Saker att göra i
Souillac, Mauritius

Souillac, Mauritius

Våra mest rekommenderade saker att göra i Souillac, Mauritius

Mauritius: Guidad tur med lunch på te- och sockerplantage

Mauritius: Guidad tur med lunch på te- och sockerplantage

Upptäck mer om Mauritius kök, historia och kultur på en guidad tur till olika platser. Lär dig om vikten av teproduktion genom att besöka egendomarna Le Domaine des Aubineaux, Le Domaine de Bois Chéri och Le Domaine de Saint-Aubin. Börja med hämtning från ditt hotell och besök först Le Domaine des Aubineaux. Upptäck en samling bilder av koloniala hus och lär dig om den bredare teindustrin. Besök kamferträdgården, se träden i den endemiska skogen och njut av de vackra sevärdheterna i teplantagen. Stanna vid det gamla stallet förvandlat till ett destilleri, där hemligheterna bakom destilleringen av eteriska oljor kommer att avslöjas för dig. På Le Domaine de Bois Chéri kan du lära dig om teproduktionsprocessen på fabriken. Se gamla maskiner från 1800-talet, foton, tabeller och historiska dokument. Ta en promenad i teplantagen och hör berättelserna och berättelserna om Bois Chéri tillsammans med vikten av teproduktion på Mauritius. Besök temuseet och teprovning tillsammans med läckra kex i stugan. Besök Le Domaine de Saint-Aubin och lär dig om egendomen som producerar sockerrör som används för att göra läcker rom, med smakprover inkluderade. Dofta på anthuriumblommorna och vaniljväxthusen längs en botanisk vandringsled. Besök gården och interagera med djur och fåglar, inklusive fawns, kycklingar och påfåglar. Du kommer också att njuta av en utsökt 3-rätters lunch på tomten, innan du går tillbaka till ditt hotell.

2-timmars fyrhjulingstur i den vilda södra delen av Mauritius

2-timmars fyrhjulingstur i den vilda södra delen av Mauritius

Denna 2-timmars fyrhjulingstur är speciellt utformad för spänningssökande och naturälskare och ger dig möjlighet att upptäcka södra delen av ön på ett helt nytt sätt. Med avgång från Lodges Andrea kan ni utforska den vilda södra delen av Mauritius tillsammans med er kunniga guide. Från din fyrhjuling får du en närbild av Mauritius inland och får tillgång till riktig vildmark som inte ofta besöks av resegrupper. Faktum är att dessa säkra maskiner kan ta dig till platser som till och med hästar är rädda för att trampa på. Besök några fascinerande platser i regionen, t.ex. vulkanen Gris-Gris, La Roche Qui Pleure, Rochester Falls och många andra fantastiska platser.

Blue Bay båt med glasbotten, äventyrspark & Gris Gris

Blue Bay båt med glasbotten, äventyrspark & Gris Gris

**Var vänlig notera: denna tur är privat, förutom delen med glasbottenbåten, eftersom det kan finnas andra personer på båten** **Observera: ordningen på attraktionerna kan variera beroende på din upphämtningsplats **) Efter den privata upphämtningen på hotellet börjar äventyret i Blue Bay Marine Park, Mauritius förmodligen bästa snorklingsplats. Upplev en båttur med glasbotten i parken och snorkla bland tropiska fiskar och koraller samt en mängd andra marina djur. Om du har tur kanske du till och med får se en gigantisk havssköldpadda! Efter snorklingen har du tid att koppla av på Blue Bay Beach och njuta av den fantastiska utsikten från den sydöstra delen av ön. Därefter är det dags för ett stopp vid Gris Gris och la Roche qui Pleure (som bokstavligen översätts till "den gråtande klippan"). Dessa klippformationer ligger sida vid sida och visar den karga skönheten på södra delen av ön, som är en stor kontrast till de orörda stränderna i Blue Bay. Se de kraftfulla vågorna slå mot klipporna nedanför! Slutligen är det dags för naturparken La Vallée des Couleurs. Här finns den berömda 23-färgade jorden och parken erbjuder en mängd äventyrliga aktiviteter som fyrhjuling, zip-line, jeepturer, buggyturer, vandring och hängbroar. Dessutom erbjuder parken en fantastisk utsikt över den södra delen av ön, eftersom den ligger på en kulle. I slutet av äventyret kommer din privata chaufför att släppa tillbaka dig på ditt hotell.

Wildtrack expedition Mauritius 4x4-tur

Wildtrack expedition Mauritius 4x4-tur

Få panoramautsikt från La prairie-stranden innan du tar dig till utsiktsplatsen Macondé och Riviere des galets för att upptäcka vågornas flöde och reflex. Fortsätt till Enertigical Vortex för att hitta din inre frid i ett unikt landskap och efteråt beger vi oss till hemmet för vattenfall som kallas Rochester Falls. Efteråt stannar guiden till Gris Gris som är en av de bästa klipporna med höga vågor, följt av roches qui pleure. Fortsätt så småningom till Pont Naturel, som bokstavligen betyder naturlig bro, som är känd på grund av den naturliga bron som bildas av de kraftfulla vågorna som slår mot klipporna som en gång stod som en mur och därmed skapade en bro. Bron stöds av hängande klippor till vänster och höger och erbjuder spektakulära vyer. Sedan, ett sista stopp vid pointe d'esny, upptäcker den Shallow viken där du får se många små färgglada båtar och klart vatten runt där är lockande och mycket välkomnande.

Mauritius: 3 timmars vandring i den vilda södern

Mauritius: 3 timmars vandring i den vilda södern

Upptäck den vilda södern på en 3 timmars guidad utflykt och fördjupa dig i ett autentiskt och oförstört Mauritius. Den södra delen av ön kommer att avslöja sina största skönheter: vattenfall, floder, urskog, öde stränder och vulkaniska klippor med utsikt över det vidsträckta Indiska oceanen. Din entusiastiska guide tar dig med på unika stigar och delar med sig av sina kunskaper och sin kärlek till naturen. Vatten kommer att vara nyckelordet - gör dig redo för en verklig fördjupning i floder, naturliga pooler, vattenfall och Indiska oceanens azurblå hav. Simma i några hemliga vattenfall och havspooler för att svalka dig efter din vandring i naturen.

Mauritius: privat tur med vilda sydvästra heldagsturer

Mauritius: privat tur med vilda sydvästra heldagsturer

Upptäck Mauritius vilda södra region på en privat dagstur med upphämtning och avlämning. Beundra den spektakulära utsikten över det hinduiska templet Grand Bassin och upplev en utsökt teprovning. Grand Bassin för att utforska det hinduiska templet som är omgivet av kratersjön. Och lär dig mer om den hinduiska kulturen i Mauritius på Grand Bassin '' Ganga Talao '' . Därefter teproduktion på Bois Cheri tefabrik, där gamla maskiner sedan 1800-talet historiska dokument och foton finns i museet. Utforska teplantagens grönska och lyssna på historier och berättelser om egendomen. Dessutom ett besök i ett charmigt kolonialhus med tropiska och traditionella vibbar, på Rhumerie de St Aubin. På destilleriet kommer du att samla kunskap om lokal romtillverkning. Du kommer att få njuta av en boozily utsökt rom-provningssession och upptäcka de olika smakerna av rom som destilleriet tillverkar. '' Gris Gris '' och '' La Roches Qui Pleure '' är en vacker strand men inte skyddad av korallrev, de starka vågorna kraschar mot de taggiga klipporna, naturlig pool, hemlig grottutsiktspunkt. Helt klart mycket att se runt gris gris strand. Därefter åker du till krokodilparken la Vanille där du kommer att upptäcka den flora och fauna som är endemisk för Mauritius. Du kommer att få chansen att observera olika djur i reservatet. Du kommer att introduceras till en samling fossiler av djur som nu är utrotade, såsom dronten och elefantfågeln på Madagaskar, La Vanille Nature part har också ett insektarium med en sällsynt samling arter från olika platser runt om i världen. Du kan observera nilkrokodiler i olika stadier av deras tillväxt.

Mauritius: Guidad tur på sydkusten med grottor och vattenfall

Mauritius: Guidad tur på sydkusten med grottor och vattenfall

Utforska södra Mauritius på en guidad tur. Njut av en naturskön vandring längs kusten, utforska grottor, bada vid en klippbassäng, bada och simma vid två lokala vattenfall och bada vid en hemlig strand. Du hämtas på ditt hotell och beger dig till startpunkten för ditt äventyr. Utforska grottorna och bada vid en klippbassäng. Fortsätt sedan till två lokala vattenfall för en uppfriskande simtur. Slutligen åker ni till en hemlig strand för att koppla av och simma i det kristallklara vattnet. Efter äventyret körs ni tillbaka till ert hotell.

Mauritius: Gris Gris Beach & Mamzelle vattenfall guidad tur

Mauritius: Gris Gris Beach & Mamzelle vattenfall guidad tur

Följ med din guide på en avkopplande naturvandring på Mauritius vilda sydkust. Möt din guide som bär en Nature Warriors Mauritius t-shirt vid Gris Gris offentliga strandparkering för en säkerhetsgenomgång innan du beger dig mot kusten. Promenera på de övre delarna av klipporna där du får beundra vågorna som slår mot stränderna. Ta en stund för att förundras över den hisnande panoramautsikten som omger dig med den vackra blå lagunen. Ta dig till Mamzelle-vattenfallet där du kan bada i dess vackra bassäng. Få chansen att stå under Gris Gris-vattenfallet och titta på vågornas lavin. Slappna av i den berömda naturliga poolen och titta på vågorna meter från dig. Ta några foton innan du beger dig tillbaka till utgångspunkten.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Souillac, Mauritius

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Souillac, Mauritius?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Souillac, Mauritius:

Sevärdheterna i Souillac, Mauritius du inte bör missa

Toppattraktioner i Souillac, Mauritius

Saker att göra i Souillac, Mauritius

Städer i Mauritius

Souillac, Mauritius: Fler aktiviteter och sevärdheter

Souillac, Mauritius: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Souillac, Mauritius

Samlat omdöme

4.8
(85 recensioner)