Upplevelser i

St. Paul's Bay

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.


Toppsevärdheter i St. Paul's Bay

Alla saker att se i St. Paul's Bay

Vill du upptäcka vad som finns att göra i St. Paul's Bay? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om St. Paul's Bay

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 985 omdömen

Turnén var riktigt bra! För en extra betalning på 15 euro får du en måltid och en drink ombord. Köttet rostas på grillen på katamaranen, mycket välsmakande. Katamaranen är supervacker, i den främre delen kan du gå i vattnet via trappor eller hoppa i vattnet på sidan. Skor är förbjudna ombord, men du kan bära skor på toaletten. Om du bara vill simma i havet är detta den perfekta turen.

Bra genomförande av hygienreglerna på grund av den nuvarande pandemin. Med cirka 30 personer på den nya båten körde vi till 3 olika vikar, där vi kunde simma och snorkla i 1 till 2 timmar vardera. Däremellan visades grottor. Det fanns en bra grill mot en extra kostnad. Priserna på drycker var rimliga. Bra båt, trevligt besättning. Mycket rena toaletter.

Välorganiserad resa och Mark, vår guide, var utmärkt. Bussarna som användes var bekväma och vi njöt av färjeresan till Gozo. Utflykterna på Gozo var trevliga, vi gillade särskilt att besöka citadellet i huvudstaden Victoria. Lunchen var riklig, även om maten kunde ha varit varmare. Hela resan var bra värde för en hel dag ute.

Jättebra resa. Flera stopp vid stora vikar för simning gav dig tillräckligt med tid. Hoppning från båten var också tillåten. Vi var på Blue Lagoon och Popeye Village, etc. Du kan köpa drycker och glass ombord, priset är helt okej. Kan definitivt rekommendera utflykten.

Mycket bra tur, kunnig skeppare som valde ett annat ställe först när det var så mycket båtar i Blå lagunen. Åkte dit senare på em. Istället när det lugnat ner sig lite.