St. Elmo Heritage Building

St. Elmo Heritage Building

St. Elmo Heritage Building: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Valletta: Ikoniska sevärdheter i staden Självguidad audiotur

1. Valletta: Ikoniska sevärdheter i staden Självguidad audiotur

Dra omedelbart nytta av vår unika navigeringsfunktion som gör självguidning enkel, med massor av föreslagna vandringsleder att utforska. Hitta dig själv fördjupad i stadens kultur och historia när du närmar dig ikoniska landmärken inklusive City Gate, Upper Barrakka Gardens och Fort St. Elmo! Glöm inte att lyssna på din ljudkommentar för att höra allt om turistattraktionerna, eller ta en paus när du vill för att passa ditt eget schema. När du är redo, planera din nästa vandringsrutt, lokalisera dina favoritsevärdheter och hitta de bästa fotohotspotsna, medan du fortsätter din utforskning av La Valletta, Vox City-sättet! Vår självguidad tur huvudsevärdheter: Stadsport Kastilientorget Fort St.Elmo Gamla universitetsbyggnaden St John's Co-katedralen Kristus Kungen-monumentet Segerkyrkan Auberge de Castille Upper Barrakka Gardens Malta 5D-teater Nationalbiblioteket Palazzo Parisio ... och många fler!

Valletta: Halvdags stadsrundtur med upptäcktsfärd

2. Valletta: Halvdags stadsrundtur med upptäcktsfärd

Du möter din professionella guide på den centrala mötesplatsen som är lätt att nå till fots, med buss eller bil, från ditt kryssningsfartyg eller färja. Du kommer att upptäcka Vallettas skönhet och charm på denna halvdags guidade vandringstur genom de livliga gatorna i den befästa staden som byggdes av Johanniterriddarna, som idag är en UNESCO: s världsarvslista. Du får en bra introduktion till Valletta med ledig tid att njuta av den hisnande utsikten över Grand Harbour från Upper Barrakka Gardens. Du kommer att lära dig om Vallettas historia och liv och upptäcka alla viktiga landmärken, med ledig tid för dig att utforska St John's Co-Cathedral och Museum (entré ingår ej), inklusive Caravaggio-mästerverk och ett av de vackraste marmorinlagda golven i världen. Vandringen avslutas vid Malta Experience där du kan köpa biljetter (ingår ej) för att se den audiovisuella showen där Maltas historia väcks till liv, besöka La Sacra Infermeria (den heliga sjukstugan som byggdes av riddarna) eller besöka National War Museum intill på Fort St Elmo. Efter morgonturen har du fri tid att utforska staden på egen hand resten av dagen.

Malta By Night rundtur med öppen toppbuss inklusive 1 timmes stopp i Mdina

3. Malta By Night rundtur med öppen toppbuss inklusive 1 timmes stopp i Mdina

Ta en vacker sightseeingtur på Malta på kvällstid ombord på en öppen sightseeingbuss som avgår från Bugibba och passerar Paceville, Sliema, Valletta, Qormi, Rabat, Mdina, Mosta, Naxxar och Lija. Hela rundan tar cirka 4 timmar och inkluderar ett stopp i Mdina. Du kommer att gå genom nattklubben Paceville, där varma nätter vaknar till liv på charmiga barer och kaféer. Fortsätt genom Sliema, där det finns många bevis på dess kopplingar till det brittiska imperiet. Passera barockbyggnader i Ta' Xblex och kör längs stranden av Msida Creek. Se fantastiska naturhamnar och fästningen St Elmo, där ottomanska inkräktare tappert motarbetades. Beundra tysta akvedukter och de medeltida gatorna i Rabat och njut av kyrkorna och kapellen i den lugna byn Lija, allt under den magiska kvällsbelysningen.

Valletta: Historisk stadskärna Självguidad Audio Tour (ENG)

4. Valletta: Historisk stadskärna Självguidad Audio Tour (ENG)

Upptäck staden Valletta, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, med hjälp av den här engagerande audioturen i appen. Promenera längs de smala vindlande gatorna i Valletta, prydda med traditionella träbalkonger, öns förflutna sömlöst sammanflätas med nutiden. Bevittna historiens underverk i Lascaris War Rooms, ett underjordiskt komplex av tunnlar och kammare som en gång fungerade som krigshögkvarter under andra världskriget. Upplev storheten i det äldsta salutbatteriet i sitt slag, och om du har tur kan du få en glimt av det i aktion. Njut av prakten i 1700-talsträdgården Upper Barrakka Gardens, en magnifik gåva från en italiensk riddare, som erbjuder den finaste utsiktspunkten för att se stadens skönhet. Låt dig imponeras av Valletta Waterfront, ett fantastiskt bevis på barockarkitektur som byggdes under stormästaren Pintos vakande öga. Följ med på en resa genom tiden och upptäck den första kompletta högbarockbyggnaden som finns, St John's Co-Cathedral, och fördjupa dig i historien om Stormästarens palats - själva hjärtat av makten på Malta, uppfört strax efter den stora belägringen. Res genom Maltas olika historiska epoker och upptäck fängslande berättelser från varje tidsepok. HUR GÅR RESAN - Var flexibel: gå med i turen när du vill och utforska sevärdheterna så länge du vill. - Njut av rundturen även offline: alla ljudturer är testade för hög kvalitet och enkel navigering.

4 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära St. Elmo Heritage Building

St. Elmo Heritage Building: Fler aktiviteter och sevärdheter

St. Elmo Heritage Building: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.