclusive-pass och besök så många attraktioner du vill under 1 till 5 dagar. Detta praktiska digitala pass har täckt in dig med över 50 handplockade museer, historiska platser, båtturer och andra ikoniska platser. Välj helt enkelt ditt pass från 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar och ladda ner det till din mobila enhet. Bläddra i Go City-appen för information, inklusive öppettider och instruktioner om hur du får tillgång till varje attraktion före ditt besök, och visa upp ditt pass vid varje attraktion eller rundtur för inträde. Njut av att planera din egen resplan för Stockholm och spara upp till 50%* jämfört med att köpa enskilda biljetter på dagen. Stockholm All-Inclusive Pass inkluderar inträde till de bästa aktiviteterna, inklusive några av de mest populära sakerna att göra i Stockholm: - Vasamuseet - Kungliga slottet - Gröna Lunds nöjespark (juni till september) - Skansen - Vikingamuseet - Kunglig kanalrundtur (1 timme) (april till december) - Nobel Prize Museum - Drink på ICEBAR Stockholm - Stockholm Hop-on Hop-off-buss (april till oktober) - Nordiska museet - SkyView Stockholm - Traditionell svensk fika på Systrarna Andersson - Drottningholms slott - Storkyrkan - Stockholms domkyrka - Fotografiska - Fotografiska museet Och mycket mer! Sevärdheter och turer kan komma att ändras. Kontrollera appen eller den digitala guiden som ingår i din bekräftelse voucher för den fullständiga listan över inkluderingar, öppettider och bokningsinstruktioner (i förekommande fall). * Besparingar baserade på exempel på resplaner på Go City-webbplatsen.

Stockholm: Båtutflykt under huvudstadens broar

Stockholm: Båtutflykt under huvudstadens broar

Boka en sightseeingtur och upplev Stockholm från vattnet. Gå ombord på ditt sightseeingfartyg och lyssna på den inspelade kommentaren som finns på 10 språk när du tar in de ikoniska sevärdheterna i denna fantastiska stad. Passera under flera broar och genom en sluss som förbinder Östersjön med Mälaren. Längs vägen ser du sevärdheter i Stockholms innerstad, Gamla stan, Södermalm, Lilla Essingen och Stora Essingen, den nya stadsdelen Hammarby Sjöstad och grönområdena på Kungliga Djurgården. Guidning via din egen mobiltelefon och hörlurar eller via båtens guidesystem och hörlurar. Guidad på 10 olika språk, bland annat engelska, svenska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, japanska och kinesiska.

Stockholm: 1,5 timmes spökvandring och historisk rundtur

Stockholm: 1,5 timmes spökvandring och historisk rundtur

I lyktans ljus (under mörka timmar) kan du underhållas och skrämmas av berättelser om poltergeister, pest, offentliga avrättningar och mord på denna spännande rundvandring i Stockholm. Se det förflutna vakna till liv när du besöker platserna för en blandning av stora och hemska händelser. Startar din vandring i Gamla Stan och slutar i hjärtat av Gamla stan. Längs vägen får du höra om Stockholms begynnelse och lära dig hur staden utvecklades. Upptäck de viktigaste händelserna i stadens historia genom att besöka de platser där de ägde rum. Lämna huvudgatorna bakom dig och utforska bortglömda gårdar, rör vid de gamla murarna och låt stadens historia komma till liv. Upplev det förflutna återupplivat när du luktar, smakar och ser hur det medeltida Stockholm kan ha sett ut.

Sevärdheter du inte bör missa

Stockholm

Stockholm

Våra mest rekommenderade Stockholm Rundturer

Stockholm: Sightseeingkryssning i Stockholms skärgård med guide

Stockholm: Sightseeingkryssning i Stockholms skärgård med guide

Upplev det bästa av Stockholms skärgård på kort tid på en stadskryssning tur & retur. Med en reseguide ombord får du lära dig mer om historien bakom de olika sevärdheterna du passerar. Njut av en resa med vackra sevärdheter och fascinerande historier.  Börja din tur från Strandvägen  och hoppa ombord på M/S Östanå I, byggd 1906, eller S/S Stockholm, byggd 1931. Köp varma och kalla drycker samt smörgåsar från kafeterian ombord. Se när din guide pekar ut de naturliga platserna i Stockholms skärgård, den näst största i Östersjön.

Stockholm: Inträdesbiljett till ABBA The Museum

Stockholm: Inträdesbiljett till ABBA The Museum

Besök det fantastiska ABBA The Museum ute på Djurgården i Stockholm och njut av en unik upplevelse med denna inträdesbiljett. Se de ikoniska scenkläderna som tillhör de fyra gruppmedlemmarna, sida vid sida med deras guldskivor, originalföremål, minnessaker, kuriosa och mycket mer. På det här museet blir du själv en del av upplevelsen och i slutet av ditt besök kommer du att känna dig som bandets femte gruppmedlem. Njut av att få se hur du själv skulle se ut i bandets legendariska scenkläder och sjung en sång i den berömda Polarstudion, som utformades av ABBA-musikerna Björn Ulvaeus och Benny Andersson. Se de fascinerande avatarerna i 3D och stå på scenen tillsammans med bandet.

Stockholm: Inträdesbiljett till Paradox Museum

Stockholm: Inträdesbiljett till Paradox Museum

Utforska världens största samling av utställningar formade runt paradoxer, med en inträdesbiljett som ger dig tillgång till hela Paradox Museum i Stockholm. Dyk in i en värld av imponerande och överdådig experimentell samtida konst och passa på att ta några otroliga bilder av de förtrollande optiska illusionerna som skapas. Följ de många skyltarna genom museets labyrint av utställningar, vilka har designats och planerats för att upplevas i följd när du går på den enkelriktade leden genom museet. Ta roliga bilder av de fascinerande paradoxerna med hjälp av utmarkerade fotoplatser, där du får bästa möjliga vinklar. Dra nytta av utställningarnas förklaringar, som förklarar "vad du ska göra" och "vad som händer". Skanna de smidiga QR-koderna för att lära dig ännu mer och ta även chansen att fråga museets personal. De kan även ta några gruppfotografier av dig och dina vänner om du vill. Glöm inte att besöka Paradoxs butik innan du återvänder till verkligheten. Här kan du köpa flera olika typer av spel, kläder, souvenirer och spännande prylar.

Stockholm: Inträdesbiljett till friluftsmuseet Skansen

Stockholm: Inträdesbiljett till friluftsmuseet Skansen

Res tillbaka i tiden på denna autentiska utställning om det förindustriella Sverige. Besök hus och gårdar från hela landet och upplev det traditionella livet på landsbygden. Upplev de olika sociala förhållanden som människor levde under mellan 1500-talet och 1900-talets första hälft. Upptäck Sveriges historia. Ta reda på hur svenskarna levde en gång i tiden genom årstidsväxlingar, traditioner, arbete, fester och vardagsliv från förr. Upplev djurlivet, inklusive nordiska vilda djur, sällsynta raser, husdjur och exotiska djur.  Njut av en utsökt måltid (ingår inte) på en av de restauranger som erbjuder en fantastisk utsikt över Stockholm. Glöm inte att besöka museibutiken, där du hittar traditionellt hantverk och olika svenska designprodukter. Låt dina barn njuta av ett zoo med husdjur som katter, kaniner och marsvin. Skansen är också hemvist för 75 olika djurarter, inklusive vilda djur som lodjur, älg och brunbjörn samt flera husdjursraser. Museet byter dekorationer med olika teman under säsongerna. Den här säsongen kan du uppleva en historisk julmarknad med anor från 1903. Köp hantverk, godis, hemgjorda ljus och julklappar. Julmarknaden är öppen från fredag till söndag från den 26 november till den 19 december.

Stockholm: Sightseeing på land och vatten med amfibiebuss

Stockholm: Sightseeing på land och vatten med amfibiebuss

Ta del av en rundtur i Stockholm på land och vatten med en  amfibiebuss på. Lär dig mer om stadens historia från olika perspektiv och se viktiga landmärken som Gröna Lund, Kungliga slottet och Djurgårdsön När alla har stigit ombord beger du dig iväg till den Kungliga teatern. Din guide kommer att ge en kort introduktion om bussen innan hen byter fokus till de många sevärdheterna. Kör längs fashionabla Birger Jarlsgatan innan du landar vid Stureplans nattklubbsmecka. Fortsätt sedan vidare till Kungliga biblioteket, se Stockholms stadion, byggd år 1912, och vik därefter av på Karlavägen, som leder till det vackra kvarteret Östermalm. Plötsligt blir asfalten under dig till grus och det är nu det riktigt roliga börjar - det är dags för bussen att bli blöt. Håll hårt i din telefon och ha kameran redo. Förbered dig på fjärilar i magen. Musiken blir högre och med ett stort plask träffar vattnet bussens vindruta. Innan du vet ordet av det så flyter du fram. Efter ett par minuters kryssning på vattnet får du också höra historien om Djurgårdens kungliga ö. Passera Vasamuseet och Gröna Lund, som är Sveriges äldsta tivoli. Ha kameran redo  för den vykortsliknande utsikten över Stockholm. Se Gamla stans slående fasader framför dig. Här har byggnaderna anor från 1500-talet. Mitt i Gamla stan finns den tyska kyrkan och Stockholms stadshus, som är en berömd symbol för både Stockholm och Sverige med de tre gyllene kronorna på toppen. Segla längs kajen på Södermalm, som är den största av Stockholms 14 öar. Kryssa sedan runt ön Skeppsholmen och njut av den fantastiska utsikten över Kungliga slottet, som är ett av de största palatsen i Europa. Se 1800-talsskeppet Af Chapman som ligger i hamn vid Skeppsholmen, som en gång var Stockholms flottstation. Lär dig mer om kungafamiljen och hur Sverige blev det land det är i dag. Hör på historien om hur ett av Europas fattigaste länder blev en blomstrande industrination med en huvudstad som nu anses vara Europas motsvarighet till Silicon Valley. Känn hur strömmarna från Sveriges tredje största sjö Mälaren driver friskt rent vatten in i Östersjön. Längre fram får du en fin panoramautsikt av Strandvägen, som förmodligen är den mest exklusiva adressen i hela Skandinavien. Passera sedan fartyget Hoppetossa som tillhör världens starkaste flicka: Pippi Långstrump. Det är nu dags att återvända till torra land. Kaptenen trycker på gasen och motorn ryter till i några sekunder när bussen körs upp tillbaka på land. Kör mot utgångspunkten, förbi födelseplatsen för det världsberömda psykologiska fenomenet Stockholmssyndromet. Passera den äldsta byggnaden i stan och se Stockholms äldsta park, som brukade tillhöra kungafamiljen. Fullborda din tur med ett foto tillsammans med båtens sjungande kapten.

Stockholm: Hop-On Hop-Off buss- och båtalternativ

Stockholm: Hop-On Hop-Off buss- och båtalternativ

Se Stockholms mest kända sevärdheter längs dess gator och vattenvägar med denna hop-on hop-off-runda. Välj att stanna på busslinjen eller ta en tur på vattnet, med regelbunden trafik mellan Stockholms öar och stadens gator. Lyssna på kommentarer om Stockholm på ditt val av tio språk. Upptäck hur trevlig och enkel en stadsresa kan vara. Välj en 24-timmarsbiljett för en busstur eller båttur. En kombinationsbiljett ger dig full tillgång till både buss- och båtturer. Se alla attraktioner i Stockholm i din egen takt och hoppa av och på vid någon av hållplatserna i hela staden. Du kommer direkt till sevärdheterna utan långa omvägar och stanna vid attraktioner som Skansen, Kungliga slottet, Gröna Lund, Vasamuseet, Fjällgatan, stadshuset, Abba-museet, Ice Bar, Gamla stan och flera populära shoppingområden.

Arlanda flygplats (ARN): Tågtransfer till/från Stockholm

Arlanda flygplats (ARN): Tågtransfer till/från Stockholm

Slappna av på ett rymligt tåg med moderna faciliteter på en smidig transfer mellan Stockholm Arlanda Airport Norra Station och Stockholm Centralstation. Köp en enkel- eller tur- och returbiljett till Arlanda Express och spara tid och pengar på din flygplatstransfer. Slipp krånglet med att navigera i kollektivtrafiksystemet före eller efter en lång resa. Istället kan du koppla av och njuta av utsikten över Stockholm från din bekväma sittplats. Res ombord på rullstols- och cykelanpassade tåg med utrymme för skrymmande bagage och en toalett ombord. Lämna dina bekymmer bakom dig och anlända i tid till din destination. Håll kontakten med dina vänner med hjälp av WiFi ombord och strömförsörjning som finns i varje säte.

Stockholm: All-inclusive-pass med biljetter till 50+attraktioner

Stockholm: All-inclusive-pass med biljetter till 50+attraktioner

Upptäck Stockholm med ett all-inclusive-pass och besök så många attraktioner du vill under 1 till 5 dagar. Detta praktiska digitala pass har täckt in dig med över 50 handplockade museer, historiska platser, båtturer och andra ikoniska platser. Välj helt enkelt ditt pass från 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar och ladda ner det till din mobila enhet. Bläddra i Go City-appen för information, inklusive öppettider och instruktioner om hur du får tillgång till varje attraktion före ditt besök, och visa upp ditt pass vid varje attraktion eller rundtur för inträde. Njut av att planera din egen resplan för Stockholm och spara upp till 50%* jämfört med att köpa enskilda biljetter på dagen. Stockholm All-Inclusive Pass inkluderar inträde till de bästa aktiviteterna, inklusive några av de mest populära sakerna att göra i Stockholm: - Vasamuseet - Kungliga slottet - Gröna Lunds nöjespark (juni till september) - Skansen - Vikingamuseet - Kunglig kanalrundtur (1 timme) (april till december) - Nobel Prize Museum - Drink på ICEBAR Stockholm - Stockholm Hop-on Hop-off-buss (april till oktober) - Nordiska museet - SkyView Stockholm - Traditionell svensk fika på Systrarna Andersson - Drottningholms slott - Storkyrkan - Stockholms domkyrka - Fotografiska - Fotografiska museet Och mycket mer! Sevärdheter och turer kan komma att ändras. Kontrollera appen eller den digitala guiden som ingår i din bekräftelse voucher för den fullständiga listan över inkluderingar, öppettider och bokningsinstruktioner (i förekommande fall). * Besparingar baserade på exempel på resplaner på Go City-webbplatsen.

Stockholm: Båtutflykt under huvudstadens broar

Stockholm: Båtutflykt under huvudstadens broar

Boka en sightseeingtur och upplev Stockholm från vattnet. Gå ombord på ditt sightseeingfartyg och lyssna på den inspelade kommentaren som finns på 10 språk när du tar in de ikoniska sevärdheterna i denna fantastiska stad. Passera under flera broar och genom en sluss som förbinder Östersjön med Mälaren. Längs vägen ser du sevärdheter i Stockholms innerstad, Gamla stan, Södermalm, Lilla Essingen och Stora Essingen, den nya stadsdelen Hammarby Sjöstad och grönområdena på Kungliga Djurgården. Guidning via din egen mobiltelefon och hörlurar eller via båtens guidesystem och hörlurar. Guidad på 10 olika språk, bland annat engelska, svenska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, japanska och kinesiska.

Stockholm: 1,5 timmes spökvandring och historisk rundtur

Stockholm: 1,5 timmes spökvandring och historisk rundtur

I lyktans ljus (under mörka timmar) kan du underhållas och skrämmas av berättelser om poltergeister, pest, offentliga avrättningar och mord på denna spännande rundvandring i Stockholm. Se det förflutna vakna till liv när du besöker platserna för en blandning av stora och hemska händelser. Startar din vandring i Gamla Stan och slutar i hjärtat av Gamla stan. Längs vägen får du höra om Stockholms begynnelse och lära dig hur staden utvecklades. Upptäck de viktigaste händelserna i stadens historia genom att besöka de platser där de ägde rum. Lämna huvudgatorna bakom dig och utforska bortglömda gårdar, rör vid de gamla murarna och låt stadens historia komma till liv. Upplev det förflutna återupplivat när du luktar, smakar och ser hur det medeltida Stockholm kan ha sett ut.

Vanliga frågor om Rundturer i Stockholm

Vad finns det för andra saker att göra än Rundturer som är värt att besöka i Stockholm?

Andra upplevelser du inte bör missa i Stockholm:

De mest populära sevärdheterna i Stockholm

Att göra i Stockholm

Städer i Sverige

Stockholm: Fler aktiviteter och sevärdheter

Stockholm: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stockholm

Samlat omdöme

4.6
(2 542 recensioner)

Esther och Kapten var fantastiska. Sådan inlevelse för sina uppdrag har jag sällan skådat. Duktiga pålästa och gjorde hela turen till en show. våra utländska gäster vår också supernöjda. Tack för en perfekt genomförd guidad tur i Stockholm.

Vi hade nöjet att göra denna aktivitet med en mycket strålande ung blond tjej som gav oss sin energi, stort tack till henne

Guidens underbart humoristiska förklaringar var höjdpunkten. Skärgården är fantastisk att se.

Mycket trevlig tur genom Stockholms skärgård, jag kunde få ett intryck.

Busschauffören och reseledaren är oslagbart duktiga 👍👍👍👍👍👍👍