Stockholm
Flod- och hamnkryssningar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Stockholm

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Stockholm? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stockholm

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 2 025 omdömen

Vi hade den mest fantastiska dagen som seglade runt Stockholms skärgård ombord på Lases underbara båt. Vädret var helt perfekt och vi hade turen att bara ha tre personer plus Lasse ombord, så det kändes som en privat turné. Lasse gav oss det bästa inom gästfrihet och information och förberedde en härlig lunch som vi åt förankrade i en liten vik i solen. På returresan var vi privilegierade att passera genom konkurrenterna i det internationella AF Offshore-segelloppet, vilket var ganska spektakulärt. Vi kan inte rekommendera tillräckligt starkt denna fantastiska dagsutflykt, Lasse gav oss en oförglömlig upplevelse.

enastående upplevelse

Lars är en mycket kompetent seglare med omfattande seglingserfarenhet över hela världen. Han är oerhört kunnig i närområdet och har seglat i området sedan han var tio år gammal. Den här resan var högst upp på alla våra erfarenheter av en månads resa till Skandinavien.

En fantastisk fin och rolig upplevelse med segling i den fantastiskt vackra skärgården för en som knappt varit på en segelbåt innan. Trevliga och trygga värdar. En upplevelse jag skulle rekomendera varje dag.