Staropramen bryggeri

  • Andra upplevelser
1 upplevelser hittades
Sortera efter:

Staropramen bryggeri: Fler aktiviteter och sevärdheter

Staropramen bryggeri: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Staropramen bryggeri

Samlat omdöme

3.8 / 5

baserat på 199 omdömen

Turnén är interaktiv. Betyder att du leds från rum till rum och får informationen där. Det kan bara vara ljud eller också hologram. Det finns förklaringar om bryggeriets historia och nuvarande situation. Efter "turnén" gick vi till och (alternativ med mat) i restaurangområdet. Vi hade knogar och revben (marinerade i öl) med fyra öltyper (ljus, ofiltrerat, granat och mörkt). Portionerna var helt tillräckliga och inte små. Vi har alla tröttnat. Allt som allt mycket att rekommendera. Vi var också i ett annat "bryggeri" - Pivovarnie Dum - men maten och ölen här på Staropramen var definitivt fräschare och smakade bättre. Tjänsten var också mycket vänligare.

Exakt som beskrivningen säger: en guidad tur på ditt språk och en drink i en trevlig bar efteråt. En ytterligare ölsmakning är bara 5 €, vilket är en vinst i min mening. Trevlig service och rimliga priser!

Det är inte det vanliga besöket, se är att tro! Jag är ingen stor drinkare, jag uppskattade verkligen hur allt var strukturerat, inklusive provningarna!

Kort och bra rundvandring med lagom fakta kring historian kring bryggeriet och hur framställningen går till nu. Trevligt med provsmakning

Mycket bra mat o öl efter rundturen som även den var intressant. Prisvärt 5 stjärnor