Lägg till datum

Sóller
Dagsutflykter

Dagsutflykter
13 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Sóller

28 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sóller

Sóller

Sóller: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sóller: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sóller

Samlat omdöme

4.1
(557 recensioner)

Vi gjorde dagsturen i början av september och älskade det absolut. Vår reseguide Dori och chauffören Jaume var fantastiska. Dori förmedlade innehållet livligt, med små skämt och på bra tyska och gav oss en bra känsla. Likaså Jaume, som mästerligt drev oss genom bergen och serpentinerna. Stoppen var fantastiska och vältajmade. En höjdpunkt var de olika transportmedlen, så det var ingen tristess.

En mycket trevlig utflykt 👍 genom Serra Tramuntana, fantastiskt, busschauffören Toni körde oss säkert genom alla hårnålsböjar och hårnålsböjar & Dori vår reseledare ledde oss med humor, underhållande, professionellt och med hög kompetens, denna utflykt är ett måste. Det skulle vara trevligt om Getyourguide organiserade hämtning från hotellet med partnerföretaget.

Jag gillade verkligen programmet. För dem som reser till Mallorca på egen hand är detta ett pålitligt program som tar dem till platser där de skulle behöva hyra en bil eller motorcykel om de ville åka. Så när denna möjlighet dök upp reste vi bekvämt längs den underbara vägen med buss med en guide, medan vi drack spanska viner.

Utmärkt guide!!! Sven är mycket respektfull och alltid redo att behaga oss. Lunchen var fantastisk!!!!

Mycket trevlig resa med fina resmål och en trevlig guide