Spanska trappan

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Spanska trappan

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 8 450 omdömen

Vi fick en både proffsig, personlig och rolig guidning av Stefano, som verkligen kunde sin sak och som också var beredd på alla våra möjliga och omöjliga frågor. Det var härligt att kunna varva informations- och frågestunderna med behaglig cykling i lugnt tempo genom staden. Min fru och jag hade dessutom lite extra tur att det bara blev vi i gruppen.

Tycker att det inte skulle skada med fler stopp längs vägen.

Jag saknade fler stopp. Finns många ställen i Rom jag gärna hade sett att man stannade vid.Naturligtvis kan man inte stanna i varenda gathörn, men ett par stopp till skulle vara bra. Var i kontakt med kundtjänst då jag sjabblat med min beställning. Och fick ett makalöst bra bemötande. Jättenöjd med den kontakten!

Trevlig och intressant tur med inspirerande och kunnig guide.

En mycket trevlig rundvandring där vi fick "snoka" runt på platser och i gränder dit vi kanske inte kommit annars. En bra start på vistelsen eftersom man var lite mer uppmärksam på bl a arkitekturen under resten av semestern. Vår guide hette Stefano och han var både kunnig och rolig.

Ett MYCKET bra sätt att få se stora delar av Rom på kort tid!

Vår guide Claudia var mycket trevlig och entusiastisk. Trots miss av tid av oss som kund löstes det hela utan problem o utan extra kostnad. Vi fick se små pittoreska gator och gränder vilket vi inte hade hittat utan guide. Små fina pärlor!!!

Väldigt bra genomfört! Kul att se staden från en bekväm och rolig åktur, där man fick reda på bakgrundsfakta på alla ställen. Guiden Fred var kanon på alla sätt! Även skönt med lite fläktande i den heta värmen. Får definitivt 5/5 i betyg!