Heldag i Stockholms skärgård med segling

Heldag i Stockholms skärgård med segling

Från $299,80 per person

Upplev skönheten hos Stockholms skärgårds tusentals öar på denna heldagstur med segling. Gå ombord på den bekväma segelbåten, utforska den orörda naturen och få en avkopplande dag på havet.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 8 timmar
Starttid 09:30
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska
Liten grupp
Begränsat till 10 deltagare

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Utforska de tusentals öarna i Stockholms skärgård med den erfarne kaptenen
Beskrivning
Utforska några av Stockholms skärgårds 24 000 öar, på denna heldagstur med segling, endast en kort timmes resa från centrala Stockholm. Många av dessa öar är obebodda och är hem till täta skogar, stenformationer och fantastisk naturlig skönhet. De varierar i storlek, från stora öar till små stenformationer, de orörda öarna skapar ett hisnande landskap. Du kan även få chansen att styra och segla båten under segelturen under vakande öga av en av de erfarna kaptenerna. Stockholms skärgården är hem till legender av mystiska karaktärer och har påverkat många svenska författare och poeter i århundraden. Se vad många människor finner så inspirerande när du besöker denna vackra naturtomt. Följ med på en minnesvärd upplevelse.
Inkluderar
 • Certifierad engelskspråkig kapten
 • Flytväst och regnkläder (flytväst till barn finns på begäran)
 • Lunch och tilltugg
 • Transport till hamnen i Vaxholm
Passar inte
 • Barn under 12 år
Covid-19-åtgärder

Den här aktiviteten måste beställas på nätet eftersom biljettkontoret är stängt

Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Fysisk distansering upprätthålls i fordon
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Segelturen börjar i färjeterminalens väntrum i Vaxholm, kl. 09.30. Båten kommer att ha en flagga med Stockholm Adventures-logotyp. Du tar dig dit på egen hand med färjan från Strömkajen vid Grand Hotel, tvärs över vattnet från Stockholms slott (nära tunnelbanestationen Kungsträdgården). Resan tar 55 minuter och kostar 75 SEK, barn och pensionärer betalar 50 SEK. Du kan även ta buss 670 från Danderyds sjukhus till slutstationen i Vaxholms hamn. Du når busstationen med tunnelbanans röda linje mot Mörby Centrum. Bussarna avgår två gånger i timmen, oftare på vardagar. Vänligen se www.sl.se. Kaptenen hämtar dig på färjekajen som ligger i närheten av busshållplatsen.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Ta med dig varma kläder/ombyte, solhatt, solglasögon, solskyddskräm, badkläder och skor med gummisula. Var förberedd på alla typer av väder, men vinden brukar inte vara hård.
 • Lägsta ålder för att få delta i rundturen är tolv år
 • Rundturen kommer avgår om den har åtminstone två deltagare. Om det minsta antalet inte uppnås kommer du att erbjudas ett alternativ eller full återbetalning
 • Maxvikt: 150 kilogram
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,9 / 5

baserat på 27 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4,7/5
 • Säkerhet
  4,9/5
 • Service
  4.8/5
 • Organisering
  4,9/5
Sortera efter

Sortera efter

Vi hade den mest fantastiska dagen som seglade runt Stockholms skärgård ombord på Lases underbara båt. Vädret var helt perfekt och vi hade turen att bara ha tre personer plus Lasse ombord, så det kändes som en privat turné. Lasse gav oss det bästa inom gästfrihet och information och förberedde en härlig lunch som vi åt förankrade i en liten vik i solen. På returresan var vi privilegierade att passera genom konkurrenterna i det internationella AF Offshore-segelloppet, vilket var ganska spektakulärt. Vi kan inte rekommendera tillräckligt starkt denna fantastiska dagsutflykt, Lasse gav oss en oförglömlig upplevelse.

Läs mer

1 juli 2019

enastående upplevelse

Lars är en mycket kompetent seglare med omfattande seglingserfarenhet över hela världen. Han är oerhört kunnig i närområdet och har seglat i området sedan han var tio år gammal. Den här resan var högst upp på alla våra erfarenheter av en månads resa till Skandinavien.

17 augusti 2019

Sailing the archipelago with Rolf and Lisa was like sailing with old friends. Our experience far exceeded our expectations. The weather was beautiful, the food delightful, the conversation informative, the islands spectacular. We absolutely loved sailing with them. It was the highlight of our 5 week trip to Scandinavia. A memory that will remain with us. John and Linda i

Läs mer

17 augusti 2018

Översätt
Arrangeras av

Produkt-ID: 10185