Vituskatedralen
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare
pragborgen rundtur i liten grupp med guide från närområdet

Pragborgen: Rundtur i liten grupp med guide från närområdet

Längd: 3 timmar
987 omdömen
GetYourGuide Originals
987

Upptäck den fantastiska Pragborgen under en guidad rundtur på tre timmar. Slipp långa väntetider vid ingången genom att använda den kortaste kön till…

Vituskatedralen: Upplevelser

Se alla upplevelser i Vituskatedralen

Toppsevärdheter i Prag

Se 370 upplevelser

Vad besökare tycker om Vituskatedralen

Samlat omdöme
4.5 / 5
baserat på 9 246 omdömen

Guide m hyfsad engelska, pratade f lågt, i övrigt en upplevelse!

Felaktig info! Vi fick en biljett för lite till slottet, trots att vi påtalade ( 4 i st f 5, vilket gav problem. Dessutom sa guiden att biljetten räckte i två dar, vilket inte stämde. Eller så var det hans hans halvdåliga engelska som inte skiljde ordentligt på tram ticket o ticket to the castle? Vi var flera som ” missförstod” honom. Turen tog över 3 tim, vilket gav problem så att flera blev tvungna att gå i förtid. Guiden svarade på frågor från personer som inte ingick i gruppen o klarade inte riktigt att hantera frågor som saknade allmänintresse, det blev ibland ”privata visningar” som gruppen inte fick del av. Slottet och katedralen är mäktiga och imponerande! Historien mycket intressant. Att besöka det är en upplevelse! Men guidningen ”räckte inte” riktigt till. Man borde ha läst på innan, vi gjorde det efteråt. Nästa gång går vi nog på egen hand o med auido-guide i stället. Tyvärr!

Pragborgen: 2,5 timmars rundtur med inträdesbiljett Omdöme från:

Ganska mycket folk men det underlättade med en guide som styrde upp det hela. Hon såg också till att vi valde de "bästa" vägarna för att hinna se så mycket som möjligt. Mest förvånande var att att hon sedan valde att "jobba över" då vi inte var riktigt klara inom angiven tid. Mycket positiv och tillmötesgående guide

Jag rekommenderar den här turen. Du har alla attraktioner i Pragborgen på en biljett.Guiden var väldigt snäll, trevlig och kunnig. Han talade mycket bra engelska.

Pragborgen: 2,5 timmars rundtur med inträdesbiljett Omdöme från:

Bra guidning och smidigt med biljett till fortsatt tur i egen takt inne i borgen mm. Det vackra vädret höjde verkligen upplevelsen.

Guiden var toppen! Pratade god engelska och hade humor! Kunnig och god berättare om den tjeckiska historien!

Pragborgen: 2,5 timmars rundtur med inträdesbiljett Omdöme från: