Staropramen: ölupplevelse med drink- eller ölprovning

Staropramen: ölupplevelse med drink- eller ölprovning

Från $9,32 per person

Njut av en självstyrd och interaktiv rundtur genom det största bryggeriet i Prag. Avsluta din rundtur med antingen en drink eller en provsmakning av fyra öl i Staropramen-baren. Unna dig en måltid på bryggeriet också om du vill.

Om denna biljett

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 2 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Omedelbar bokningsbekräftelse
Värd eller person som hälsar välkommen
Engelska, Tyska, Ryska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Få en glimt bakom kulisserna där det mest populära tjeckiska ölet bryggs
 • Njut av en drink i slutet eller upplev en ölprovsmakning av 4 typer av Staropramen
 • Hör historien om Prags största bryggeri
 • Avnjut en valfri måltid på bryggeriet
Beskrivning
Träffas upp på Staropramens bryggeri i området Smíchov i Prag. Upplev besökscentret i bryggerikomplexet i Prags gamla industriförort. Ta en självstyrd interaktiv rundtur genom bryggeriet. Lär dig mer om bryggeriets historia från då den grundades 1869 fram till idag. Det har nu blivit ett av de mest populära ölet i Tjeckien och men också välkänt över hela världen. Besök det näststörsta bryggeriet i Tjeckien. Upplev öltillverkningsprocessen när du styrs av en av de viktigaste personerna i Staropramens historia, bryggmästaren Josef Paspa. Avsluta din rundtur med antingen en drink eller en ölsmakning i Staropramen-baren, beroende på det bokade alternativet. Njut av en ölprovsmakning där 4 öl serveras i glas skapade av tjeckiska glasstillverkare Om du har blivit hungrig efter din rundtur kan du även beställa mat i baren. Det finns också ett alternativ som inkluderar en måltid på bryggeriet.
Inkluderar
 • Självstyrd interaktiv bryggerirundtur
 • En drink eller ölsprovmakning (beroende på det bokade alternativet)
 • Bordsreservation i Staropramen baren
 • Mat och dryck (beroende på bokat alternativ)
 • Ytterligare mat och drycker
Passar inte
 • Personer med rörelsesvårigheter

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Staropramen: Besökscenter Pivovarská 244/9, 150 00 Praha 5-Smíchov, Tjeckien Incheckning vid kassören.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att ta med

 • Pass eller ID-kort

Bra att veta

 • Den här turen rekommenderas inte för personer med nedsatt rörelseförmåga
 • Observera att bryggeriet (där ölen tillverkas) inte är öppet för besökare
Kundomdömen

Samlat omdöme

3,8 / 5

baserat på 86 omdömen

Översikt

 • Guide
  3.4/5
 • Valuta för pengarna
  3,8/5
 • Service
  3.7/5
 • Organisering
  3,5/5
Sortera efter

Anlände tidigt och visade bar för en kopp kaffe eller öl. Ljudturné som förklarar företagets start till slutprodukten. Intressant lyssnande och grafik. Gick genom en serie rum som var och en förklarade en annan del av historien och bryggningen. I slutet fick vi en gratis pint öl från 6 sorter. En meny tillät oss att köpa snacks. Dessa var mycket välsmakande, delade 4 mellan 4 personer, stora delar. Aktiviteten tog cirka 90 minuter även om du kunde ha stannat längre. Trevlig morgon!

Läs mer

22 december 2019

Det är en automatiserad turné som var mycket lätt att följa. All personal var mycket kunnig om öltillverkningsprocessen och besvarade alla frågor som ställts av dem. De ringde till och med en taxi när det var dags att gå tillbaka till vårt hotell, damen i receptionen använde sin egen telefon för att ringa för taxi. Ingenting var för mycket för personalen som var mycket bra att se.

Läs mer

30 oktober 2019

Die Tour ist interaktiv. Bedeutet das man von Raum zu Raum geführt wird und dort dann die Informationen bekommt. Das kann nur Audio sein oder auch Hologramme. Es gibt Erklärungen zur Geschichte und zur aktuellen Lage der Brauerei. Nach der "Führung" ging es bei und (Option mit Essen) in den Restaurantbereich. Wir hatten Haxe und Rippchen (in Biermarinade) dazu vier Sorten Bier (Hell, Ungefiltert, Granat und Dark). Die Portionen waren absolut angemessen und nicht Klein. Wir sind alle satt geworden. Alles in allem sehr zu empfehlen. Wir waren auch in einem anderen "Brauhaus" - dem Pivovarnie Dum - aber Essen und Bier waren hier bei Staropramen definitiv frischer und Geschmacklich besser. Auch die Bedienung war viel freundlicher.

Läs mer

3 mars 2020

Översätt
Arrangeras av

Produkt-ID: 285827