Stirling
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära sevärdheter i Stirling

Se alla upplevelser i Stirling

Vad besökare tycker om Stirling

En perfekt utflykt för alla som älskar Outlander!

Paul, vår informativa och trevliga guide, gjorde dagen extra lyckad. Vi började med ett stop vid Lallybroch. Alla medföljande lads and lassies fick feeling direkt och kunde riktigt känna Jamies och Claires närvaro. Dagen fortsatte i samma anda, med många fina fototillfällen. Byn Culross (Cranesmuir) var en riktigt pärla och Blackness Castle (där Jamie blev piskad) var en imponerande byggnad. Historiens vingslag svepte över en likt Randalls piskslag. Med andra ord... BOKA OCH NJUT VARJE MINUT!

Välordnad tur i vackra omgivningar med intressanta besöksmål.

Välorganiserad tur med proffsig och underhållande guide (Eric). Vi höll alla tider. Lite ont om tid för rundvandring i Dunkeld, kunde kanske ha tagits lite av tiden från vattenfallen, där vi stannade längre tid. Bra att guiden informerade om en så viktig sak som var och när man kan besöka toaletten, eftersom det inte finns i de små bussarna.

En kul bakom kulisserna resa i sann Outlander känsla.

En häftig och intressant resa om man är ett Outlander fan. Alla hållplatser är intressanta även om man inte sett serien Outlander. Dock är det lite stressigt och kort om tid vid varje stopp. Eftersom flera av stoppen innebär extra entreer som inte ingår i resan så vill man ha mer tid om man betalar dessa entreer.

Proffsigaste guiden - vi fick se allt och mer därtill!

Rabbies och guiden Ross (varje dag klädd i kilt) körde oss runt i fyra dagar. Så kunnig guide har vi aldrig haft. Vi var bara fyra pers på turen men alla supernöjda. I Rabbies program ingår inte besök på ett whiskydestilleri men det ordnade vår guide! Fem stjärnor av fem!

Vår guide Duncan var mycket duktig. Lätt att förstå och mycket kunnig

Bra med lite längre stopp på vissa platser. Det behövs för att man ska hinna med upplevelserna. Stoppet vi Lussekatter var för kort. Tillbringade mesta tiden i toaletten hade behövt 15 min till. Besöket blev lite meningslöst

Från Edinburgh: West Highlands sjöar och slott Omdöme från: Anonym, 2019-09-30