Våra mest rekommenderade saker att göra i Spanien

Barcelona: Casa Milà exklusiv före-timmarna-tur & terrass

1. Barcelona: Casa Milà exklusiv före-timmarna-tur & terrass

Upplev Gaudis arkitektoniska mästerverk, Casa Milà, innan folkmassorna träffade med en biljett före timmar. Utforska den drömlika interiören på en guidad tur med exklusiv tillgång för din grupp ensam, inklusive terrassen och en hiss från tidigt 20-tal, aldrig öppnad för allmänheten tidigare. Följ din guide in på den imponerande innergården och förundras över lägenheterna som tornar över dig. Admirer de tvättade väggmålningarna och smidesjärnbalkongerna när du klättrar upp i trapphuset i sten. Vandra genom de tomma korridorerna och utforska dess färgglada interiör, inklusive en lägenhet fylld med periodmöbler, som allmänheten inte har tillgång till. Upptäck ursprunget till denna ikoniska byggnad och dess arkitekt, Antoni Gaudí. Lär dig mer om dess historia, konstruktion och varför det också är känt som "La Pedrera." samt några mindre kända fakta. Gå in i den svagt upplysta välvda vinden och se en utställning om Gaudis konstnärskap och Casa Milà. Stig upp i en autentisk hiss från 1900-talet, som öppnas för en grupp för första gången i historien och utforska terrassen med sina virvlande stenliknande skorstenar, komplett med Gaudis signaturmosaikfinish. Ta in den dramatiska utsikten över Barcelona från denna speciella utsiktspunkt för din grupp ensam. Nästan, njut av ett exklusivt besök i källaren och auditoriet, normalt inte tillgängligt. Efter den guidade delen, ta dig till cafeterian för en välsmakande medelhavsfrukost och kaffe utan liv och rörelse i morgonmassorna. GetYourGuide samarbetar med Casa Milà för att ge dig en enastående upplevelse i Barcelona. Njut av exklusiv tillgång före timmar för din grupp ensam när du upplever Gaudis arkitektoniska mästerverk i ett helt nytt ljus.

Segeltur på tävlingsyacht med skepparen Tanguy Le Turquais

2. Segeltur på tävlingsyacht med skepparen Tanguy Le Turquais

Följ med på en adrenalinfylld segeltur med proffsseglaren Tanguy Le Turquais på hans Lazare IMOCA-kappseglingsyacht. Njut av en exklusiv möjlighet med GetYourGuide att uppleva ett toppkappseglingsfartygs fart över öppet hav med din skeppare, som förberedelse för jorden runt kapplöpningen, Vendée Globe 2024.  Möt din skeppare och bli välkomnad med en kopp kaffe som bryggts ombord, samt professionell säkerhets- och skyddsutrustning. Lär dig om segelbåtens säkerhetsfunktioner och tekniska specifikationer innan du ger dig ut på ditt äventyr. Känn yachtens kraft och storlek när du far fram på öppet vatten med Tanguy som din skeppare. Upptäck mer om seglarens strävan att fullborda Vendée Globe 2024 – havskappseglingen där individuell uthållighet står i fokus. Lär dig om hur det är att segla en mer än 18 meter lång och 29 meter hög kappseglingsyacht. Genom att hjälpa till med en mängd olika uppgifter ombord får du en inblick i äventyret, utmaningarna och friheten med att segla på öppet hav. När du återvänder till hamnen kan du njuta av ett fototillfälle med din skeppare och yachten. Om din skeppare Tanguy har havet i blodet sedan barndomen som han tillbringade med att segla med sin pappa. Tack vare en outsinlig äventyrslust erövrade han i vuxen ålder den legendariska segelrutten Route du Rhum. Nästa år står han inför den ultimata utmaningen: Vendée Globe 2024. Ett solo-, non-stop, jorden runt-lopp.

Teneriffa: Biljetter till nöjesparken Siam Park

3. Teneriffa: Biljetter till nöjesparken Siam Park

Få din adrenalinfix med denna heldagsbiljett till Siam Park Teneriffa, en spännande nöjespark som återskapar det gamla kungariket Siam. Uppgradera till ett alternativ som inkluderar lunch eller kanske ett premium- eller lyxpaket för en verkligt minnesvärd upplevelse i denna unika nöjespark. Parken omfattar 185 000 kvadratmeter och erbjuder en härlig dag för hela familjen. Med unika upplevelser i en magisk miljö kombinerar varje attraktion Siams lockande mysterium med spänningen i en modern nöjespark. Välkomnas av sjölejon på väg in i parken. Stig upp på Tower of Power och kasta dig vertikalt nedför en 91 fot (28 meter) droppe genom en hajtank, flyt nerför en mjukt slingrande flod eller sola dig i solskenet och njut av vackra vyer från vita sandstränder. Siam Park håller många imponerande rekord, men det största och bästa är den spännande vågbassängen som rör upp de största konstgjorda vågorna i världen, med en höjd på cirka tre meter. Åk på vågorna för att riktigt känna deras kraft. Se till att besöka den flytande marknaden för att upptäcka en typisk thailändsk by. Här kan du njuta av en traditionell thailändsk massage, köpa unika souvenirer och fylla på med snacks och godis. När du blir hungrig kan du köpa mat från restaurangerna på plats eller helt enkelt boka ett alternativ som inkluderar lunch i kassan. Ta med dig dina egna badhanddukar eller boka alternativet som inkluderar både dem och skåp att låsa in dina saker i. Boka en biljett som ger dig företräde i de ofta långa köerna. Välj premiumpaketet för att få njuta av en god lunch med vårrullar, klassiska thailändska rätter, kycklingnuggets, en glasskula och en dryck. Boka i sådana fall paketet med all-inclusive, där ett skåp, en handduk och all-inclusive måltider med läsk, öl, vin och vatten ingår. Du får även tillgång till flytsaker och snabbinträde till alla attraktioner med denna biljett.

Granada: Guidad tur av Alhambra med Nasridpalatsen

4. Granada: Guidad tur av Alhambra med Nasridpalatsen

Upplev Alhambra, det viktigaste och mest fängslande monumentet i det muslimska Spanien och en av de mest besökta sevärdheterna i Spanien. Alhambra visar arvet från Nasriddynastin, som du kan upptäcka när du utforskar Alcazaba, Comares-palatset och Generalife-trädgårdarna. Ta chansen att besöka Alhambra tillsammans med en officiell privatguide som förklarar komplexets hemligheter, historier och konstnärliga detaljer. Möt din guide vid Alhambra för att påbörja denna rundvandring. Turen börjar med ett besök i det muromgärdade citadellet, de första resterna innan det blev säte för de nasridiska emirerna av Granada. Fortsätt till Alcazaba, Alhambras äldsta område och militärområde. Upptäck de imponerande Torres Bermejas och ta ett foto på toppen av Torre de la Vela, där du har den bästa utsikten över Albaicín. Besök hjärtat av Alhambra, Nasridpalatset. Uteplatser i morisk stil och det kungliga kvarteret. Din guide kommer att avslöja all historia och legender om hur överdådiga palats byggdes för muslimska härskare. Som avslutning på besöket kan du njuta av Generalife-trädgårdarna, viloplatsen för stadens kungar. Se dess arkitektur, dekorationer och trädgårdar.

Lloret de Mar: Seglats ombord på katamaran med grillning och drycker

5. Lloret de Mar: Seglats ombord på katamaran med grillning och drycker

Njut av en underbar dag i solen när du ger dig ut på en kul seglats utmed Costa Brava. Kliv ombord en vacker katamaran i Lloret de Mar och sätt segel. Slå dig ner i det stora nätområdet och upplev känslan av att flyta ovanför havet medan du lyssnar på musik och smuttar på en drink.   Efter en timmes seglats genom det fantastiska havslandskapet med klippor, grottor, avskilda stränder och fiskebyar stannar båten till på ett lugn plats. Bada i en liten vik, lek på de gigantiska badmadrasserna eller snorkla i det vackra vattnet. Njut av en grillfest ombord med hamburgare av nötkött, marinerade kycklingtärningar, pasta med tomatsås, sallad och dessert. Förgyll din upplevelse med gratis drycker, vilket inkluderar öl, sangria, läsk och vatten. Återvänd sedan till Lloret de Mar och njut av atmosfären på båten medan du lyssnar på musik.

Barcelona: Inträdesbiljett till Sagrada Família - audioguide

6. Barcelona: Inträdesbiljett till Sagrada Família - audioguide

Utforska Antoni Gaudís oavslutade mästerverk Sagrada Família och upptäck den vackra basilikan i din egen takt. Lär dig om dess historia med hjälp av en inkluderad audioguide. Ta reda på varför Gaudís ikoniska verk – med sina imponerande fasader och interiörer – är ett av Spaniens mest besökta monument. Beundra en kombination av gotiska och jugend-former i denna Unesco-listade byggnad som dominerar Barcelonas skyline. Gaudí började arbeta på den sanna symbolen för Barcelona 1882 och Sagrada Família är fortfarande ett pågående arbete. Även ofullbordad är basilikan fortfarande ett måste att se. 

Sevilla: Biljett till Kungliga Alcázar

7. Sevilla: Biljett till Kungliga Alcázar

Köp en biljett till det kungliga Alcázar i Sevilla och beundra detta fantastiska medeltida islamiska palats. Gå runt och beundra den fantastiska arkitekturen och de vackra trädgårdarna. Det kungliga Alcázar i Sevilla byggdes ursprungligen som ett fort för de kordobanska guvernörerna i Sevilla år 913 och är en fantastisk blandning av kristen och morisk arkitektur. Palatset förklarades som världsarv av UNESCO 1987 och har renoverats många gånger under de 11 århundraden som gått sedan det skapades. Lär dig mer om hur den kristne kungen Ferdinand III av Kastilien flyttade in i Alcázar sedan han erövrat Sevilla 1248 och hur flera monarker använt slottet som sin huvudsakliga bostad. Upptäck också Alcázars roll som inspelningsplats för tv-serien Game of Thrones.

Sevillas katedral & klocktornet La Giralda med köföreträde

8. Sevillas katedral & klocktornet La Giralda med köföreträde

Kliv in i Sevillas katedral och utforska skatterna i den. Se Goyas verk och lär dig historien när du väljer alternativet med audioguide. Klättra upp i La Giralda-tornet och se den spektakulära utsikten över Sevilla. Gå in i katedralen och se Christopher Columbus grav framför Puerta del Principe. Monumentet sägs innehålla den legendariske upptäcktsresandens kvarlevor, men det debatteras fortfarande om benknotorna i graven verkligen är hans. Lär dig mer om katedralens historia och den kastilianska kungen Fernando III som erövrade Sevilla från de almohaddiska härskarna och förvandlade den stora moskén från 1100-talet till en kyrka. Se den fantastiska katedralen som den ser ut i dag, känd som Catedral de Santa María de la Sede. Gå in i en av världens största kyrkor med anmärkningsvärda verk av Zurbaran, Murillo och Goya. Hör om dessa verk och mycket mer genom att välja ljudguiden.

Caminito del Rey: Entrébiljett och guidad tur

9. Caminito del Rey: Entrébiljett och guidad tur

Närma dig en guidad tur längs Caminito del Rey, en enkelriktad gångväg och en av Málagas mest hisnande naturmiljöer. Möt din guide vid den norra ingången till Caminito, vid biljettkontoret. Efter incheckningen får du de nödvändiga säkerhetsartiklarna (hjälmar), och du får förklarat hur man använder radioguider och hörlurar så att du inte missar en förklaring längs vägen. Guiden följer med gruppen från inträdet fram till det ögonblick då hjälmarna delas ut, och ger er all nödvändig information om omgivningarna så att ni fullföljer ert drömbesök. Bli förälskad i den fantastiska skönheten i denna unika miljö och dess fascinerande historia. Hela sträckan är ett underverk av 400 meter höga murar. Stigen går ner till endast 10 meter på sin smalaste punkt. Nedanför sjuder Guadalhorce-flodens vilda vatten och rusar mot kusten. Det är i denna miljö som sedan 1800- och 1900-talen en uppsättning infrastrukturer för järnväg och vattenkraft låg som utgjorde ryggraden i förbindelserna och det vägnät som har överlevt in på 2000-talet och som har blivit vandringsleden El Caminito del Rey. Det förklarades som naturområde av Junta de Andalucía 1989, men hade redan 1987 klassificerats som ett särskilt skyddsområde för fåglar och är sedan 2006 en del av det interkontinentala biosfärreservatet Andalusien-Marocko i Medelhavet. Orten har lagts till i förteckningen över platser av gemenskapsintresse i den biogeografiska regionen Medelhavet. Denna naturliga enklav har varit en influenspunkt för bosättning och utveckling av människogrupper i omgivningen av naturområdet Gaitanejo och El Chorro från förhistorisk tid till idag, vilket dokumenteras av de många arkeologiska fyndplatserna. Upplevelsen kommer att lämna dig med oförglömliga minnen och fantastiska foton. Efteråt kommer du tillbaka till besökarnas mottagningscenter tillsammans med guiden på en av skyttelbussarna.

Barcelona: Inträdesbiljett till Parc Güell

10. Barcelona: Inträdesbiljett till Parc Güell

Besök Parc Güell med din tidsbestämda inträdesbiljett och utforska den unika platsen i din egen takt. Förundras över Antoni Gaudís färgglada mosaikkonst, inklusive Drakens trappa med sin världsberömda salamander. Ta en paus från stadsvimlet medan du strosar omkring i den grönskande trädgården och ta fantastiska bilder av Barcelona från parkens utsiktsplatser.  Parkens planering tilldelades Gaudí av Eusebi Güell, en katalansk entreprenör som ville återskapa ett brittiskt bostadsområde på Muntanya Pelada. Den öppnades som en kommunal park 1926, erkändes som ett konstnärligt monument 1969 och förklarades som världsarv av Unesco 1984. Du måste gå in i parken vid den bokade tiden, men du kan därefter stanna så länge du vill och ta in allt.

Lägg till datum

Saker att göra i
Spanien

Alla aktiviteter

899 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 57

Städer i Spanien

Spanien: Fler aktiviteter och sevärdheter

Spanien: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Spanien

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 490 746 omdömen

Park Guell är väldigt vacker och jag var väldigt nöjd med köpet av min biljett på Get your Guide. Den utskrivbara eller smartphone-biljetten kom på mycket kort tid. Självklart rekommenderas det starkt att köpa biljett online för att undvika långa köer till biljettkontoren och detta gäller för alla sevärdheter i allmänhet. Men låt oss gå tillbaka till Park Guell... det finns mycket att klättra för att komma till de olika entréerna men när du väl kommer dit är ansträngningen väl belönad. Parken kan gås igenom i sin helhet utan ansträngning och i den högsta delen finns en hisnande utsikt över hela Barcelona ... Antoni Gaudís verk som genomsyrar hela parken är helt enkelt GUDOMLIGT

Showen var en riktig fin och härlig upplevelse som jag rekommenderar varmt! Vi beställde biljetter online med mat och dryck, betalde 70 euro för 2 personer, när vi kom sa de att vi hade bara dryckespaket och fick betala 70 euro till för en rätters meny som vi kunde varit utan. Jag kommer kontakta dom för att kräva de 70euro vi fick betala på plats. Rekomenderar inte att köpa mat och dryck endast show räcker. Showen varar 60 minuter.

Vi måste tipsa om att ta tunnelbanan finns det 500 branta meter att klättra och det är inte täckt av många automatiska uppstigningstrappor ... Och Gaudí-husets museumsbiljett i mitten av parken kan endast betalas online med telefonen för resten underbart .. Bra gjort

Härligt med delfinerna och vi såg även en grindval i djupet från glasbotten….

Det var lätt ock änkelt att besöka Alhambra utan att behöva köa.