Lägg till datum

St. John's Co-Cathedral

St. John's Co-Cathedral

St. John's Co-Cathedral: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Valletta: Höjdpunkter - självledd jakt på sökare och stadsrundtur

1. Valletta: Höjdpunkter - självledd jakt på sökare och stadsrundtur

Lär känna Valletta i din egen takt på den här interaktiva rundvandringen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med de viktigaste attraktionerna i staden och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. På promenad till alla de bästa landmärkena och gömda pärlor och lös utmaningar. Arbeta med ditt team eller tävla mot dem medan ni lär er lokala fakta och skapar minnen som ni inte kommer att glömma. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Starta din rundtur från Saint Publius Parish Church med sin vackra interiör, och utforska Tritonernas fontän medan du lär dig om dess symbolik. Fotografera Upper Barrakka-trädgårdens unika estetik och förundras över kyrkan St Catherine of Alexandria som byggdes av de italienska riddarna av Johanniterorden. Sedan väntar den imponerande St John's Co-Cathedral på dig. Fortfarande fortsätter den berömda Great Siege Square din vackra resa till Vallettas hjärta medan du får lära dig historien om detta monument. Bege dig över nationalbiblioteket med dess fantastiska boksamlingar. St George Square kommer att fängsla dig med stormästarpalatset, medan Vallettas katedral blir pricken över i:et på denna unika rundtur. Sökarjakter passar utmärkt som en vardaglig aktivitet eller för svensexor, möhippor, födelsedagsfester eller teambuilding-evenemang.

Valletta: Guidad stadsvandring med valfri katedraltur

2. Valletta: Guidad stadsvandring med valfri katedraltur

Följ med på en guidad tur genom Vallettas livliga gator, där du får upptäcka skönheten och charmen i Maltas huvudstad, en befäst stad som byggdes av Johanniterriddarna år 1566. Valletta är i sin helhet upptagen på UNESCO:s världsarvslista och med en historia som sträcker sig över nästan fem århundraden betraktas den av många som ett friluftsmuseum! Här finns imponerande befästningar och bastioner, fantastiska barockpalats, fantastiska kyrkor, underbara trädgårdar och vacker arkitektur som sträcker sig från barock från mitten av 1500-talet till modernism. Valletta är utan tvekan en av de mest extraordinära och charmiga städer du någonsin kommer att besöka. Promenera genom stadens livliga gator och upptäck dess många skatter, och besök Upper Barrakka Gardens, där du kan njuta av en hisnande utsikt över Grand Harbour. Efteråt, beroende på vilket alternativ du har bokat, kommer några av gruppmedlemmarna att få en guidad rundtur i den fantastiska katedralen tillägnad Johannes döparen, medan de som bokat utan katedralbesök kommer att ha lite ledig tid att ströva runt på Vallettas gator. Gruppen träffas sedan igen på en bestämd tid och plats och fortsätter mot Republic Street. I katedralen kommer du att kunna uppskatta och beundra alla dess rikedomar: de utsmyckade interiörerna, snidade stenväggar, målade välvda tak, vackra målningar, värdefulla reliker, rik barockkonst och överdådiga altare. Innan rundturen avslutas kan man njuta av en audiovisuell show som berättar den dramatiska historien om öarnas 7 000-åriga historia. Showen är pedagogisk, informativ och underhållande och går igenom den turbulenta historien om en liten önation som har övervunnit nästan ofattbara odds för att överleva och blomstra.

Valletta: Stadsvandring i en liten grupp

3. Valletta: Stadsvandring i en liten grupp

Upptäck vad som gör Malta, och särskilt Valletta, så unikt på en fascinerande rundvandring genom viktiga historiska landmärken. Lyssna på berättelser om de många händelser som har ägt rum i staden och om tusentals människors ankomst som förvandlade den till en smältdegel av kulturer. Gå genom City Gates, ett modernt projekt av den italienske arkitekten Renzo Piano, som också planerade parlamentsbyggnaden som vi kommer att se. Börja din promenad genom huvudgatorna och dyk ner på några sidogator för att upptäcka Vallettas mindre kända pärlor. Gå längs Republic Street, en livlig gata med butiker, museer, kyrkor och palats. Gå förbi den fantastiska St John's Co-Cathedral och gå vidare till huvudtornen. Se Republic Square där drottning Victoria sitter bland malteser, St Georges Square med Grand Masters Palace och Independence Square med den anglikanska katedralen och ett vackert jacarandaträd. Promenera förbi alla de viktigaste palatsen som byggdes av gamla riddare. Avsluta rundturen med ett besök i Upper Barrakka Gardens för att beundra en otrolig utsikt över Grand Harbour.

Valletta: Ikoniska sevärdheter i staden Självguidad audiotur

4. Valletta: Ikoniska sevärdheter i staden Självguidad audiotur

Dra omedelbart nytta av vår unika navigeringsfunktion som gör självguidning enkel, med massor av föreslagna vandringsleder att utforska. Hitta dig själv fördjupad i stadens kultur och historia när du närmar dig ikoniska landmärken inklusive City Gate, Upper Barrakka Gardens och Fort St. Elmo! Glöm inte att lyssna på din ljudkommentar för att höra allt om turistattraktionerna, eller ta en paus när du vill för att passa ditt eget schema. När du är redo, planera din nästa vandringsrutt, lokalisera dina favoritsevärdheter och hitta de bästa fotohotspotsna, medan du fortsätter din utforskning av La Valletta, Vox City-sättet! Vår självguidad tur huvudsevärdheter: Stadsport Kastilientorget Fort St.Elmo Gamla universitetsbyggnaden St John's Co-katedralen Kristus Kungen-monumentet Segerkyrkan Auberge de Castille Upper Barrakka Gardens Malta 5D-teater Nationalbiblioteket Palazzo Parisio ... och många fler!

Valletta: City Nobles App Tour + Malta5D inträde (valfritt)

5. Valletta: City Nobles App Tour + Malta5D inträde (valfritt)

Upptäck Malta, en av Europas mest kulturellt varierade nationer, på vår app-baserade vandringstur i Valletta! Välj alternativet med Malta5D Show, spara 5 € på din showbiljett och transporteras genom Maltas historia på ett uppslukande och roligt sätt. Med hjälp av våra lokala maltesiska guider har vi skapat en appbaserad rundtur som tar dig på en underbar resa genom tiden medan du upptäcker arkitekturen, kulturen och historien i denna vackra stad och ö. På våra appbaserade vandringar genom Valletta kommer du att fördjupa dig i den exceptionellt unika historien om att bli en självständig önation genom dess mest vördade sevärdheter, som Upper Barraka Gardens och Royal Opera House, och mindre utforskade men lika fascinerande platser, som Main Guard, National Library och Castille Square. Vox City-appen innehåller dessa platser och monument för att hjälpa dig att upptäcka Malta och dess otroliga historia. St John's Co Katedralen Casino maltesiska Kungliga operahuset ruiner Drottning Victoria minnesmärke Nationalbiblioteket Anglikanska katedralen St Paul's Malta 5D Basilikan Vår fru av berget Karmel Teatern Manoel Nationalbiblioteket Segerkyrkan Övre Barrakkas trädgårdar Castille-torget Auberge de Castille Maltas börs Gamla universitetsbyggnaden Castellania St Pauls kyrka för skeppsbrutna Ta' Giezu kyrka Monte de Pieta Fort St. Elmo Victoriaporten Nedre Barrakka trädgårdar Heliga sjukstugan Tritons fontän Stadsporten Frihetstorget Sankt Publius kyrka Polisens högkvarter ...och många fler!

Valletta: Privat Insider Walking Tour med licensierad guide

6. Valletta: Privat Insider Walking Tour med licensierad guide

Se sevärdheterna i Valletta på en 3-timmars privat vandringstur med en guide som ger inblick i historien, arkitekturen och underverken i Maltas huvudstad. Utforska både de främsta attraktionerna och mindre besökta platserna i staden, och hör intressanta fakta när du går. Njut av den personliga servicen från en privat guide. Se stadens UNESCO-listade barockarkitektur och andra historiska sevärdheter Lär dig fascinerande fakta om grundandet av staden på 1500-talet och njut av personlig uppmärksamhet från en privat guide som kommer att berätta allt du behöver veta om denna underbara stad och svara på alla dina frågor

Valletta: Guidad rundvandring med St John's Co-Cathedral

7. Valletta: Guidad rundvandring med St John's Co-Cathedral

Du möter din guide vid Vallettas entré framför den nya parlamentsbyggnaden och håller utkik efter deras röda paraply. Din guide kommer att ge en introduktion till Valletta och sedan leda dig genom denna fästningsstad, så att du inte missar något som är värt att se. Medan du går förbi auberges, palats och kyrkor kommer din guide att berätta om Maltas riddares historia och om stadens kopplingar till den brittiska perioden. Du kommer också att besöka trädgårdar som erbjuder en fantastisk utsikt över Maltas Grand Harbour. Vandringen avslutas med en guidad tur i St John's Co-Cathedral, inklusive oratoriet där Caravaggios mästerverk "The Beheading of St John the Baptist" finns. Inträdesavgiften till kyrkan ingår inte och biljetter kan köpas på dagen.

Valletta: Halvdags stadsrundtur med upptäcktsfärd

8. Valletta: Halvdags stadsrundtur med upptäcktsfärd

Du möter din professionella guide på den centrala mötesplatsen som är lätt att nå till fots, med buss eller bil, från ditt kryssningsfartyg eller färja. Du kommer att upptäcka Vallettas skönhet och charm på denna halvdags guidade vandringstur genom de livliga gatorna i den befästa staden som byggdes av Johanniterriddarna, som idag är en UNESCO: s världsarvslista. Du får en bra introduktion till Valletta med ledig tid att njuta av den hisnande utsikten över Grand Harbour från Upper Barrakka Gardens. Du kommer att lära dig om Vallettas historia och liv och upptäcka alla viktiga landmärken, med ledig tid för dig att utforska St John's Co-Cathedral och Museum (entré ingår ej), inklusive Caravaggio-mästerverk och ett av de vackraste marmorinlagda golven i världen. Vandringen avslutas vid Malta Experience där du kan köpa biljetter (ingår ej) för att se den audiovisuella showen där Maltas historia väcks till liv, besöka La Sacra Infermeria (den heliga sjukstugan som byggdes av riddarna) eller besöka National War Museum intill på Fort St Elmo. Efter morgonturen har du fri tid att utforska staden på egen hand resten av dagen.

Malta: 5-dagars utflyktspaket med ön Gozo och transfer

9. Malta: 5-dagars utflyktspaket med ön Gozo och transfer

Boka detta 5-dagars utflyktspaket för att uppleva all kultur, charm och historia på Malta och Gozo. Besök skärgårdens viktigaste höjdpunkter med två heldagsturer och tre halvdagsturer under 5 dagar. Bli hämtad och lämnad på ditt hotell varje dag av din upplevelse. Bläddra bland de många tillgängliga resvägarna och välj det alternativ som bäst passar dina planer. Se resplanen dag för dag när du väljer det alternativ du föredrar. Kör till staden Valletta, som är ett av Unescos världsarv, för en halvdagstur. Utforska imponerande befästningar, bastioner och palats. Se en uppslukande audiovisuell show om Maltas historia och besök St John's Co-Cathedral, Upper Barraka Gardens och Grand Harbour. Ta en dagsutflykt till Mdina, landets gamla huvudstad. Beundra de befästa murarna och dess spektakulära panorama. Besök byn Rabat, katakomberna av St Cataldus, Dingli-klipporna, San Anton-trädgårdarna, hantverksbyn Ta' Qali och Rotunda of Mosta med sin kupol. Njut av lunch och ett glas vin. Bryt på en annan halvdagsutflykt till de berömda tre städerna: Vittoriosa, Senglea och Copiscua. Uppskatta dessa historiska befästa städer och upptäck deras magnifika kyrkor, piazzor, befästningar och arkitektoniska skatter. Ta en båttur i bäckarna ombord på en maltesisk "frejgatina". Driv dig in i Gozos landskap på en naturskön dagsutflykt. Ta färjan från Malta och besök staden Victoria, Ggantija-templen och Citadellet, en majestätisk medeltida fästning. Titta på Xlendi Bay, Dwejra Bay och Inland Sea med en valfri båttur. Ät lunch med ett glas vin. Försvinn över till fiskebyn Marsaxlokk på ett halvdagsäventyr. Se Maltas största fiskehamn som kantas av traditionella "luzzus", färgglada båtar. Vandra runt på den öppna marknaden, besök staden Qrendi och förundras över den blå grottan, med en valfri båttur.

Malta: 5-timmars landutflykt för kryssningspassagerare

10. Malta: 5-timmars landutflykt för kryssningspassagerare

Upplev den unika skönheten på denna ö på denna guidade tur. Kryssningspassagerare är välkomna att delta i denna fängslande 5-timmars landutflykt. Fördjupa dig i denna livfulla ös historia och kultur när du kliver av fartyget och går i land. Utforska den förtrollande Mdina, den "tysta staden", bevittna Vallettas storslagenhet, promenera genom de blomsterprydda Barrakka-trädgårdarna, beundra stormästarpalatset och fördjupa dig i Caravaggios mästerverk. Din passionerade guide ser till att du får en oförglömlig upptäcktsfärd. Upptäck de förtrollande aspekterna av Maltas charm. Koppla av med bekväm transport som ordnas sömlöst för din bekvämlighet. Efter rundturen kan du välja att bli eskorterad tillbaka till ditt fartyg eller stanna kvar i Valletta, där en enkel hissfärd tillbaka till piren väntar på dig.

25 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära St. John's Co-Cathedral

St. John's Co-Cathedral: Fler aktiviteter och sevärdheter

St. John's Co-Cathedral: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.