Våra mest rekommenderade saker att göra i Sopot

Sopot: Kryssning runt bukten: Sopot

1. Sopot: Kryssning runt bukten: Sopot

Deltagarna tas ombord på en bekväm segelbåt från marinan vid piren i Sopot. Under sommarhalvåret måste man betala inträde till piren. För dem som är villiga finns det möjlighet att styra båten och aktivt delta i driften av fartyget. Kryssningen börjar och slutar i Sopot och vi seglar där vinden tar oss. Vi kan segla till klipporna i Orłowo, mot Gdansk hamn eller Gdanskbukten. Båten har två däck: ett yttre och ett inre där du kan ta skydd i händelse av dåligt väder. Det finns också toaletter på båtarna.

Från Gdańsk: Rundtur till koncentrationslägret Stutthof

2. Från Gdańsk: Rundtur till koncentrationslägret Stutthof

Res tillbaka i tiden på denna rundtur till koncentrationslägret Stutthof från Gdansk. Bli berörd av berättelser från lägrets offer och se sevärdheter där tidigare grymheter inträffade.  Bli upphämtad från ditt hotell i en bekväm och klimatkontrollerad minibuss. Slappna av på åkturen till koncentrationslägret Stutthof. Träffa din guide och börja din rundtur i komplexet.  Besök Memorial Museum som firar minnet av offren för det tidigare nazistlägret innan du går vidare för att se insidan av befälhavarens villa. Fortsätt till gaskamrarna och krematoriet medan du hör om massmordet som ägde rum här.  Visa din respekt vid monumentet över lägeroffren innan du lär dig mer om förföljelsen och ockupationen av Pommern. Senare får du se det första nazistiska koncentrationslägret utanför tyskt territorium. Res till Sztutowo, där det tidigare fanns ett läger. Ta en två timmars guidad rundtur i Stutthof-museet innan du återvänder till ditt boende i Gdańsk.

Sopot: Solnedgångskryssning med en prosecco

3. Sopot: Solnedgångskryssning med en prosecco

Beroende på vindriktningen seglar vi till Gdańsk eller Gdynia. För dem som är villiga finns det möjlighet att styra båten och aktivt delta i driften av fartyget. Kryssning till solnedgången är en unik upplevelse och minnen för varje besökare i Tri-City. Planera din kryssning redan idag! Ett möte på vattnet är också ett perfekt tillfälle för en oförglömlig fotosession! Deltagarna tas med på en bekväm segelbåt från marinan i slutet av piren i Sopot på en unik kryssning i solnedgången. Yachten har två däck: ett yttre och ett inre, där du kan ta skydd i händelse av dåligt väder. Det finns också toaletter på båtarna. Entré till piren i Sopot ska betalas på sommaren.

Från Gdansk: Elblag Canal Boat Cruise

4. Från Gdansk: Elblag Canal Boat Cruise

Elblagkanalen, även kallad Elblag-Ostroda-kanalen, är en 150 år gammal kanal i Polen som går från Elblag till Ostroda. Med en längd på över 80 km är den den längsta farbara kanalen som fortfarande används i Polen. Den är också en av de mest intressanta kanalerna i Europa. Elblagkanalen har sin unika karaktär tack vare det märkliga valet av teknik för att ta sig an en särskilt svår del av sträckan där vattennivån stiger med 100 meter. Denna särskilda sektion ligger mellan Druzno-sjön och Piniewo-sjön, en sträcka på cirka 10 km. Eftersom höjdskillnaden var för stor var det opraktiskt att bygga traditionella slussar. Istället användes ett genialt system med lutande plan där båtarna lyfts upp ur vattnet och placeras i skenor som släpas över torra landområden. Resplan: Mötet med chauffören och avresa till Buczyniec. Båtkryssning på kanalen med fyra lutande plan (Buczyniec, Olesnica, Jablonki, Jelenie). Avslutande båttur i Jelenie och transport till Elblag. Kaffepaus och fritid i Elblag. Kör tillbaka till Gdansk

Gdynia: Kryssningstransfer

5. Gdynia: Kryssningstransfer

Njut av en avkopplande transfer i en privat, modern och bekväm bil eller skåpbil som körs av en vänlig, engelsktalande förare som väntar på dig vid din ankomst för att hjälpa dig med ditt bagage och hjälpa dig till bilen. På din väg kommer föraren att svara på alla frågor om sightseeing, bra restauranger, lokala sedvänjor och mer. Tjänsten inkluderar upphämtning från hamnen i Gdynia och snabb transfer till ditt hotell eller boende, eller direkt från ditt hotell eller boende till Gdynias hamn. Luta dig tillbaka och njut av bekväm transfer utan några stopp längs vägen till din destination. Det finns inga dolda avgifter och vi garanterar fasta priser för denna tjänst, även om du anländer på natten.

Sopot: Dagens segelbåtstur med prosecco och frukt

6. Sopot: Dagens segelbåtstur med prosecco och frukt

Var seglar vi? Om Neptunus bara tillåter oss att segla till Rewa och Sucha Rewska - en ö i golfen! Vi har SUPs på båten, tack vare dem kommer vi att ta oss i land! - Till öarna för att upptäcka unika vyer, vrak och buktens magi. Kryssningens andra inriktning är sälarna och Vistulamynningen - De underbara vyerna av hundratals liggande däggdjur är en garanti för oförglömliga intryck. Vi börjar och slutar i slutet av Sopot Pier. Inträde till piren är betalbart under sommaren. Kryssningen sker på en stor och bekväm yacht från Premium Yachting-flottan. Yachten har två däck: ett yttre och ett inre, där du kan ta skydd i händelse av dåligt väder. Det finns också en toalett på båtarna.

Gdańsks, Gdynias & Sopots höjdpunkter - en privat 1-dagstur

7. Gdańsks, Gdynias & Sopots höjdpunkter - en privat 1-dagstur

Upptäck de vackraste badorterna i Polen i en endags guidad tur. Njut av en bilresa till Tri-City och se höjdpunkterna i Gdańsk, Sopot och Gdynia. Följ Amber Trail och hör legenderna om Pommern. Börja din tur i Gamla stan i Gdańsk. Se den magnifika St. Mary's Church och utforska den vackra Long Market med sina färgglada hyreshus, eleganta restauranger och traditionella pubar. Du kommer att höra Polens historia, särskilt dess maritima historia, andra världskriget och kommunismen. Fortsätt din tur för att se Neptunusfontänen, Old Town Hall och Arthur's Court. Promenera längs Motlawaflodens vallen för att se den historiska kranen.  Besök Oliwa Arch Cathedral för att njuta av en 20-minuters orgelkonsert och strosa runt i den lugna Oliwa Park. I Sopot kan du beundra det roliga Krzywy Domek, den historiska fyren och det eleganta Kuracyjny-torget. Slutligen kommer du till det populära Kościuszki-torget och hamnen i Gdynia för att utforska väggmålningarna av anmärkningsvärda tidigare invånare, maritima monument och historiska fartyg som Dar Pomorza och Błyskawica. 

Gdansk: Privat tur i vargens håla

8. Gdansk: Privat tur i vargens håla

Din privata tur för bara dig och din grupp börjar när du hämtas från vilken plats som helst i Gdansk, Sopot eller Gdynia. Efter 3 timmars körning anländer du till Wolf's Lair. Fästningen består av 80 byggnader som byggdes mellan 1940-1942, varav 50 är bunkrar. Högkvarteret hade en egen elgenerator, en järnvägsstation och en flygbana, och i den centrala delen av anläggningen fanns bostäder för nazisternas topptjänstemän samt ett kasino och en biograf. Hela området var kamouflerat och skyddat av taggtråd och minfält. Transporterna sker med lyxiga, rymliga och luftkonditionerade fordon som körs av erfarna chaufförer. Under hela resan till platsen och tillbaka kan du fritt beundra den polska landsbygdens skönhet.

Gdansk: Stadskort - Explorer-paket

9. Gdansk: Stadskort - Explorer-paket

Ett kort - hundratals fördelar! Speciellt för dig har vi valt ut attraktioner som är intressanta för hela familjen. Interaktiva utställningar, vetenskaps- och underhållningscenter - med Visitgdansk Tourist Card Exporer Package kan du vara säker på att barnen inte kommer att ha tråkigt! Museiinträde ingår:Bärnstensmuseet - museet i GdanskRomanska källaren - det arkeologiska museet i GdanskDen gröna portens avdelning - Gdansk Gallery of PhotographyAvdelningen för modern konst - Nationalmuseet i GdanskAvdelningen för etnografi (abbotens spannmålsbod) - Gdansk Museum - Gdansk Museum - Gdansk Museum - Gdansk Museum. Nationalmuseet i GdanskHögsta stadshus - Museum i GdanskSkeppet Dar Pomorza - Nationella sjöfartsmuseet i GdanskHevelianum - GdanskBlue Lamb Granary - Arkeologiska museet i GdanskGammalt leksaksgalleri, GdanskZoo Gdańsk OliwaGranarier på ön Ołowianka - Nationellt sjöfartsmuseumSołdek Ship MuseumStrongborg i Sopot - Arkeologiskt museum i Gdansk

Sopot: Sunset Yachting Experience

10. Sopot: Sunset Yachting Experience

Din engelsktalande chaufför hämtar dig och du kan njuta av den 30 minuter långa resan. Kör mot Sopot Marina och gör dig redo för att turen ska börja. Gå ombord på en 12 meter lång yacht och njut av en 2 timmar lång yachtupplevelse under solnedgången. Slappna av och ta ett glas prosecco medan du njuter av det vackra landskapet. I slutet av turen tar din chaufför dig tillbaka till ditt hotell eller Gdansk centrum.

Lägg till datum

Saker att göra i
Sopot

Alla aktiviteter

37 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Sopot

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Sopot

Sopot: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sopot: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sopot

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 201 omdömen

Föraren, Simon, var fantastisk! Han var där i tid enligt överenskommelse, super trevlig och professionell! Guiden, Thomas, på plats var perfekt.Vi bjöds på en rundtur i lägret med en förklaring på alla punkter. Guiden var öppen för frågor och diskussioner. Han var också mycket ärlig i sina svar. Jag rekommenderar denna upplevelse!!! Tack

Marek var professionell och kunnig om historisk information. Det finns så mycket att täcka i en trestadstur. Marek var kanske för snabb med att försöka visa oss så mycket som möjligt. Min fru kunde inte upprätthålla sin gångtakt. Sammantaget gillade vi turnén mycket. I synnerhet Gdansk och Gdynia.

Chaufför supertrevlig och guidning var bra, skulle dock kunna varit lite mer tid mellan olika stationerna i guidning för att kunna titta närmare och reflektera kring vad som sades.

Bra utflykt och väldigt bra att ha med en egen guide då mycket av informationen på koncentrationslägret var på polska.

Mycket trevlig och kunnig guide. Väldigt trevlig och bra chaufför, det kändes tryggt att åka med honom.