Välj datum
Stockholm

Audioguider

Vanliga frågor om Audioguider i Stockholm

Vad finns det för andra saker att göra än Audioguider som är värt att besöka i Stockholm?

Vilka Audioguider i Stockholm vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Stockholm

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Stockholm? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stockholm

Samlat omdöme

4.0 / 5

baserat på 2 640 omdömen

Det var en mycket trevlig upplevelse. Museet är ganska interaktivt, det har ljudguider och guidade turer som ges av mycket bra guider som tolkar dåtidens vikingar. Vår guide var Alex, som gav turnén på engelska och var fantastisk, vi rekommenderar det starkt. Det finns mycket att läsa och ett acceptabelt antal föremål för ett privat museum. Det krävs flera timmar om man vill läsa var och en av de saker som presenteras. Men museet reser relativt snabbt. "Viking"-livet bemöts med olika förhållningssätt, vilket gör upplevelsen lämplig för alla publik.

En vacker rutt, en smidig resa och ett intressant berättande - jag rekommenderar starkt denna kryssning om du ännu inte har sett Stockholm från havet. Jag har varit i Stockholm många gånger, men på den här resan såg jag mycket nytt och speciellt vackra parker längs kanalen.

Du kan inte gå till Museet utan förbokad tid, så boka gärna i förväg. Du får endast köa på avtalad tid, tidigare skickas du iväg igen. Så var på Museet 5 minuter i förväg - det räcker! Det finns alltid tider halv två och över.

Det var väldigt härligt att ha denna resa i ett vackert väder - landskapet var fantastiskt

Den bästa kryssningen någonsin, i ett av de bästa landskapen i världen