Välj datum
Stockholm

Familjevänliga aktiviteter

  • Guidade turer
  • Inträdesbiljetter
  • Andra upplevelser
  • Vattenaktiviteter
  • Privata turer
13 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanliga frågor om Familjevänliga aktiviteter i Stockholm

Vad finns det för andra saker att göra än Familjevänliga aktiviteter som är värt att besöka i Stockholm?

Vilka Familjevänliga aktiviteter i Stockholm vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Stockholm

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Stockholm? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stockholm

Det var en mycket trevlig upplevelse. Museet är ganska interaktivt, det har ljudguider och guidade turer som ges av mycket bra guider som tolkar dåtidens vikingar. Vår guide var Alex, som gav turnén på engelska och var fantastisk, vi rekommenderar det starkt. Det finns mycket att läsa och ett acceptabelt antal föremål för ett privat museum. Det krävs flera timmar om man vill läsa var och en av de saker som presenteras. Men museet reser relativt snabbt. "Viking"-livet bemöts med olika förhållningssätt, vilket gör upplevelsen lämplig för alla publik.

Det är sant, jag är lite av ett fan av popgruppen ABBA... men detta museum till sin ära är så lekfullt och interaktivt att var och en av besökarna inte kan förbli likgiltiga inför iscensättningen och den extraordinära hyllningen till denna legendariska grupp . Och ett speciellt grattis till Get Your Guide tack vare att vi hoppade över kön.

Ett pass som gör att du enkelt kan resa med buss och besöka många intressanta museer som Vasa och Skansen. Vi gjorde två mycket trevliga kryssningar (broar och öar) och vi använde den i tre dagar. Utan passet hade aktiviteterna och resorna kostat oss dubbelt

Jag åkte på stadsresa med min mamma, passet var lätt att använda. Dock fick man vänta länge på några båtturer trots sitt pass.

Väldigt värt om man planerar att gå på tre museer eller fler!