Stockholm
Båtturer och flodkryssningar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Stockholm

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Stockholm? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stockholm

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 2 548 omdömen

Mycket trevlig båttur under Stockholms broar med guidning genom Sveriges historia på valfritt språk i egna hörlurar. Slussningen var också spännande för mina två skolbarn. Barnen är 12 och 14 år och de fick en bra förståelse för hur stan hänger ihop från ett annat perspektiv än från land. Rekommenderas varmt som aktivitet för mellanstadie- och högstadieelever även om man är Stockholmsbor som vi. Trevligt med kafeterian på båten också.

Bra att känna till sin egen kapacitet. Ta det lugn i början. Idag var jag själv, och det kändes jättebra. Jag blev informerad om bästa rutt för mig, och vad jag skulle undvika helst eftersom det blåste på en del platser. Kan vara bra att vara 2 ibland för att kunna ta hjälp av varandra om det skulle vara så. Bra träning för rygg och axlar när man gör rätt. Supernöjd

Jag som köpte biljet heter Barbara Stenman, köpte den till min vännina från Holand ( Margareta Pawlas) som kom på besök. Den förmiddag kunde jag innevarande med henne , så jag skickade henne med er på resa under bruarna , hon var mycket nöjd och glad, så jag är glad oxå och sugen att testa själv nån gång . Tack

Vi uppskattade båtturen mycket. Anser dock att det som sägs i audioguiden behöver ses över och uppdateras eftersom det var mer information om Sverige och svenskarna än om platserna vi passerade. Hade uppskattat att få höra mer om byggnaderna, bostadsområdena, öarna etc.

Mycket trevlig båttur, kanske lite väl mycket historielektion för min del. Hade istället velat fått mer info om de platser vi åkte förbi och mer info om var vi var. Men är tanken att det är mer för utländska turister än för oss som vill uppleva Stockholm så var det ok.