Välj datum
Upplevelser i

Split

Gillar du historia, natur och strandliv? Då är öluffning och Diocletianus palats något för dig.

Alla saker att se i Split

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Split? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Split

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 15 037 omdömen

Underbar dag ! Den enda negativa punkten som får mig att tveka med fyra stjärnor är antalet personer... alldeles för många på båten och inte tillräckligt med plats för alla. Men utflykten är riktigt bra! Vi skämmer bort dig hela tiden (munk, vattenmelon, juice och hamburgare). Vraket syns inte från båten men är roligt att observera när man snorklar. Alla stopp är minst en timme, vilket ger tid på ön till exempel också. Teamet är väldigt trevligt! Tack till Marco för hans goda humör och livsglädje! Tack till resten av besättningen också!

Det finns två fartyg, eftersom uppslutningen är stor. guiden Lara är mycket trevlig och vänlig. maten är ok, en hamburgare av 3 olika typer, pommes frites och obegränsade drycker (vin till lunch och lemonad på morgonen). de erbjuder även frukost så fort du kommer ombord och på eftermiddagen finns det vattenmelon. de tre stoppen för simning är fina, synd att det idag var molnigt och vi tappade lite färger. på ett av de tre hållplatserna är det möjligt att besöka en ö i två timmar. Priset är väl värt kostnaden!

Vi hämtades från Trogirs hamn vid 07:00. Kapten Luca och guiden Roco gav oss ett varmt välkomnande och förklarade den dagliga rutinen. Resan var fantastiskt organiserad, Roco underhöll oss. Vi kände oss väldigt trygga ombord. Strandstoppen var välplanerade och vi hade tillräckligt med tid för frukost och lunch. Snorkelutrustning för genomgången tillhandahölls. Vi skulle alltid upprepa resan.

En underbar dag som absolut var värd det!! Platserna är fantastiska och resorna mycket trevliga. Vi råder dig att ta med smörgåsar för att få mer tid att besöka städerna eller bada. Vi var med Rocco och Steve, båda väldigt trevliga!

mycket prisvärt! Egen tid vid krka, mysig båttur, stopp vid en by med tid för simning och till sist vinprovning med lokala viner.