Lägg till datum

Saker att göra i
St. Julian's Bay

St. Julian's Bay: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Malta: Gozo & Comino Islands, Blå Lagunen & Seacaves Tour

1. Malta: Gozo & Comino Islands, Blå Lagunen & Seacaves Tour

Upptäck skönheten längs Maltas kust på denna heldagskryssning från Bugibba. Simma i Blue Lagoon och njut av lite ledig tid för att utforska ön Gozo. Välj mellan olika båtar och avgångstider. Din tur börjar i turiststaden Bugibba, där ditt fartyg avgår på en oförglömlig kryssning mellan två öar. Från det öppna havet får du uppleva Malta från en helt unik och vacker utsiktspunkt. Koppla av med förfriskningar som finns att köpa ombord. Kryssa nära kusten och se Maltas magnifika naturligt formade kustlinje, inklusive dess enorma klippor, steniga skrymslen och vrår. Du passerar den lilla ön St Paul's och ser statyn av aposteln St Paul som reser sig högt upp i skyn. Du kommer också att få besöka magnifika havsgrottor, så att du kan ta fantastiska fotografier. Börja med ett stopp vid Crystal Lagoon (endast högsäsong), en plats som många turister inte känner till. Bevittna det otroligt klara vattnet, perfekta förhållanden för simning, snorkling och dykning. Ta ett dopp i det kristallklara vattnet från en av de tre vattenrutschbanorna, eller hoppa från det översta däcket om du vågar. Därefter avgår vi till den berömda Blå lagunen. Njut av att ligga förtöjd i en timme precis bredvid den med bra utsikt från dockningsplatsen. Använd båten som bas och utnyttja alla fantastiska faciliteter. När du anländer till ön Gozo tar landtransporten dig till Gozos huvudstad, som lokalbefolkningen kallar Rabat. Denna lilla stad har en mängd charm och historia, inklusive dess imponerande citadell. När dagen närmar sig kryssar vi tillbaka till Bugibba, går in i Santa Marias piratgrottor och tittar på "Elefanternas huvud", en verkligt fantastisk klippformation. Med olika båtar att välja mellan, välj önskad båt och avgångstid. Du kan välja mellan medelstora båtar som erbjuder en upplevelse med färre personer eller en större katamaran som har undervattensfönster för en unik utsikt över det marina livet nedanför. Förbättra din upplevelse med vattenrutschbanor ombord, bekväma sittplatser i skuggiga och soliga områden, badstegar, toaletter för män och kvinnor, förfriskningar till försäljning och ljudkommentarer på olika språk.

Comino: Blå lagunen, kristallagunen och Seacaves-turen

2. Comino: Blå lagunen, kristallagunen och Seacaves-turen

Ta dig ut på vattnet på denna båtutflykt till ön Comino och njut av landskapet  på öns norra kust. Ta dig till Blå Lagunen för att snorkla och bada, gå in i grottorna i Kristall-lagunen, kasta dig ner i det kristallklara vattnet från en rutschkana eller bara njut av solen på båtens soldäck. När du stigit ombord på fartyget tar resan till ön Comino ungefär en timme. Du kommer att uppleva Malta från en vacker utsiktspunkt från det öppna havet. Du kommer att kryssa nära kusten och bevittna Maltas magnifika naturligt formade kustlinje, inklusive dess enorma klippor, steniga vrår och vrår. Du kommer snart att passera den lilla ön St Paul's, där du kan se statyn av aposteln St Paul som reser sig högt upp i skyn. Du kommer också att besöka magnifika havsgrottor som ger dig möjlighet att ta fantastiska fotografier. Snart kommer du att stanna en timme vid den fantastiska men mindre kända Crystal Lagoon (juni-oktober endast vid fint väder). Den är omgärdad av branta klippor och kan därför endast nås med båtar. Det otroligt klara vattnet är perfekt för bad, snorkling och dykning. Du kan kasta dig ner i det kristallklara vattnet från en av de tre vattenrutschbanorna eller hoppa från det översta däcket om du vågar. Under kvällsutflykten stannar du 2 timmar i Blue Lagoon och 30 minuter i Crystal Lagoon. När du anländer till Blå lagunen kastas ankar vid bästa området. Du kan sedan använda båten som bas och utnyttja alla fantastiska faciliteter, inklusive en enorm vattenrutschkana och ett soldäck med solstolar med kuddar. Du kan tillbringa resten av eftermiddagen med att simma från båten eller gå i land och utforska den lilla ön. Comino är också värt ett besök på vintern och är perfekt för vandrare samt fotografer. Eftersom det inte finns några städer eller bilar på ön kan man lätt känna doften av vild timjan och andra örter. När dagen börjar närma sig sitt slut kommer du att kryssa tillbaka till Bugibbas hamn, gå in i Santa Maria piratgrottor och titta på "Elefanthuvudet".

Malta: Blå lagunen, stränder och vikar Utflykt med katamaran

3. Malta: Blå lagunen, stränder och vikar Utflykt med katamaran

Vi kommer att stanna på 2-3 olika platser. Det första stoppet är Blå lagunen. Båten kommer att kasta ankar bort från folkmassorna så att du kan uppleva det berömda turkosa vattnet i lugn och ro. Stoppen efter den blå lagunen beror på väder och havsförhållanden. Några av våra möjliga stopp är: 1. Crystal Lagoon, omgiven av branta, dramatiska klippor. Dess kristallklara vatten är mycket djupare än Blue Lagoon, vilket gör området fantastiskt för snorkling och simning i och runt grottorna. Under detta stopp kan du njuta av en valfri grillning. 2. Anchor Bay för att se filmkulissen för Popeye's Village, som ligger gömd i en charmig vik. Andra stopp som kan göras är Mellieha Bay, Golden Bay, GHajn Tuffieha Bay, Ramla Bay, Imgiebah Bay eller Half Rock. Alla dessa platser är utmärkta för snorkling och bad. Tillbaka på båten kan du lyssna på dansmusik och köpa cocktails i baren. Om du har valt eftermiddagsalternativet kan du koppla av och titta på solnedgången vid horisonten. Efter en underbar dag till sjöss börjar resan tillbaka till Bugibba.

Från Sliema: Dagskryssning till Gozo, Comino och Blå lagunen

4. Från Sliema: Dagskryssning till Gozo, Comino och Blå lagunen

Vi avgår från färjan Ferries 4 i Sliema och kryssar norrut till systerön Gozo. Vi stannar vid Mgarr Harbor (Gozos huvudhamn) där du kan utforska ön på egen hand eller gå ombord på en av våra bussar som tar dig till ett kort stopp vid Xlendi Bay och sedan stannar vid Victoria (huvudstaden) där du också kan se Citadel (den gamla befästa staden). (Busstransport är valfritt, vänligen välj önskat alternativ i kassan). På eftermiddagen går du återigen ombord på Luzzu Cruises-fartyget och fortsätter till ön Comino, där vi stannar i det kristallklara vattnet i den berömda Blue Lagoon i ca 1 timme och 30 minuter för simning, solbad, snorkling etc ... Efter vårt stopp vid Blue Lagoon besöker vi Crystal Caves of Comino och kryssar tillbaka till Sliema.

Från Bugibba: Eftermiddagssimning i Blå lagunen med solnedgångskryssning

5. Från Bugibba: Eftermiddagssimning i Blå lagunen med solnedgångskryssning

Undvik stora folksamlingar och besök Blå lagunen senare under dagen när temperaturen har sjunkit lite. Den här utflykten är perfekt för dig som vill snorkla, simma och plaska runt i Blue Lagoons kristallklara grunda vatten under den svalare delen av dagen. Njut av det magiska cyanfärgade vattnet i den blå lagunen, som är särskilt lockande sent på eftermiddagen när den varma medelhavssolen har värmt upp det hela dagen, vilket gör att vattentemperaturen är mycket lik lufttemperaturen. Utnyttja vattenrutschbanan ombord och njut av att leka i vattnet för att fly från det varma vädret. Eller om du hellre vill koppla av, tillbringa istället lite tid med att ligga på båten med en drink i handen i en av fåtöljerna. Slutligen på väg tillbaka till hamnen, njut av det lugna havets gungande vågor, beundra den magnifika medelhavskusten, och förundras över den fantastiska solnedgången över havet, glittrande över vattnet och reflekterades från de enorma maltesiska klipporna

Från Sliema: Comino Island och Blue Lagoon-kryssning

6. Från Sliema: Comino Island och Blue Lagoon-kryssning

Den mindre ön Comino ligger mellan Malta och Gozo och är ett paradis för simmare, snorklare, dykare och vandrare. Comino Island är bara 3,5 kvadratkilometer stor och praktiskt taget obebodd. Du avgår från färjan i Sliema på morgonen och kryssar till ön Comino, förbi strandpromenaden i Sliema, St Julian's Bay, St George's Bay, St Paul's Bay, St Paul's Island och Mellieha Bay. Gör dig redo att förundras över det turkosa, kristallklara vattnet i den berömda Blå lagunen! Denna pittoreska vik med genomskinligt cyanblått vatten, en vit sandstrand och ett rikt marint liv är den perfekta platsen för en avkopplande och oförglömlig dag. Tillbringa dagen med att njuta av solen, simma, snorkla, koppla av på båten eller bara ta en promenad på Comino Islands landsbygd. På vägen tillbaka till Sliema Ferries kommer du också att passera de vackra grottorna i Comino Sea. Från juni till oktober (om vädret tillåter) ingår också ett stopp på ca 45 minuter vid Crystal Lagoon. Crystal Lagoon är en perfekt plats för dykare och snorklare, och det är en av de finaste och mest skyddade lagunerna som Malta har att erbjuda. Ta ett uppfriskande dopp och utforska de fantastiska havsgrottorna som finns i denna fantastiska lagun. Ön Comino har inga bilar eller stadsområden och är också värd ett besök under vintern och hösten, vilket gör den till ett utmärkt resmål för vandrare och fotoentusiaster. Här finns många vandringsleder som leder till St Mary's Chapel, St Mary's Watch Tower och St Mary's Battery.

Från Sliema: Trebuktskryssning med lunch och transfer

7. Från Sliema: Trebuktskryssning med lunch och transfer

Kryssa med stil och komfort ombord på vår vackra turkiska Gullet. Vi avgår från Sliema Ferries kl. 9.30 och ger oss ut på en heldagskryssning längs Maltas nordöstra kust där vi passerar olika byar och sevärdheter längs kusten, bland annat St Julian's Bay, St Paul's Islands, Mellieħa och många fler. Vårt första badstopp blir vid St Paul's Bay eller nedanför Selmun, beroende på vädret. Vi fortsätter sedan mot ön Gozo, där vi stannar till för en andra simtur vid Daħlet Qorrot Bay, en av Gozos mest pittoreska vikar. Vårt sista och längsta stopp blir på ön Comino. Gör dig redo att förundras över det turkosa, kristallklara vattnet i den berömda Blå lagunen! Denna pittoreska vik med genomskinligt cyanblått vatten, en vit sandstrand och ett rikt marint liv är den perfekta platsen för en avkopplande och oförglömlig dag. Tillbringa resten av dagen med att njuta av solen, simma, snorkla, koppla av på båten eller bara ta en promenad på Comino Islands landsbygd. Vår gullet är en av Maltas vackraste båtar, med rymliga däck, en elegant salong och ett barområde. Ytterligare bekvämligheter är badstegar, sötvattenduschar och ett kapell för skugga på baksidan av båten. Under dagen serveras en kall lunchbuffé, inklusive drycker, ombord på fartyget. Vi återvänder till Sliema Ferries ca kl. 17.30.

Från Sliema: Kryssning Malta runt med lunch och transfer

8. Från Sliema: Kryssning Malta runt med lunch och transfer

Kryssa med stil och komfort ombord på vår vackra turkiska Gullet. Denna härliga heldagskryssning runt de maltesiska öarna avgår från Sliema Ferries kl. 9.30 och går längs den fantastiska kustlinjen i denna pittoreska skärgård, förbi olika byar och sevärdheter längs kusten, som St Thomas Bay med sina slående vita klippor, den charmiga fiskebyn Marsaxlokk, den imponerande Blue Grotto, de höga klipporna vid Dingli, Popeye Village, Anchor Bay, och många fler. Detta är bara några av de hisnande vyer du kommer att njuta av på denna resa. Koppla av på vår vackra båt, njut av solen och ta in skönheten i den fantastiska omgivningen. Vårt första badstopp blir vid den underbara, avskilda viken Fomm Ir-Riħ. Med sitt vackra azurblå vatten och hisnande natur är det den perfekta miljön för en lugn simtur och en avkopplande paus. Efter vårt badstopp i Fomm Ir-Riħ Bay seglar vi mot Comino Island för att besöka den berömda Blå lagunen. Gör dig redo att förundras över det turkosa, kristallklara vattnet i Blå lagunen! Denna pittoreska vik, med sitt genomskinliga cyanblå vatten, vita sandstränder och rika marina liv, är den perfekta platsen för en avkopplande och oförglömlig semester. Tillbringa eftermiddagen med att njuta av solen, simma, sola, snorkla, koppla av på båten eller bara ta en promenad på landsbygden på Comino Island. Vi stannar vid Blue Lagoon i ca 2-2½ timmar, vilket ger dig gott om tid att varva ner och ha en oförglömlig eftermiddag. Under återresan till Sliema Ferries passerar vi Mellieħa Bay, St Paul's Islands, badorten Qawra, St Julian's Bay och andra vackra platser och når Sliema Ferries ca kl. 18.00. Vår gullet är en av Maltas vackraste båtar, med rymliga däck, en elegant salong och ett barområde. Ytterligare bekvämligheter är badstegar, sötvattenduschar och en kapell för skugga baktill på båten. Under dagen serveras en kall lunchbuffé, inklusive drycker, ombord på fartyget.

Malta: Snabb båttur till Blå lagunen och Cominos grottor

9. Malta: Snabb båttur till Blå lagunen och Cominos grottor

Följ med på en rolig och uppseendeväckande resa till den vackra Blå lagunen på ön Comino, mellan Malta och Gozo. Njut av ett besök i de exotiska grottorna på Comino och en tur med motorbåt från St. Avresa från St Julian's Bay och kryssa längs Maltas nordöstra kust. Sakta ner för att få en bra vy över St Paul's Islands. Anländer till Blue Lagoon och tillbringar 4 timmar och 30 minuter på stranden. Njut av det kristallklara vattnet och de vita sandstränderna i Blå lagunen. Ta ett dopp i havet och koppla av på stranden. Gå ombord på motorbåten och återvänd till St.

Uthyrning av vattenskotrar

10. Uthyrning av vattenskotrar

Upplev Maltas skönhet från vattnet. Perfekt för adrenalinsugna resenärer, som kan njuta av spänningen när man susar fram över vågorna och får upp pulsen. Oavsett gruppstorlek finns det vattenskotrar för alla, inklusive en- eller tvåsitsiga. Ingen tidigare erfarenhet krävs, vår vänliga personal hjälper dig att få en underbar tid på vattnet. Vår personal kommer att förklara hur man använder jetski och även sjöreglerna. Jetski kan hyras som enkel eller dubbel. Alla som är 18 år eller äldre kan köra jetski. Grupper är välkomna.

13 aktiviteter hittades
Sortera efter:

St. Julian's Bay: Fler aktiviteter och sevärdheter

St. Julian's Bay: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om St. Julian's Bay

Samlat omdöme

4.8
(13 recensioner)

Perfekt valuta för pengarna. Jag rekommenderar personligen att inte ta en buss runt Gozo, utan att ta en Bolt eller Uber på egen hand, som tar dig till din destination. Hela resan varade över 6/7 timmar.

Aktiviteten var som de informerade oss om. Besättningen är mycket vänlig. Det kan förbättra tidshanteringen. De ger dig precis tillräckligt med tid att vara på varje plats. I alla fall utmärkt.

Det var så härligt bara synd att de missade kristalllagunen så det var bara 6 timmar inte 7 men det var ändå värt pengarna

Allt var perfekt ! Mycket trevligt, kanske ge lite mer information om transporter när du kommer till Gozo

Allt var underbart och kommer att förbli ett mycket bra minne för mig.