Dagsturer från Split

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Split

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Split? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Split

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 3 788 omdömen

Mycket bra upplevelse! Lätt hittat mötesplats, sedan 3 timmars buss att åka 3 timmars returbuss men resan går snabbt eftersom det finns vackra landskap. Ankomst till Dubrovnik runt 10:30, avgång 15:45, med en guidad tur med förklaringar på engelska av guiden och sedan gratis besök, cirka 3 timmar, perfekt för att ha tid att göra vallarna, fästningen eller ens gå upp för att se den vackra utsikten över staden med linbana var du ska simma, ditt val! :) och naturligtvis lunch i Dubrovnik med fantastisk utsikt. Det är också lätt att hitta bussen för hemresan. Glöm inte dina pass / ID -kort för att passera den bosniska gränsen på vägen! Sammantaget mycket bra upplevelse, vi rekommenderar!

På grund av covid -protokollet - du kan inte simma vid vattenfall, men efter båtturen har du en ledig tid i en liten stad, och du kan simma där på stranden - färskt och klart vatten är fantastiskt. Förlora inte din tid i skogen och gå till vattenfall)) Lunch bättre ta i staden - välsmakande och billig!

Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera detta! En upplevelse för livet i denna natur. Extra plus för grottan och vår grymma guide Mr "J" Bra flyt genom allt och vi kände oss väldigt trygga.

En rolig resa med mycket information om Landet, stället vi var på Krka NP. Om alla små byar vi åkte förbi.

Krka NP is absolutely fabulous. Good combo of sites. You have plenty of own time to explore.