Södra Island
Dagsutflykter

Dagsutflykter
282 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Södra Island

Södra Island

De mest populära sevärdheterna i Södra Island

Att göra i Södra Island

Städer i Södra Island

Södra Island: Fler aktiviteter och sevärdheter

Södra Island: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Södra Island

Samlat omdöme

4.7
(14 876 recensioner)

det var en fantastisk utflykt, efter att ha gjort det mitt i veckan, det tillät mig att vara i en mindre skåpbil, vad kan jag säga, fantastisk guide, mycket hjälpsam. Han älskar det han gör, och det märks! platserna som besöktes respekterades, med stor uppmärksamhet till allas behov. blå lagunen var flaggskeppet, fantastiskt! TACK!

Dave var mycket trevlig, informativ och personlig. Han berättade mycket om det vi såg förstås, men även mycket annat om Island som var intressant. Härlig entusiasm. Sevärdheterna är också fantastiska. Enda lilla minuset är att vi hade några minuter för kort stopp vid Gullfoss. Men överlag en jättebra dagstur!

Mycket prisvärd och sevärd resa. Mycket rolig guide som la ned sin själ i arbetet. Vi skrattade hela resan. Blev dock lite för mycket prat i slutet och han fortsatte prata trots att han sagt att han skulle sluta prata så jag blev ganska trött i huvudet efter tio timmar… Men i övrigt fantastiskt kul och bra.

Vi njöt av varje minut av denna turné. Vår reseguide Anna var utmärkt. Tack till alla deltagare som höll tiden under varje stopp Anna tog oss till några extra platser. USB-laddning på bussen hade varit ett extra plus.

Jag tyckte om att det var lugnt tempo med relativt mycket tid på varje ställe. Guiden var trevlig och rolig och pratade inte för mycket.