Annan upplevelse

Prag: Staropramem bryggeri – självguidad tur & provsmakning

Aktivitetsarrangör: Staropramen Brewery

Prag: Staropramem bryggeri – självguidad tur & provsmakning

Aktivitetsarrangör: Staropramen Brewery
Snart utsåld

Från 103 SEK per person

Snart utsåld

Ha nöje av en självguidad, interaktiv rundtur i Prags största bryggeri. Avsluta rundturen med antingen en dryck eller en provsmakning av fyra öl i Staropramen-baren. Om du vill kan du också avnjuta en måltid på bryggeriet.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Varaktighet: 2 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Värd eller person som hälsar välkommen
Tyska, Engelska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Få en glimt bakom kulisserna där det mest populära tjeckiska ölet bryggs
 • Njut av en drink i slutet eller upplev en ölprovsmakning av 4 typer av Staropramen
 • Hör historien om Prags största bryggeri
 • Avnjut en valfri måltid på bryggeriet
Beskrivning

Ge dig ut på en självguidad rundtur i Prags största bryggeri, Staropramem Brewery. Lär dig mer om detta historiska bryggeri och avsluta din turné med ölprovning eller en drink. Uppgradera din upplevelse med en måltid i baren.

Träffas på Staropramen Brewery i Smíchov-området i Prag. Gå in i besökscentret i bryggerikomplexet som ligger i Prags gamla industriförort. Ta en självguidad interaktiv rundtur genom bryggeriet.

Lär dig om bryggeriets historia från grundandet 1869 fram till idag, där det har blivit en av de mest populära ölsorterna i Tjeckien och även välkänd över hela världen. Besök det näst största bryggeriet i Tjeckien. Upplev öltillverkningsprocessen när du blir guidad av en av de viktigaste karaktärerna i Staropramens historia, bryggmästaren Josef Paspa. Avsluta din turné med antingen 1 drink eller en ölprovning i Staropramen bar, beroende på vilket alternativ som bokats. Njut av en ölprovning där 4 öl serveras i tillverkade glas tillverkade av tjeckiska glasmakare. Om du har fått upp aptiten efter din rundtur finns mat att beställa från baren också. Det finns också ett alternativ som inkluderar en måltid på bryggeriet.

Ingår
 • Självstyrd interaktiv bryggerirundtur
 • En drink eller ölsprovmakning (beroende på det bokade alternativet)
 • Bordsreservation i Staropramen baren
 • Mat och dryck (beroende på bokat alternativ)
 • Ytterligare mat och drycker
Inte lämplig för
 • Personer med rörelsesvårigheter

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Samling vid Staropramens besökscenter och checka in i kassan.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att ta med

 • Pass eller ID-kort

Bra att veta

 • Denna rundtur rekommenderas inte för personer med begränsad rörlighet.
 • Observera att bryggeriet (där ölet faktiskt tillverkas) inte är öppet för besökare.
Kundomdömen

Samlat omdöme

3,9 /5

baserat på 183 omdömen

Översikt

 • Guide
  3,4/5
 • Valuta för pengarna
  3,9/5
 • Service
  3,7/5
 • Organisering
  3,5/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Turnén är interaktiv. Betyder att du leds från rum till rum och får informationen där. Det kan bara vara ljud eller också hologram. Det finns förklaringar om bryggeriets historia och nuvarande situation. Efter "turnén" gick vi till och (alternativ med mat) i restaurangområdet. Vi hade knogar och revben (marinerade i öl) med fyra öltyper (ljus, ofiltrerat, granat och mörkt). Portionerna var helt tillräckliga och inte små. Vi har alla tröttnat. Allt som allt mycket att rekommendera. Vi var också i ett annat "bryggeri" - Pivovarnie Dum - men maten och ölen här på Staropramen var definitivt fräschare och smakade bättre. Tjänsten var också mycket vänligare.

Läs mer

3 mars 2020

Anlände tidigt och visade bar för en kopp kaffe eller öl. Ljudturné som förklarar företagets start till slutprodukten. Intressant lyssnande och grafik. Gick genom en serie rum som var och en förklarade en annan del av historien och bryggningen. I slutet fick vi en gratis pint öl från 6 sorter. En meny tillät oss att köpa snacks. Dessa var mycket välsmakande, delade 4 mellan 4 personer, stora delar. Aktiviteten tog cirka 90 minuter även om du kunde ha stannat längre. Trevlig morgon!

Läs mer

22 december 2019

Det är en automatiserad turné som var mycket lätt att följa. All personal var mycket kunnig om öltillverkningsprocessen och besvarade alla frågor som ställts av dem. De ringde till och med en taxi när det var dags att gå tillbaka till vårt hotell, damen i receptionen använde sin egen telefon för att ringa för taxi. Ingenting var för mycket för personalen som var mycket bra att se.

Läs mer

30 oktober 2019

Produkt-ID: 285827