Spanien
Snorkling

Bokad mer än 1 000 gånger förra veckan

Snorkling
776 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Spanien Snorkling

Barcelona: Sagrada Familia Inträdesbiljett med audioguide

Barcelona: Sagrada Familia Inträdesbiljett med audioguide

Utforska Antoni Gaudís oavslutade mästerverk Sagrada Família och upptäck den vackra basilikan i din egen takt. Lär dig om dess historia med hjälp av en inkluderad audioguide. Ta reda på varför Gaudís ikoniska verk – med sina imponerande fasader och interiörer – är ett av Spaniens mest besökta monument. Beundra en kombination av gotiska och jugend-former i denna Unesco-listade byggnad som dominerar Barcelonas skyline. Gaudí började arbeta på den sanna symbolen för Barcelona 1882 och Sagrada Família är fortfarande ett pågående arbete. Även ofullbordad är basilikan fortfarande ett måste att se. 

Barcelona: Inträdesbiljett till Park Güell

Barcelona: Inträdesbiljett till Park Güell

Besök Parc Güell med din tidsbestämda inträdesbiljett och utforska den unika platsen i din egen takt. Förundras över Antoni Gaudís färgglada mosaikkonst, inklusive Drakens trappa med sin världsberömda salamander. Ta en paus från stadsvimlet medan du strosar omkring i den grönskande trädgården och ta fantastiska bilder av Barcelona från parkens utsiktsplatser.  Parkens planering tilldelades Gaudí av Eusebi Güell, en katalansk entreprenör som ville återskapa ett brittiskt bostadsområde på Muntanya Pelada. Den öppnades som en kommunal park 1926, erkändes som ett konstnärligt monument 1969 och förklarades som världsarv av Unesco 1984. Du måste gå in i parken vid den bokade tiden, men du kan därefter stanna så länge du vill och ta in allt.

Sevilla: Inträdesbiljett till Royal Alcázar

Sevilla: Inträdesbiljett till Royal Alcázar

Köp en biljett till det kungliga Alcázar i Sevilla och beundra detta fantastiska medeltida islamiska palats. Gå runt och beundra den fantastiska arkitekturen och de vackra trädgårdarna. Det kungliga Alcázar i Sevilla byggdes ursprungligen som ett fort för de kordobanska guvernörerna i Sevilla år 913 och är en fantastisk blandning av kristen och morisk arkitektur. Palatset förklarades som världsarv av UNESCO 1987 och har renoverats många gånger under de 11 århundraden som gått sedan det skapades. Lär dig mer om hur den kristne kungen Ferdinand III av Kastilien flyttade in i Alcázar sedan han erövrat Sevilla 1248 och hur flera monarker använt slottet som sin huvudsakliga bostad. Upptäck också Alcázars roll som inspelningsplats för tv-serien Game of Thrones.

Barcelona: Tur- och returbiljett till Montjuïcs linbana

Barcelona: Tur- och returbiljett till Montjuïcs linbana

Se Barcelona från ovan med denna tur- och returbiljett till Montjuïcs linbana. Åk med en nyrenoverad linbana till kullen Montjuïc där du får en fantastisk utsikt över Barcelona. Ta dig till Parc de Montjuïc linbane-station och hoppa in den rymliga vagnen. Klättra upp ungefär 84,5 meter och ta en 750 meter lång runda som ger utsikt över hela regionen, från Serra de Collserola till Medelhavet. Besök tre linbanestationer på vägen upp, Parc de Montjuïc, Miramar och Castell de Montjuïc. Få ett fågelperspektiv över ikoniska landmärken som den imponerande Sagrada Familia. Hoppa över promenaden tillbaka ner med returbiljetten.

Teneriffa: Biljetter till nöjesparken Siam Park

Teneriffa: Biljetter till nöjesparken Siam Park

Få din adrenalinfix med denna heldagsbiljett till Siam Park Teneriffa, en spännande nöjespark som återskapar det gamla kungariket Siam. Uppgradera till ett alternativ som inkluderar lunch eller kanske ett premium- eller lyxpaket för en verkligt minnesvärd upplevelse i denna unika nöjespark. Parken omfattar 185 000 kvadratmeter och erbjuder en härlig dag för hela familjen. Med unika upplevelser i en magisk miljö kombinerar varje attraktion Siams lockande mysterium med spänningen i en modern nöjespark. Välkomnas av sjölejon på väg in i parken. Stig upp på Tower of Power och kasta dig vertikalt nedför en 91 fot (28 meter) droppe genom en hajtank, flyt nerför en mjukt slingrande flod eller sola dig i solskenet och njut av vackra vyer från vita sandstränder. Siam Park håller många imponerande rekord, men det största och bästa är den spännande vågbassängen som rör upp de största konstgjorda vågorna i världen, med en höjd på cirka tre meter. Åk på vågorna för att riktigt känna deras kraft. Se till att besöka den flytande marknaden för att upptäcka en typisk thailändsk by. Här kan du njuta av en traditionell thailändsk massage, köpa unika souvenirer och fylla på med snacks och godis. När du blir hungrig kan du köpa mat från restaurangerna på plats eller helt enkelt boka ett alternativ som inkluderar lunch i kassan. Ta med dig dina egna badhanddukar eller boka alternativet som inkluderar både dem och skåp att låsa in dina saker i. Boka en biljett som ger dig företräde i de ofta långa köerna. Välj premiumpaketet för att få njuta av en god lunch med vårrullar, klassiska thailändska rätter, kycklingnuggets, en glasskula och en dryck. Boka i sådana fall paketet med all-inclusive, där ett skåp, en handduk och all-inclusive måltider med läsk, öl, vin och vatten ingår. Du får även tillgång till flytsaker och snabbinträde till alla attraktioner med denna biljett.

Sevillas katedral och Giralda: Skip-the-Line-biljett

Sevillas katedral och Giralda: Skip-the-Line-biljett

Kliv in i Sevillas katedral och utforska skatterna i den. Se Goyas verk och lär dig historien när du väljer alternativet med audioguide. Klättra upp i La Giralda-tornet och se den spektakulära utsikten över Sevilla. Gå in i katedralen och se Christopher Columbus grav framför Puerta del Principe. Monumentet sägs innehålla den legendariske upptäcktsresandens kvarlevor, men det debatteras fortfarande om benknotorna i graven verkligen är hans. Lär dig mer om katedralens historia och den kastilianska kungen Fernando III som erövrade Sevilla från de almohaddiska härskarna och förvandlade den stora moskén från 1100-talet till en kyrka. Se den fantastiska katedralen som den ser ut i dag, känd som Catedral de Santa María de la Sede. Gå in i en av världens största kyrkor med anmärkningsvärda verk av Zurbaran, Murillo och Goya. Hör om dessa verk och mycket mer genom att välja ljudguiden.

Barcelona: Entré till Casa Batlló och självguidad rundtur

Barcelona: Entré till Casa Batlló och självguidad rundtur

Fördjupa dig i Casa Batlló-upplevelsen, som kombinerar artificiell intelligens, förstärkt verklighet och maskininlärning. Njut av en unik upplevelse av ett av arkitektur- och designlegenden Antoni Gaudís mästerverk. Res in i ett Gaudinianskt universum av till synes omöjliga volymetriska projektioner, binauralt ljud, rörelsesensorer, uppslukande rum, smaker och dofter. Tillgång till Lord Batllós sovrum (om guldalternativet valts). Upptäck det immersiva rummet Gaudí Cubee (som är en LED-kub med sex sidor som är helt unik i världen). Lyssna på ett manus som finns på 15 språk, samt ett soundtrack skapat exklusivt av kompositören Dani Howard och framfört av Berlin Symphony Orchestra. Bland nyheterna som erbjuds kan du upptäcka en ny kärna av vertikal kommunikation designad av den japanska arkitekten Kengo Kuma, en flytande stege av 13 ton polerad marmor som hänger i luften, den första sexsidiga inomhuskartläggningen på en uteplats med Gaudís lampor och den nya "Simbolic" -butiken.

Barcelona: Park Guell Guidad tur med hoppa över kön inträde

Barcelona: Park Guell Guidad tur med hoppa över kön inträde

Upptäck det unika trädgårdskomplexet Park Güell på Carmelkullen under en guidad vandring ledd av en expertguide. Dra nytta av biljetter med köföreträde för snabbare entré. Få reda på allt du kan vilja veta om Antoni Gaudís mest bestående mästerverk och strosa runt genom ett århundrade av konstnärligt skapande. Börja resan mot Carmelkullen för att se den allmänna parken som designades av Gaudí för över 100 år sedan. Beundra Gaudís unika stil och se de färgglada mosaikerna på den ikoniska ödlestatyn El Drac vid ingången. Spåra parken historia tillbaka till år 1900, när Barcelona precis hade börjat bli en global metropol. Lär dig mer om ingenjören Ildefons Cerdà, som undersökte och försökte förstå den växande stadens ökade krav, särskilt när Barcelona växte som snabbast under den andra halvan av 1900-talet. Din guide kommer att berätta mer om den jugendstil som präglar parken och peka ut bra exempel på dessa influenser. Få reda på hur historiska hantverkstekniker påverkade den estetiska rörelsen som senare kallades "modernisme" i Barcelona, medan du beundrar parkens fascinerande skulpturer och designdetaljer. Turen avslutas på topp när du vandrar genom parken och uppför kullen, för att få några oslagbara vyer över Barcelona från Naturens torg.

Barcelona: 24 eller 48 timmars hop-on-hop-off-busstur

Barcelona: 24 eller 48 timmars hop-on-hop-off-busstur

See the best of Barcelona on a double-decker hop-on hop-off bus tour. Get access to two routes with one ticket for a complete sightseeing experience. Each route has an approximate duration of 2 hours. Take a complimentary map to help you decide where you want to go and enjoy audio commentary. In addition to the open top, the buses also have an electric roof on top for use in the event of rain. The buses are adapted for people with limited mobility and are fitted with anatomical seats and heating on both decks. They also have an attendant on board to help you with anything you may need. East Route • Plaça de Catalunya • Arc de Triomf • Port Well • Museum of the History of Catalonia • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou - Zoo • National Theater - Auditorium • Glories - Torre Agbar • Sagrada Familia Cathedral • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló West Route • Plaça Catalunya • Arc de Triomf • El Born- Ciutadella Zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Mnac (Museo Nacional de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Forum-Pavelló Mies Van Der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavilions Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Biljett & Audio Guide Alternativ

Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Biljett & Audio Guide Alternativ

Upptäck en av 1900-talets mest enastående och innovativa byggnader på en audioguidning som hoppar över kön till Casa Milà (La Pedrera), som byggdes under höjdpunkten av Antoni Gaudis karriär. Väl bakom fasaden på den extraordinära byggnaden på den eleganta Passeig de Gracia kan du beundra de iögonfallande trapporna och korkskruvsskorstenarna som har blivit symboler för Gaudís Barcelona. Ta dig upp på taket för att beundra de slingrande formerna och de nyckfulla skorstenarna på nära håll. Gå sedan till vindsutrymmet för att se utställningen "Espai Gaudi", den enda utställning som är tillägnad Gaudís liv och arbete. Lär dig mer om hans arkitektoniska innovationer genom utställningar av skalmodeller, byggnadsritningar, historiska fotografier och videor.

Spanien

Spanien

Våra mest rekommenderade Spanien Snorkling

Barcelona: Sagrada Familia Inträdesbiljett med audioguide

Barcelona: Sagrada Familia Inträdesbiljett med audioguide

Utforska Antoni Gaudís oavslutade mästerverk Sagrada Família och upptäck den vackra basilikan i din egen takt. Lär dig om dess historia med hjälp av en inkluderad audioguide. Ta reda på varför Gaudís ikoniska verk – med sina imponerande fasader och interiörer – är ett av Spaniens mest besökta monument. Beundra en kombination av gotiska och jugend-former i denna Unesco-listade byggnad som dominerar Barcelonas skyline. Gaudí började arbeta på den sanna symbolen för Barcelona 1882 och Sagrada Família är fortfarande ett pågående arbete. Även ofullbordad är basilikan fortfarande ett måste att se. 

Barcelona: Inträdesbiljett till Park Güell

Barcelona: Inträdesbiljett till Park Güell

Besök Parc Güell med din tidsbestämda inträdesbiljett och utforska den unika platsen i din egen takt. Förundras över Antoni Gaudís färgglada mosaikkonst, inklusive Drakens trappa med sin världsberömda salamander. Ta en paus från stadsvimlet medan du strosar omkring i den grönskande trädgården och ta fantastiska bilder av Barcelona från parkens utsiktsplatser.  Parkens planering tilldelades Gaudí av Eusebi Güell, en katalansk entreprenör som ville återskapa ett brittiskt bostadsområde på Muntanya Pelada. Den öppnades som en kommunal park 1926, erkändes som ett konstnärligt monument 1969 och förklarades som världsarv av Unesco 1984. Du måste gå in i parken vid den bokade tiden, men du kan därefter stanna så länge du vill och ta in allt.

Sevilla: Inträdesbiljett till Royal Alcázar

Sevilla: Inträdesbiljett till Royal Alcázar

Köp en biljett till det kungliga Alcázar i Sevilla och beundra detta fantastiska medeltida islamiska palats. Gå runt och beundra den fantastiska arkitekturen och de vackra trädgårdarna. Det kungliga Alcázar i Sevilla byggdes ursprungligen som ett fort för de kordobanska guvernörerna i Sevilla år 913 och är en fantastisk blandning av kristen och morisk arkitektur. Palatset förklarades som världsarv av UNESCO 1987 och har renoverats många gånger under de 11 århundraden som gått sedan det skapades. Lär dig mer om hur den kristne kungen Ferdinand III av Kastilien flyttade in i Alcázar sedan han erövrat Sevilla 1248 och hur flera monarker använt slottet som sin huvudsakliga bostad. Upptäck också Alcázars roll som inspelningsplats för tv-serien Game of Thrones.

Barcelona: Tur- och returbiljett till Montjuïcs linbana

Barcelona: Tur- och returbiljett till Montjuïcs linbana

Se Barcelona från ovan med denna tur- och returbiljett till Montjuïcs linbana. Åk med en nyrenoverad linbana till kullen Montjuïc där du får en fantastisk utsikt över Barcelona. Ta dig till Parc de Montjuïc linbane-station och hoppa in den rymliga vagnen. Klättra upp ungefär 84,5 meter och ta en 750 meter lång runda som ger utsikt över hela regionen, från Serra de Collserola till Medelhavet. Besök tre linbanestationer på vägen upp, Parc de Montjuïc, Miramar och Castell de Montjuïc. Få ett fågelperspektiv över ikoniska landmärken som den imponerande Sagrada Familia. Hoppa över promenaden tillbaka ner med returbiljetten.

Teneriffa: Biljetter till nöjesparken Siam Park

Teneriffa: Biljetter till nöjesparken Siam Park

Få din adrenalinfix med denna heldagsbiljett till Siam Park Teneriffa, en spännande nöjespark som återskapar det gamla kungariket Siam. Uppgradera till ett alternativ som inkluderar lunch eller kanske ett premium- eller lyxpaket för en verkligt minnesvärd upplevelse i denna unika nöjespark. Parken omfattar 185 000 kvadratmeter och erbjuder en härlig dag för hela familjen. Med unika upplevelser i en magisk miljö kombinerar varje attraktion Siams lockande mysterium med spänningen i en modern nöjespark. Välkomnas av sjölejon på väg in i parken. Stig upp på Tower of Power och kasta dig vertikalt nedför en 91 fot (28 meter) droppe genom en hajtank, flyt nerför en mjukt slingrande flod eller sola dig i solskenet och njut av vackra vyer från vita sandstränder. Siam Park håller många imponerande rekord, men det största och bästa är den spännande vågbassängen som rör upp de största konstgjorda vågorna i världen, med en höjd på cirka tre meter. Åk på vågorna för att riktigt känna deras kraft. Se till att besöka den flytande marknaden för att upptäcka en typisk thailändsk by. Här kan du njuta av en traditionell thailändsk massage, köpa unika souvenirer och fylla på med snacks och godis. När du blir hungrig kan du köpa mat från restaurangerna på plats eller helt enkelt boka ett alternativ som inkluderar lunch i kassan. Ta med dig dina egna badhanddukar eller boka alternativet som inkluderar både dem och skåp att låsa in dina saker i. Boka en biljett som ger dig företräde i de ofta långa köerna. Välj premiumpaketet för att få njuta av en god lunch med vårrullar, klassiska thailändska rätter, kycklingnuggets, en glasskula och en dryck. Boka i sådana fall paketet med all-inclusive, där ett skåp, en handduk och all-inclusive måltider med läsk, öl, vin och vatten ingår. Du får även tillgång till flytsaker och snabbinträde till alla attraktioner med denna biljett.

Sevillas katedral och Giralda: Skip-the-Line-biljett

Sevillas katedral och Giralda: Skip-the-Line-biljett

Kliv in i Sevillas katedral och utforska skatterna i den. Se Goyas verk och lär dig historien när du väljer alternativet med audioguide. Klättra upp i La Giralda-tornet och se den spektakulära utsikten över Sevilla. Gå in i katedralen och se Christopher Columbus grav framför Puerta del Principe. Monumentet sägs innehålla den legendariske upptäcktsresandens kvarlevor, men det debatteras fortfarande om benknotorna i graven verkligen är hans. Lär dig mer om katedralens historia och den kastilianska kungen Fernando III som erövrade Sevilla från de almohaddiska härskarna och förvandlade den stora moskén från 1100-talet till en kyrka. Se den fantastiska katedralen som den ser ut i dag, känd som Catedral de Santa María de la Sede. Gå in i en av världens största kyrkor med anmärkningsvärda verk av Zurbaran, Murillo och Goya. Hör om dessa verk och mycket mer genom att välja ljudguiden.

Barcelona: Entré till Casa Batlló och självguidad rundtur

Barcelona: Entré till Casa Batlló och självguidad rundtur

Fördjupa dig i Casa Batlló-upplevelsen, som kombinerar artificiell intelligens, förstärkt verklighet och maskininlärning. Njut av en unik upplevelse av ett av arkitektur- och designlegenden Antoni Gaudís mästerverk. Res in i ett Gaudinianskt universum av till synes omöjliga volymetriska projektioner, binauralt ljud, rörelsesensorer, uppslukande rum, smaker och dofter. Tillgång till Lord Batllós sovrum (om guldalternativet valts). Upptäck det immersiva rummet Gaudí Cubee (som är en LED-kub med sex sidor som är helt unik i världen). Lyssna på ett manus som finns på 15 språk, samt ett soundtrack skapat exklusivt av kompositören Dani Howard och framfört av Berlin Symphony Orchestra. Bland nyheterna som erbjuds kan du upptäcka en ny kärna av vertikal kommunikation designad av den japanska arkitekten Kengo Kuma, en flytande stege av 13 ton polerad marmor som hänger i luften, den första sexsidiga inomhuskartläggningen på en uteplats med Gaudís lampor och den nya "Simbolic" -butiken.

Barcelona: Park Guell Guidad tur med hoppa över kön inträde

Barcelona: Park Guell Guidad tur med hoppa över kön inträde

Upptäck det unika trädgårdskomplexet Park Güell på Carmelkullen under en guidad vandring ledd av en expertguide. Dra nytta av biljetter med köföreträde för snabbare entré. Få reda på allt du kan vilja veta om Antoni Gaudís mest bestående mästerverk och strosa runt genom ett århundrade av konstnärligt skapande. Börja resan mot Carmelkullen för att se den allmänna parken som designades av Gaudí för över 100 år sedan. Beundra Gaudís unika stil och se de färgglada mosaikerna på den ikoniska ödlestatyn El Drac vid ingången. Spåra parken historia tillbaka till år 1900, när Barcelona precis hade börjat bli en global metropol. Lär dig mer om ingenjören Ildefons Cerdà, som undersökte och försökte förstå den växande stadens ökade krav, särskilt när Barcelona växte som snabbast under den andra halvan av 1900-talet. Din guide kommer att berätta mer om den jugendstil som präglar parken och peka ut bra exempel på dessa influenser. Få reda på hur historiska hantverkstekniker påverkade den estetiska rörelsen som senare kallades "modernisme" i Barcelona, medan du beundrar parkens fascinerande skulpturer och designdetaljer. Turen avslutas på topp när du vandrar genom parken och uppför kullen, för att få några oslagbara vyer över Barcelona från Naturens torg.

Barcelona: 24 eller 48 timmars hop-on-hop-off-busstur

Barcelona: 24 eller 48 timmars hop-on-hop-off-busstur

See the best of Barcelona on a double-decker hop-on hop-off bus tour. Get access to two routes with one ticket for a complete sightseeing experience. Each route has an approximate duration of 2 hours. Take a complimentary map to help you decide where you want to go and enjoy audio commentary. In addition to the open top, the buses also have an electric roof on top for use in the event of rain. The buses are adapted for people with limited mobility and are fitted with anatomical seats and heating on both decks. They also have an attendant on board to help you with anything you may need. East Route • Plaça de Catalunya • Arc de Triomf • Port Well • Museum of the History of Catalonia • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou - Zoo • National Theater - Auditorium • Glories - Torre Agbar • Sagrada Familia Cathedral • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló West Route • Plaça Catalunya • Arc de Triomf • El Born- Ciutadella Zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Mnac (Museo Nacional de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Forum-Pavelló Mies Van Der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavilions Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Biljett & Audio Guide Alternativ

Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Biljett & Audio Guide Alternativ

Upptäck en av 1900-talets mest enastående och innovativa byggnader på en audioguidning som hoppar över kön till Casa Milà (La Pedrera), som byggdes under höjdpunkten av Antoni Gaudis karriär. Väl bakom fasaden på den extraordinära byggnaden på den eleganta Passeig de Gracia kan du beundra de iögonfallande trapporna och korkskruvsskorstenarna som har blivit symboler för Gaudís Barcelona. Ta dig upp på taket för att beundra de slingrande formerna och de nyckfulla skorstenarna på nära håll. Gå sedan till vindsutrymmet för att se utställningen "Espai Gaudi", den enda utställning som är tillägnad Gaudís liv och arbete. Lär dig mer om hans arkitektoniska innovationer genom utställningar av skalmodeller, byggnadsritningar, historiska fotografier och videor.

Toppattraktioner i Spanien

Städer i Spanien

Regioner i Spanien

Utforska Spanien

Läs vår kompletta guide till Spanien eller upptäck stadens bästa upplevelser .