Lägg till datum

Saker att göra i
St. George’s Square

St. George’s Square: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Valletta: Höjdpunkter - självledd jakt på sökare och stadsrundtur

1. Valletta: Höjdpunkter - självledd jakt på sökare och stadsrundtur

Lär känna Valletta i din egen takt på den här interaktiva rundvandringen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med de viktigaste attraktionerna i staden och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. På promenad till alla de bästa landmärkena och gömda pärlor och lös utmaningar. Arbeta med ditt team eller tävla mot dem medan ni lär er lokala fakta och skapar minnen som ni inte kommer att glömma. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Starta din rundtur från Saint Publius Parish Church med sin vackra interiör, och utforska Tritonernas fontän medan du lär dig om dess symbolik. Fotografera Upper Barrakka-trädgårdens unika estetik och förundras över kyrkan St Catherine of Alexandria som byggdes av de italienska riddarna av Johanniterorden. Sedan väntar den imponerande St John's Co-Cathedral på dig. Fortfarande fortsätter den berömda Great Siege Square din vackra resa till Vallettas hjärta medan du får lära dig historien om detta monument. Bege dig över nationalbiblioteket med dess fantastiska boksamlingar. St George Square kommer att fängsla dig med stormästarpalatset, medan Vallettas katedral blir pricken över i:et på denna unika rundtur. Sökarjakter passar utmärkt som en vardaglig aktivitet eller för svensexor, möhippor, födelsedagsfester eller teambuilding-evenemang.

Malta med Segway: Valletta Experience

2. Malta med Segway: Valletta Experience

Upptäck Maltas UNESCO-listade stad Valletta på en fascinerande guidad tur. Glid fram längs gatorna på en segway och ta dig runt hela Maltas huvudstad. Se de viktigaste torgen och trädgårdarna och stanna till för att utforska de viktigaste platserna och ta foton. I mån av plats och öppettider kan rundturen kompletteras med en audiovisuell show som berättar den dramatiska historien om öarnas 7000-åriga historia. Showen är pedagogisk, informativ och underhållande och går igenom den turbulenta historien om en liten önation som har övervunnit nästan ofattbara odds för att överleva och blomstra.

Valletta: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

3. Valletta: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din rundtur från Saint Publius Parish Church med sin vackra interiör, och utforska Tritons' Fountain medan du lär dig mer om dess symbolik. Fotografera Upper Barrakka-trädgårdens unika estetik och förundras över St Catherine of Alexandria Church som byggdes av de italienska riddarna av St John-orden. Sedan väntar den imponerande St John's Co-Cathedral på dig. Det berömda Great Siege Square fortsätter din vackra resa till hjärtat av Valletta medan du lär dig historien om detta monument. Förundras över nationalbiblioteket med dess fantastiska samlingar av böcker. St George Square kommer att fängsla dig med Grand Masters palats, medan Vallettas katedral kommer att vara pricken över i på denna unika rundtur. Ladda ner appen ''World City Trail'' från butiken. Starta sedan din tur och njut!

Valletta: Escape Game och rundtur

4. Valletta: Escape Game och rundtur

Kombinera spänningen i en stadsrundtur med spelglädje på denna självguidade smartphone-vandring i Valletta. Hitta attraktioner enkelt med appens navigeringsfunktion. Ladda ner appen och starta spelet genom att gå till den första platsen. Använd observation, logik, fantasi och lagarbete för att lösa gåtan på varje plats, gåtorna är alltid svåra. Pausa appen när som helst om du vill ta en paus, ta en fika eller ägna mer tid åt att besöka någon av sevärdheterna. Spela spelet i din egen takt. Börja din rundtur från Saint Publius Parish Church med sin vackra interiör, och utforska Tritons fontän medan du lär dig om dess symbolik. Fotografera Upper Barrakka-trädgårdens unika estetik och beundra kyrkan St Catherine of Alexandria som byggdes av de italienska riddarna av St John-orden. Sedan väntar den imponerande St John's Co-Cathedral på dig. Det berömda Great Siege Square fortsätter din vackra resa till hjärtat av Valletta medan du lär dig historien om detta monument. Förundras över nationalbiblioteket med dess fantastiska samlingar av böcker. St George Square kommer att fängsla dig med Grand Masters palats, medan Vallettas katedral kommer att vara pricken över i på denna unika rundtur.

Valletta: Vandringstur till Malta under andra världskriget under hela dagen

5. Valletta: Vandringstur till Malta under andra världskriget under hela dagen

Res tillbaka i tiden till de mörka dagarna av belägringen av Malta, en militär kampanj i Medelhavet under andra världskriget, och lär dig mer om kampen om kontrollen över den strategiskt viktiga ön mellan 1940 och 1942. Din guide kommer att sätta upp scenen, när Malta ställde Italiens och Tysklands flygvapen och flottor mot Royal Air Force och Royal Navy. Öppnandet av en ny front i Nordafrika i mitten av 1940 ökade Maltas redan betydande värde. Brittiska flyg- och sjöstridskrafter baserade på ön kunde attackera axelmaktsfartyg som transporterade livsviktiga förnödenheter och förstärkningar från Europa. General Rommel, som de facto hade fältbefälet över axelmakterna i Nordafrika, insåg Maltas betydelse, och i maj 1941 varnade han för att "utan Malta kommer axeln att sluta med att förlora kontrollen över Nordafrika". Längs promenaden kan du se RAF-monumentet för de 2 298 flygbesättningar från Samväldet som förlorade sina liv i olika luftstrider under andra världskriget. Gå till Porta Reale, en ridåmur i mitten av Vallettas landfront. Fortsätt till Pjazza Teatru Irjal, platsen för det tidigare Royal Opera House som bombades kraftigt 1942. Gå längs den livliga Strada Stretta och se Misrah San Gorg (St George's Square), platsen för ett Georgskors som tilldelades ön 1942. Fortsätt till Queen Victoria-statyn på Republic Square. Lär dig sedan om de gemensamma köken, kända som "Victory Kitchens", som byggdes för att undvika matsvinn i en tid av brist. Gå till Victoria Gate, som byggdes på platsen för den gamla Del Monte-porten, och visa respekt för de stupade sjömännen från Operation Pedestal vid det ankarformade Santa Marija-monumentet. Fortsätt till Upper Barracca Garden för att se statyerna av Winston Churchill och andra framstående män. Beundra Siege Bell Memorial med utsikt över Vallettas stora hamn, som byggdes 1992 för att hedra de 7 000 personer som förlorade sina liv under belägringen av Malta. Du kommer också in i det underjordiska komplexet med Lascaris War Rooms, där luftförsvaret av Malta genomfördes, tillsammans med några av de stora sjöstriderna i Medelhavet. Det var också här som general Eisenhower och hans överbefälhavare, amiral Cunningham, fältmarskalk Montgomery och flygmarskalk Tedder ledde invasionen av Sicilien 1943.

Stadsvandring i Valletta - Auf Deutsch

6. Stadsvandring i Valletta - Auf Deutsch

Du möter din guide vid ingången till Valletta förbi stadsporten bredvid den nya parlamentsbyggnaden. Din guide ger dig en kort introduktion till staden och sedan börjar du din rundtur i Vallettas historiska stadskärna. Under turen kommer du att upptäcka denna fästningsstad, lära dig hur allt började, hur staden utvecklades genom århundradena och om de händelser som formade Valletta till den stad som den är idag. Oavsett om du är förstagångsbesökare eller vill fördjupa dig kommer du inte att bli besviken på vår helt guidade rundtur. Du kommer att gå förbi stadens viktigaste torg, riddarnas auberges, palats, kyrkor och besöka trädgårdar, som erbjuder fantastisk utsikt över Maltas Grand Harbour. Förutom den kulturella och historiska aspekten får du också lära dig intressanta saker och bakom kulisserna-berättelser. George's Square, bredvid Grandmaster's Palace, och guiden hjälper dig att orientera dig och ger dig också tips om hur du bäst fortsätter att utforska staden på egen hand.

Valletta Självguidad Sherlock Holmes Murder Mystery Game

7. Valletta Självguidad Sherlock Holmes Murder Mystery Game

Sherlock Holmes City Game är en självguidad tur som ger dig ett roligt och interaktivt sätt att gå runt i staden. Allt du behöver är en telefon med internetuppkoppling. Så snart du bokat spelet skickar vi dig all information du behöver via e-post. Genom att röra dig runt i staden kommer du att låsa upp uppdrag. Här hittar du karaktärer som är villiga att hjälpa till. Men informationen har ett pris! Lös deras pussel, ta dig an roliga fotoutmaningar, jaga skyldiga och spela med för att komma närmare lösningen på mordet på Balthasar. VIKTIG INFORMATION: - Svårighetsgrad: lätt - även lämplig för familjer med barn - Varaktighet: 2 timmar - Biljetter: Du behöver bara köpa 1 biljett per grupp (1-4 personer) - Varje grupp kommer att spela med 1 enhet. För grupper på fler än 4 personer kan ni köpa 2 eller fler biljetter. - För att boka detta spel måste du ange ett datum/tid, MEN du kan börja när du vill. - OBS: detta stadsspel använder staden som en interaktiv spelplan men ger INTE någon information om staden! HUR MAN SPELAR: Boka stadsspelet, kontrollera e-postmeddelandet vi skickar dig med instruktionerna, ladda ner Loquiz-appen och börja din spelupplevelse! Utforska staden i din egen takt medan du spelar Sherlock Holmes City Game, en självguidad rundtur som erbjuder mycket frihet och flexibilitet. Du kan spela när, var och med vem du vill. Oavsett om du vill spela ensam för personlig spänning eller med en grupp människor är det här spelet för dig! Att spela med fler grupper kommer att bli en tävlingsupplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Detta spel är en rolig aktivitet som du kan göra när du besöker en stad med din familj och vänner eller som ett par. Vårt stadsspel erbjuder maximal självständighet, du kan spela pausa och fortsätta när du vill!

Valletta : Rundvandring bland sevärdheter som måste ses

8. Valletta : Rundvandring bland sevärdheter som måste ses

Ta dig från Freedom Square till Barrakka Gardens panoramautsikt och njut av den storslagna Maltas Grand Harbour. Dyk ner i barocken i Grandmaster's Palace, som är genomsyrat av historisk betydelse, innan du fördjupar dig i lockelsen i Grand Harbour, en Medelhavspärla av oöverträffad skönhet. När du vandrar på Vallettas gator berättar din guide fängslande om Malteserriddarna och avslöjar kulturella och arkitektoniska arv. Gå upp till Upper Barrakka Gardens för att njuta av den vidsträckta utsikten över hamnen och utforska sedan de arkitektoniska underverken på Merchant Street Market. Utforska de historiska salarna i Auberge d'Italie, riddarnas tidigare hemvist, innan vi avslutar på St George's Square, vid stormästarens palats.

Valletta : Vandringstur till höjdpunkter och dolda pärlor

9. Valletta : Vandringstur till höjdpunkter och dolda pärlor

Börja vid den slående Valletta City Gate, porten till den UNESCO-listade huvudstaden, och bege dig sedan till Pjazza Teatru Rjal för att ta del av berättelser om Our Lady of Victories Church och Maltas heroiska förflutna. Beundra fasaden på Il-Berga ta' Kastilja och njut av panoramautsikten från de pittoreska Upper Barrakka Gardens. Dyk ner i historien på Auberge d'Italie, som nu rymmer Museum of Fine Arts, och förundras över överdådigheten i Palazzo Parisio. Upptäck de konstnärliga underverken i St John's Co-Cathedral innan du fördjupar dig i livligheten på St George Square och The Grand Master's Palace. Avsluta med att njuta av lugnet i Lower Barrakka Gardens och reflektera över Vallettas rika arv och kultur. Under hela tiden kommer din guides fängslande berättelser att fördjupa din uppskattning för denna UNESCO-pärla.

Privat guidad tur i Valletta på engelska, franska eller italienska

10. Privat guidad tur i Valletta på engelska, franska eller italienska

Välkommen till Maltas fantastiska huvudstad Valletta! Med nästan fem århundraden av historia är Valletta i sin helhet upptagen på UNESCO:s världsarvslista och anses allmänt vara ett friluftsmuseum. Med sina imponerande befästningar och bastioner, fantastiska barockpalats, fantastiska kyrkor, underbara trädgårdar och vackra arkitektur från barock från mitten av 1500-talet till modernism, är det utan tvekan en av de mest hisnande städer du någonsin kommer att besöka! Under denna stadsvandring får du lära dig hur allt började, hur det utvecklades under århundradena och om de händelser som formade Valletta till den stad den är idag. Denna promenad tar dig förbi stadens viktigaste höjdpunkter och utanför allfarvägarna. På ca 3-3,5 timmar får du se och lära dig mer om Vallettas mest kända landmärken och upptäcka dess många dolda charm. Ni promenerar genom de livliga gatorna och beundrar de fantastiska byggnaderna och den utmärkande arkitekturen. Ett besök i Upper Barrakka Gardens är ett måste; här kan du också njuta av en hisnande utsikt över den imponerande Grand Harbour och de tre städerna. Några av de viktigaste höjdpunkterna som du kommer att kunna beundra och uppskatta under denna tur inkluderar Triton Fountain, den nyligen ombyggda stadsporten och parlamentet på Malta (designad av den världsberömda arkitekten Renzo Piano), Royal Theatre, Castille Square, Auberge de Castille, Upper Barrakka Gardens, Merchants Street, Palace Square (även känd som St George's Square), Republic Square, Vallettas unika och charmiga sidogator samt andra historiska byggnader, landmärken och attraktioner. Under hela turen kommer vår kunniga och erfarna guide att ge dig fängslande information och förbättra din upplevelse genom berättande och engagerande berättande. Du kommer också att ha möjlighet att besöka St John's Co-Cathedral (entrébiljett ingår inte), där vår guide ger dig en guidad rundtur i katedralen. Denna fantastiska 1500-talskatedral var ursprungligen klosterkyrka för Johanniterriddarorden. Den byggdes på bara fem år och förskönades under mer än tvåhundra år och förvandlades gradvis till ett spektakulärt konstverk. John's Co-Cathedral är en kyrka som ingen annan - en kyrka med enastående skönhet i kombination med en intressant och unik historia. Med sina många skatter och utsmyckade interiörer är den utan tvekan en av de mest magnifika katedralerna i världen.

13 aktiviteter hittades
Sortera efter:

St. George’s Square: Fler aktiviteter och sevärdheter

St. George’s Square: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.