Välj datum

Stadshuset i Gamla stan, Prag

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Paketerbjudanden
  • Heldagsturer
  • Andra upplevelser
15 upplevelser hittades
Sortera efter:

Alla saker att se i Stadshuset i Gamla stan, Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Stadshuset i Gamla stan, Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Stadshuset i Gamla stan, Prag

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 2 981 omdömen

Gå lätt uppför en ramp på insidan av tornet för att komma till 360 graders utsikt från balkongen. Fantastisk utsikt över Gamla Stans torg och i allmänhet från att vara mitt i staden. Hoppades att se baksidan av den astronomiska klockan, men det var inte en del av denna turné.

Jag gick runt 9 när det var tomt och jag kunde lugnt klättra upp i tornet och ta den gratis guidade turen 9:30. Den guidade turen är verkligen värd det eftersom vi får veta historien och det är det enda sättet du kan besöka rådhusets underjordiska område.

Eftersom detta är en oguided aktivitet kan du spara bokningen via "Hämta din guide". Vi fick ändå köa i kassan med vouchern skickad, så det gör inte besöket lättare. Tornet och statsrummen på 1:a våningen är definitivt värda ett besök.

Från början till slut mycket informativ, hjälpsam och vänlig. Du har en mycket jämn takt för att alla ska hänga med. Personlig för att passa alla.

Roligt och lärorikt sätt att lära känna Prag. Guiden var mycket kunnig och anpassade turen efter våra önskemål och intressen.