Lägg till datum

St Paul's Island

St Paul's Island: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Sliema: Comino, Crystal Lagoon och Blue Lagoon-kryssning

1. Från Sliema: Comino, Crystal Lagoon och Blue Lagoon-kryssning

Njut av en kryssning runt Malta på denna resa från Sliema. Kryssa till ön Comino, se den berömda Blå lagunen och simma i det turkosa vattnet. Gå ombord på färjan i Sliema och kryssa norrut. Segla förbi Sliema Promenade och genom St Julian's Bay, St George's Bay och Qawra Bay. Paul's Bay och fortsätt genom Mellieha Bay för att nå Mgarr Harbour i Gozo för ett snabbt fotostopp. Beroende på vilket alternativ du bokar kan du gå iland i Gozo och beundra ön. Gå ombord igen och åk till Cominos Crystal Lagoon-område och St Nicholas Bay, tillbringa ca 45 minuter i bukten med att simma och snorkla innan du fortsätter till Blue Lagoon. *Stoppen vid St Nicholas Bay/Kristallagunen är säsongsbetonade från maj till oktober. November - april stannar båten endast vid Blue Lagoon. Njut av 3,5 timmars fritid vid Blå lagunen. Sola på stranden, simma eller snorkla med fiskarna eller utforska ön. På vägen tillbaka till Sliema stannar vi till för att beundra och fotografera de vackra grottorna på Comino.

Från Sliema: Dagskryssning till Gozo, Comino och Blå lagunen

2. Från Sliema: Dagskryssning till Gozo, Comino och Blå lagunen

Vi avgår från färjan Ferries 4 i Sliema och kryssar norrut till systerön Gozo. Vi stannar vid Mgarr Harbor (Gozos huvudhamn) där du kan utforska ön på egen hand eller gå ombord på en av våra bussar som tar dig till ett kort stopp vid Xlendi Bay och sedan stannar vid Victoria (huvudstaden) där du också kan se Citadel (den gamla befästa staden). (Busstransport är valfritt, vänligen välj önskat alternativ i kassan). På eftermiddagen går du återigen ombord på Luzzu Cruises-fartyget och fortsätter till ön Comino, där vi stannar i det kristallklara vattnet i den berömda Blue Lagoon i ca 1 timme och 30 minuter för simning, solbad, snorkling etc ... Efter vårt stopp vid Blue Lagoon besöker vi Crystal Caves of Comino och kryssar tillbaka till Sliema.

Från Sliema: Comino Island och Blue Lagoon-kryssning

3. Från Sliema: Comino Island och Blue Lagoon-kryssning

Den mindre ön Comino ligger mellan Malta och Gozo och är ett paradis för simmare, snorklare, dykare och vandrare. Comino Island är bara 3,5 kvadratkilometer stor och praktiskt taget obebodd. Du avgår från färjan i Sliema på morgonen och kryssar till ön Comino, förbi strandpromenaden i Sliema, St Julian's Bay, St George's Bay, St Paul's Bay, St Paul's Island och Mellieha Bay. Gör dig redo att förundras över det turkosa, kristallklara vattnet i den berömda Blå lagunen! Denna pittoreska vik med genomskinligt cyanblått vatten, en vit sandstrand och ett rikt marint liv är den perfekta platsen för en avkopplande och oförglömlig dag. Tillbringa dagen med att njuta av solen, simma, snorkla, koppla av på båten eller bara ta en promenad på Comino Islands landsbygd. På vägen tillbaka till Sliema Ferries kommer du också att passera de vackra grottorna i Comino Sea. Från juni till oktober (om vädret tillåter) ingår också ett stopp på ca 45 minuter vid Crystal Lagoon. Crystal Lagoon är en perfekt plats för dykare och snorklare, och det är en av de finaste och mest skyddade lagunerna som Malta har att erbjuda. Ta ett uppfriskande dopp och utforska de fantastiska havsgrottorna som finns i denna fantastiska lagun. Ön Comino har inga bilar eller stadsområden och är också värd ett besök under vintern och hösten, vilket gör den till ett utmärkt resmål för vandrare och fotoentusiaster. Här finns många vandringsleder som leder till St Mary's Chapel, St Mary's Watch Tower och St Mary's Battery.

St Paul's Bay: Båttur till Comino, Blå lagunen, Gozo och grottorna

4. St Paul's Bay: Båttur till Comino, Blå lagunen, Gozo och grottorna

Upplev naturens underverk vid Maltas kust på en spännande utflykt med båt. Upptäck grottor, klippformationer och den ikoniska blå lagunen när du åker från St Paul's Bay till öarna Comino, Gozo och St Paul's, med några stopp för att bada och utforska längs vägen. Borda din båt på morgonen i Bugibba, St Paul's Bay, och träffa din kapten innan du ger dig ut på en heldagskryssning. Gå in i fantastiska grottor och beundra kustlandskapet på vägen till ditt första stopp. Ankomst till Comino för lite tid att utforska och ta del av den berömda Blå lagunen medan du simmar, snorklar och dyker i Medelhavets kristallklara vatten. Upptäck ön till fots och ha möjlighet att köpa lunch innan du kryssar till ditt andra stopp. Sätt din fot på ön Gozo och fördjupa dig i den livliga gozitiska kulturen när du promenerar genom området. Börja din resa ner till St Paul's Islands och se antingen Crystal Lagoon Caves eller St Mary's Caves. Njut av en sista badpaus på St Paul's Island eller gå upp för att se den berömda statyn och kyrkoruinerna. Gå tillbaka till Bugibbas hamn där din härliga dag till sjöss tar slut.

Malta: Solnedgångskryssning till Blå lagunen

5. Malta: Solnedgångskryssning till Blå lagunen

Se den vackra Blå lagunen mot en fantastisk solnedgång på en resa runt Maltas norra kust ombord på en båt som har en bar med full service och mat. Simma, koppla av och njut av drinkar medan du beundrar panoramautsikten över Malta, strandgrottor och vikar och otroliga klippformationer på en returresa från Bugibba Jetty. Glid förbi St Paul's Island, Ghadira Bay, Coral Cove och Ahrax Point på din resa till Blå lagunen. Stanna till vid Blå lagunen i drygt två timmar och njut av att gå längs den orörda stranden utan dagens folkmassor, koppla av på båtens övre däck eller ta ett dopp i lagunens svala vatten med den nedgående solen som bakgrund. Njut av den utsökta maten som finns ombord till middag innan du kryssar tillbaka till Malta under stjärnorna på en timmes lång returresa.

Malta: Dagsutflykt till Comino, Blue Lagoon och grottor

6. Malta: Dagsutflykt till Comino, Blue Lagoon och grottor

Kryssa med stil och komfort på en lyxig segelbåt på en heldagsutflykt från Bugibba kl. 10.30 (ombordstigning stänger kl. 10.00). På morgonen avgår du från Bugibbas brygga och beger dig till Gozo och den blå lagunen. Längs rutten går färden förbi den lilla ön St Pauls Island, där du kan se platser för skeppsvrak som är närmare 2 000 år gamla samt Smugglers Cove, en känd plats för dykning. Ditt första stopp är Santa Maria Bay, en avskild vik på ön Comino. Har kastas ankar och det blir 1,5 timmars avkoppling, med möjlighet till snorkling, bada eller bara sola på båtens däck. Därefter bär det iväg till Cominos berömda Blå lagunen. Med sitt kristallklara, azurblå vatten och vulkaniska klippformationer är Blå lagunen en av Maltas naturliga skatter. Med 2,5 timmar att spendera vid lagunen finns flera aktiviteter att göra från stranden: till exempel snorkla bland korallreven eller ägna lite tid till att utforska ön - det är upp till dig. Om du känner dig sugen eller törstig, ta en drink eller något att äta från båtens snackbar under seglatsen tillbaka mot Bugibba och förundras över sevärdheterna som passeras, som Santa Maria-grottan, Elefant-klippan och Kristall-lagunen. Du är tillbaka ungefär klockan 17.30, precis i lagom tid för att reflektera över din utflyktsdag under en middag.

Malta: Gozo, Comino och Blå lagunen på båtutflykt

7. Malta: Gozo, Comino och Blå lagunen på båtutflykt

Upptäck äkta maltesisk charm och upplev Malta när du kryssar längs öns karga kust. Åk med båt till Gozo och Comino. Turen börjar i staden Bugibba klockan 10.30 (ombordstigning stänger klockan 10.00). Segla förbi St. Paul's Island, Mellieha Bay och Smuggler's Cove Cave på vägen till Gozo. Vid ankomsten har du fri tid att utforska ön. Ta en minibustur eller promenera och upptäck öns landmärken, grottor och fiskebyar. På eftermiddagen seglar du vidare till Comino, där du kan utforska ön, bada vid båten eller promenera längs med de vita sandstränderna. Bege dig sedan till den berömda Blå lagunen för att snorkla i det kristallklara vattnet.När dagen börjar närma sig sitt slut åker du tillbaka till Buġibba för att besöka Santa Maria-grottorna och titta på "Elephants Head", som är en fantastisk klippformation. Återvänd tillbaka till hamnen.

Malta: Heldagskryssning på Gozo och den blå lagunen

8. Malta: Heldagskryssning på Gozo och den blå lagunen

Kryssa längs Maltas norra kust och njut av utsikten över St Paul's Island och Mellieha på den här heldagskryssningen. Besök ön Gozo, utforska staden Rabat och simma i det kristallklara vattnet i Blue Lagoon. Hämta upp dig från en av de utsedda uppsamlingsplatserna på Malta, eller möt upp direkt vid seglingsplatserna i Sliema eller Buggiba, och sätt segel längs kusten. Vid ankomsten till Gozo går du ombord på en buss på väg till huvudstaden Rabat. Här kan du njuta av 75 minuters fritid för att utforska staden och Cittadella. På eftermiddagen går du ombord på båten igen och beger dig till ön Comino för att njuta av det kristallklara vattnet i den blå lagunen. Simma eller snorkla i det lugna turkosa vattnet eller koppla av på stranden innan du åker tillbaka till Malta på kvällen.

Sliema: Motorbåtstur till Comino och Blå lagunen

9. Sliema: Motorbåtstur till Comino och Blå lagunen

Ge dig ut på en oförglömlig dag och utforska skönheten vid Maltas kust och dess systerö. Upplev det svala, uppfriskande vattnet i Medelhavet och åk med motorbåt, fullt utrustad med skugga, från Sliema till Comino Island och tillbaka. Resan börjar med avgång från Sliema Ferries kl. 12.00 på en motorbåt. Från båten kan man beundra St Paul's Island och Crystal Lagoon. Därefter stannar ni vid Comino Blue Lagoon och tar lite tid på er att simma och snorkla i bukten vid Comino Blue Lagoon. Efter ett uppfriskande dopp i havet har du möjlighet att utforska Comino genom att ta en promenad på ön, som är ett fågelreservat och naturreservat. Det kommer att finnas tid att kolla in sanddynerna och den lokala vegetationen som gör ön unik. Därefter besöker du grottor längs Cominos kust med båt efter avresan från Comino Blue Lagoon. Avgång från Comino kl. 17.00 och ankomst till Sliema Ferries ca en timme senare.

Malta: Båttur i Santa Maria-bukten, laguner och grottor

10. Malta: Båttur i Santa Maria-bukten, laguner och grottor

Inom några minuter efter avgång passerar du St Paul's Island, där aposteln som förde kristendomen till Europa led skeppsbrott. När du åker uppför kusten kan du upptäcka den norra kustens vilda och karga kustlinje med sina många vackra vikar, klippor, bukter och grottor. Först beger vi oss till Santa Maria-grottorna, lokalt kända som Piratgrottorna. Det här är ett fascinerande grottsystem som består av raviner, grottor, tunnlar och grottor. Din första badpaus på ca 1 timme är vid Santa Maria Bay, som har lyckats behålla sin vilda skönhet tack vare att den är så otillgänglig. Nästa stopp är vid Blå lagunen i ca 2 timmar. Du kan välja att gå i land på Comino Island i 2 timmar eller simma i lagunen från vår förankrade båt. Det sista stoppet är en annan svåråtkomlig plats Crystal Lagoon. i cirka 1 timme. Detta område är en naturligt bildad taklös grotta med kristallklart turkost vatten.

22 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära St Paul's Island

St Paul's Island: Fler aktiviteter och sevärdheter

St Paul's Island: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om St Paul's Island

Samlat omdöme

4.5
(435 recensioner)

Detta är den bästa kryssningen i mitt liv!!!!! Det mest imponerande för mig är kaptenen och hans son, eftersom det visade sig att det här är ett familjeföretag och vår kapten fortsätter sin fars arbete, och kaptenens 5-årige son var med oss hela kryssningen och det var VÄLDIGT STÄMNINGS- OCH MYSIGT, som en enda stor familj. Båten är väldigt vacker och bekväm, kaptenen (han är också guide) är superglad, sällskaplig, energisk, snäll person, uppmärksam på ALLA!!!! Jag råder alla att åka till Victoria, det är väldigt vackert där, Comino är en separat kärlek såklart. Det enda du behöver vara beredd på är att om du är sen kommer ingen att vänta på dig, var försiktig. Jag kommer att råda alla denna kryssning, kaptenen är bäst !!!!!!!😍❤️

Det bästa fartyget av alla, resten är väldigt turistiga och går till toppen. Besättningen är mycket vänlig och atmosfären är perfekt. Utflykten till Gozo tillåter transfer till huvudstaden (Victoria) för €5 per person, rekommenderas starkt. Tiden där är kort, men tillräckligt för att se staden och njuta av den. I Blå lagunen förtöjer de båten i ett område borta från allt folkmass, där du kan njuta av havet mycket mer. Dessutom passerar vi på vägen tillbaka genom Santa María-bukten. Sammanfattningsvis hade jag tvivel om att göra den här aktiviteten till en början men jag skulle rekommendera ALLA att göra det. Utan tvekan den bästa upplevelsen på Malta

Båtturen var smidig och avkopplande. Santa Maria-bukten är ett bra stopp för att njuta av en liten rad sand helt själv eftersom det inte är trångt alls. Antalet personer på båten är precis lagom för att njuta av utrymmet. Den blå lagunen är höjdpunkten, men jag skulle rekommendera att vara beredd på en liten vandring och inte alls bekväm väg till huvudplatsen. Det kommer att vara packat med folk, stenigt och ibland halt. Inte idealiskt för äldre eftersom det faktiskt är befolkat av de unga generationerna. Fortfarande värt det om du inte är rädd för ett litet äventyr.

Det var riktigt bra, kaptenen och hans besättning var väldigt trevliga, uppmärksamma och lyhörda. Båten är också väldigt vacker. De storslagna landskapen och platserna där vi var var lugna, vi träffade få människor. Vi hann i Gozo och sedan bada utan att rusa alls. Vi blev till och med förvånade över att se delfiner.

om jag kunde skulle jag göra det igen .... kaptenen och hans besättning är fantastiska ... och då talar resten för sig självt havet ... personligen en upplevelse att göra absolut ...