Stockholm Entrébiljetter

  • Entrébiljetter
13 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Stockholm

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Stockholm?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Stockholm:

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Stockholm?

Stockholm: Fler aktiviteter och sevärdheter

Stockholm: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stockholm

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 876 omdömen

Ett underverk. Vi tillbringade mer än två timmar på att besöka det! Jag, som anhängare av ABBA sedan de började, blev chockad över allt som exponeras där. Du kan sjunga deras sånger i bås, eller om du inte är blyg, gå upp på scenen för att sjunga en låt med bilder av ABBA-medlemmar. Många föremål ställs ut: kostymer, en kopia av arbetsrummet, av rummen, av mötesrummet... Åker man till Stockholm kan man inte åka utan att se det.

Vi var där på en tisdag vid middagstid (12 pm). Tyvärr är Get your Guide-biljetten INTE giltig för Fast Line. Detta är mycket missvisande och inte ok att erbjuda. Se även tidigare recensioner! Men ABBA-museet är värt varenda krona. Om du inte var ett fan innan, kommer du inte att vara efter. Det bästa är en liten dans med avatarerna. Väldigt cool och oförglömlig. Ett måste när du är i Stockholm!

Skansen är alltid värt ett besök. Detta beror på den otroliga variationen av ämnen som erbjuds från svensk historia och kultur, samt de imponerande framträdanden av artister. Till exempel förklarades en gammal båtbyggnadsteknik och konsten att fläta korg för oss i detalj. Vi kunde ha spenderat mycket mer tid där, men vi var tvungna att gå tillbaka till fartyget.

Du kan inte gå till Museet utan förbokad tid, så boka gärna i förväg. Du får endast köa på avtalad tid, tidigare skickas du iväg igen. Så var på Museet 5 minuter i förväg - det räcker! Det finns alltid tider halv två och över.

En helt underbar värld att fira vårt älskade 56-års födelsedagsbarn