Staropramen bryggeri

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Staropramen bryggeri

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Staropramen bryggeri? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Staropramen bryggeri

Samlat omdöme

3.9 / 5

baserat på 130 omdömen

Turnén är interaktiv. Betyder att du leds från rum till rum och får informationen där. Det kan bara vara ljud eller också hologram. Det finns förklaringar om bryggeriets historia och nuvarande situation. Efter "turnén" gick vi till och (alternativ med mat) i restaurangområdet. Vi hade knogar och revben (marinerade i öl) med fyra öltyper (ljus, ofiltrerat, granat och mörkt). Portionerna var helt tillräckliga och inte små. Vi har alla tröttnat. Allt som allt mycket att rekommendera. Vi var också i ett annat "bryggeri" - Pivovarnie Dum - men maten och ölen här på Staropramen var definitivt fräschare och smakade bättre. Tjänsten var också mycket vänligare.

Anlände tidigt och visade bar för en kopp kaffe eller öl. Ljudturné som förklarar företagets start till slutprodukten. Intressant lyssnande och grafik. Gick genom en serie rum som var och en förklarade en annan del av historien och bryggningen. I slutet fick vi en gratis pint öl från 6 sorter. En meny tillät oss att köpa snacks. Dessa var mycket välsmakande, delade 4 mellan 4 personer, stora delar. Aktiviteten tog cirka 90 minuter även om du kunde ha stannat längre. Trevlig morgon!

Exakt som beskrivningen säger: en guidad tur på ditt språk och en drink i en trevlig bar efteråt. En ytterligare ölsmakning är bara 5 €, vilket är en vinst i min mening. Trevlig service och rimliga priser!

Det är inte det vanliga besöket, se är att tro! Jag är ingen stor drinkare, jag uppskattade verkligen hur allt var strukturerat, inklusive provningarna!

Staropramen på sitt bästa. Turnén var riktigt informativ och proverna i slutet riktigt bra. Rekommenderad!