Lägg till datum

St. Joseph's Church

St. Joseph's Church: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Tel Aviv: Guidad dagstur till Nasaret & Gennesaretsjön

1. Från Tel Aviv: Guidad dagstur till Nasaret & Gennesaretsjön

Se de berömda platserna i Israel på en dagstur från Tel Aviv. Besök Nasaret, Kafarnaum, Gennesaretsjön och mycket mer. Ha fördel av hämtning och lämning vid hotellet i en luftkonditionerad buss. Delta i en dopgudstjänst vid Jordanfloden och se kyrkan St Josefs snickeri.  Din resa börjar med en färd längs Israels vackra kustslätt via Armageddon-slätten till Nasaret. I Nasaret kan du besöka Försoningskyrkan och St Josefs snickerikyrka. När du reser vidare kan du se Saligprisernas berg och Kyrkan för bespisningsundret i Tabgha. Låt dig imponeras av det berömda Gennesaretsjön och ruinerna av den gamla synagogan i Kafarnaum och Kristi stad. Slutligen, med utsikt över Tiberias, besöker du dopplatsen vid Jordanfloden, där du kan delta i en dopgudstjänst. Återvänd till Tel Aviv med utsikt över Taborberget, platsen för förvandlingen.

Från Jerusalem: Nasaret och Genesarets sjö på rundtur

2. Från Jerusalem: Nasaret och Genesarets sjö på rundtur

Ha nöje av en dag med att utforska några av de mest betydelsefulla heliga platserna i Israel under en utflykt med buss från Jerusalem. Den guidade rundturen börjar tidigt på morgonen och går längs den natursköna kusten via Tel Aviv och Armageddon-slätten till Nasaret. Anländ till Nasaret och besök du St Josef-kyrkan och Bebådelsekyrkan. Den största romersk-katolska kyrkan i hela Mellanöstern, Bebådelsekyrkan var, enligt traditionen, där ängeln Gabriel uppenbarade sig för jungfru Maria. Fortsätt via Kafr Kannā för att se Saligprisningarnas berg och Kyrkan för multiplicering av bröd och fisk i Tabgha. Stanna för att beundra utsikten över Genesarets sjö och fortsätt därefter till de närliggande ruinerna av Kapernaums gamla synagoga. Besök Tiberias, som ligger på Genesarets sjös västra strand, och som tillsammans med Jerusalem, Hebron och Safed anses vara en av de fyra heliga städerna inom judendomen. Åk till Jordan-floden och vid Yardenit där resenärerna inbjuds till en valfri dopgudstjänst. Återvänd till Jerusalem via en naturskön väg med utsikt över Tabor-berget, platsen för Kristi förklaring.

Från Haifa: Guidad dagsutflykt till Nasaret och Galileiska sjön: från Haifa till Nazareth och Galileiska sjön

3. Från Haifa: Guidad dagsutflykt till Nasaret och Galileiska sjön: från Haifa till Nazareth och Galileiska sjön

Efter att ha blivit mött av din guide i Haifas kryssningshamn tar du en trevlig bilresa norrut till Galileen. Resan tar dig förbi Jisreeldalen, känd som bibliska Armageddon. Vårt första stopp är i Nasaret där Jesus tillbringade de första åren av sitt liv. Besök den magnifika bebådelsekyrkan som markerar platsen där Mary först fick veta om sin framtida son. Utforska sedan 1:a-talets grotta som bor under Saint Joseph's Church. Enligt traditionen kan Maria, Josef och deras son Jesus en gång ha bott här. När turen lämnar Nasaret ser vi Mary's Well och fortsätter sedan förbi Kfar Kana, den bibliska staden Kana. Här bytte Jesus vatten till vin. Turen tar dig till kanten av Galileiska sjön och Saligprisningarnas berg. Här kan du föreställa dig hur Jesus predikar för sina efterföljare. Besök Saligprisningarnas kyrka som har utsikt över Genesaret sjö. Turen fortsätter till Tabgha, en liten by vid vattnet. Här turnerar vi i multiplikationskyrkan där Jesus mirakulöst delade fem bröd och två fiskar mellan tusentals anhängare. Nästa stopp är i Kfar Nachum (Capernaum). Det var här Jesus tillbringade större delen av sin tjänst. Efter en lunchrast på en Galilee-restaurang stannar vi vid Jordanflodens strand, vid Yardenit. Om det finns tillräckligt med tid kan du bli döpt på denna traditionella dopplats. Turen tar sig söderut och passerar tvillingtopparna på Hattins horn, där Saladin berömt besegrade korsfararna 1187. I slutet av turen kommer du att återvända till hamnen i Haifa i tid för att gå ombord på kryssningsfartyget och fortsätt ditt äventyr.

Från Jerusalem: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

4. Från Jerusalem: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

Upptäck religiösa sevärdheter från Nya testamentet på denna guidade dagsutflykt från Jerusalem. Res med luftkonditionerad buss till sevärdheter som tillkännagivningskyrkan, St Joseph-kyrkan, byn Kafer Kana och Yardenit-dopet. Du lämnar ditt hotell i centrala Jerusalem och reser till Nasaret med luftkonditionerad buss. Lyssna på berättelser om staden, som är känd som Marias födelseplats och Jesu barndomshem, och lär dig om dess betydelse för kristendomen. Vid ankomsten besöker du några av Nasaret viktiga religiösa platser. Upptäck Bebådelsekyrkan, där ängeln Gabriel besökte Jungfru Maria. Se Sankt Josef-kyrkan, som anses vara byggd på platsen för Josefs snickeriverkstad. Fortsätt genom byn Kafer Kana, där Jesus utförde miraklet där han förvandlade vatten till vin, och kom fram till Galileiska sjön. Passera multiplikationskyrkan och utforska Kapernaum innan du fortsätter till den förstörda synagogan där Jesus undervisade. Se den moderna kyrkan som är byggd över Peters hus, och passera genom Tiberias för att komma fram till Yardenit-dopplatsen vid Jordanfloden. På återresan kan du njuta av den vackra utsikten över berget Tabor, innan resan avslutas på ditt hotell.

Från Tel Aviv: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

5. Från Tel Aviv: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

Efter upphämtning från hotell i Tel Aviv börjar din tur med en luftkonditionerad bilresa till Nasaret. Hör berättelser om staden, som är känd som Jesu barndomshem, och dess viktiga roll i den kristna tron. Se Bebådelsekyrkan, där ängeln Gabriel besökte Jungfru Maria enligt bibeln samt kyrkan tillägnad Josef som står på platsen där hans snickeri sägs ha legat. Fortsätt genom byn Kafer Kana, som sägs vara platsen där Jesus förvandlade vatten till vin och anländ slutligen till Gennesaretsjön, Israels största sötvattensjö. Passera Multiplikationskyrkan och utforska Kafarnaum på sjöns strand. Se ruinerna av synagogan där Jesus föreläste och titta på den moderna kyrkan som är byggd ovanpå Petrus hus, där Jesus sägs ha bott.  Åk längs stranden i staden Tiberias och anländ till Yardenit, en helig dopplats vid Jordanfloden. Beundra denna idylliska plats och njut av den vackra utsikten över Taborberget, som för kristna är känt som förvandlingsberget, innan din tur slutar i Tel Aviv.

Israel: Nazareth och Galileiska sjön Privat heldagstur

6. Israel: Nazareth och Galileiska sjön Privat heldagstur

Börja din skräddarsydda resa till Nasaret och Galileiska sjön med att hämta dig på hotellet, där du välkomnas av din guide som tar hand om dig under hela dagen. Åk direkt till Nasaret, där din guide tar dig med till flera religiösa platser. Börja vid Annunciationskyrkan, där ängeln Gabriel uppenbarade sig för Maria, innan du beger dig till den närliggande St Josephs-kyrkan och dess snickeri. Fortsätt din rundtur genom att besöka den grekisk-ortodoxa kyrkan och den intilliggande brunnen, och gå genom stadens marknader på väg till den grekisk-katolska kyrkan. Därefter beger du dig till nederbördsberget, som tros vara platsen där Jesus förkastades. Se till att se dig omkring och njut av panoramautsikten över den imponerande Jezreeldalen innan du fortsätter till Kana, där Jesus utförde miraklet att förvandla vatten till vin. Åk sedan till Tiberias, där du besöker Kapernaum och den närliggande benediktinkyrkan, där Jesus multiplicerade brödbröden och fiskarna. Fortsätt till Mensa Christi, där Jesus gjorde sin sista uppenbarelse, innan du fortsätter längs kusten till Saligprisernas berg. Det bästa av allt är att välja att bli döpt i Jordanfloden vid Yardenit för att göra din resa speciell. Om det finns tillräckligt med tid kan du också klättra upp på berget Tabor för att se kyrkan Transfigurationskyrkan. Välj dina destinationer på den här skräddarsydda privata resan, och din guide kommer gärna att göra den här dagen till en dag att minnas.

Nazareth privat rundtur

7. Nazareth privat rundtur

Upplev magin i Nasaret på vår 3 timmar långa vandringstur. Under ledning av vår kunniga guide får du fördjupa dig i den fängslande historien och den rika kulturella tapeten i denna bibliska stad. En professionell guide möter dig i lobbyn på det centralt belägna hotellet och andra centrala punkter i Nazareth. Börja äventyret vid den ikoniska Bebådelsekyrkan, där ängeln Gabriel visade sig för Jungfru Maria och förutspådde Jesu födelse. Utforska de heliga salarna i S:t Josefs kyrka, som tros vara den heliga familjens hem. Fortsätt till synagogkyrkan, där Jesus sägs ha bett och predikat. Låt dig uppslukas av den livliga atmosfären på marknaden i Gamla stan, med sina smala gränder, livliga färger och frestande dofter. Hitta sedan tröst vid den fridfulla Mary's Well, en plats med djup andlig betydelse. Nära Marias brunn kommer din privata utflykt att avslutas och du kan fortsätta din promenad runt Nazareth. Under hela turen kommer vår guide att dela med sig av fängslande berättelser och insikter som väcker Nazareths historia till liv. Denna oförglömliga resa kommer att lämna dig med en djup uppskattning för stadens arv och en djupare koppling till dess heliga platser. Missa inte detta tillfälle att upptäcka Nazareths underverk på vår extraordinära vandringstur. Boka nu och ta del av en verkligt omvälvande upplevelse.

11 aktiviteter hittades
Sortera efter:

St. Joseph's Church: Fler aktiviteter och sevärdheter

St. Joseph's Church: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om St. Joseph's Church

Samlat omdöme

4.3
(1 025 recensioner)

Dorit visade sig vara en exceptionellt kunnig reseledare under vårt besök. Hennes förståelse för området och dess historia var tydlig redan från början. Det som gjorde vår turné särskilt trevlig var de intressanta anekdoterna som hon sömlöst integrerade i sina förklaringar. Dessa berättelser gav en personlig touch och gav djup och sammanhang till platserna vi utforskade. Det var tydligt att Dorit hade en genuin passion för sitt arbete. Hon var uppmärksam på vår grupps frågor och erbjöd detaljerade svar som ofta kom med en antydan till en historia, vilket gjorde informationen mer relaterbar. Blandningen av faktakunskap med dessa berättelser säkerställde att vi förblev engagerade hela tiden. När turnén var slut kändes det som om vi inte bara hade besökt en rad platser, utan hade rest genom en rik berättelse av händelser och berättelser, allt tack vare Dorits unika tillvägagångssätt. För alla som letar efter en heltäckande och njutbar turnéupplevelse, Dorit kommer starkt recomm

Du ser några intressanta platser. Guiden Avi bygger också in ytterligare ortodoxa kyrkor på begäran. Man kan bli döpt i Jordan när det finns en präst, vilket tyvärr inte var fallet hos oss. Helst ska du ta med dig din baddräkt, vilket sparar en del pengar. Jag hade bokat turnén på tyska, men i slutändan var bara engelska möjlig, men det var inga problem för mig.

Det var en sådan upplevelse som du inte alls förväntar dig att få av den här typen av turné och överraska dig på ett mycket bra sätt! Allt var perfekt, från förare till de utmärkta presentationerna av vår guide Orion som har ett trevligt sätt att transportera dig i Jesu tid. Mycket användbar och intressant information! Tack så mycket.

Lång! Det stod 10 timmar i upplägget men vi var tillbaka ca 13 timmar senare! Vi hade annat bokat efteråt och det fick skjutas på. Kanske bra att man istället uppger "mer än 10 tim" så man vet att man kanske inte ska boka annat den dagen! Guiden påläst och kunnig, berättade mycket och gav tillfälle till skratt.

Denna turné är en av de bästa jag varit på. Reseguiden Dan Porges är utmärkt i att ge turnén och mycket kunnig och kan ge korrekt information. Busschauffören är väldigt försiktig, bussen är ren. Vi fick gott om tid att njuta av varje plats vi gick.