Upplevelser i
Södra distriktet

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Södra distriktet

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Södra distriktet?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Södra distriktet:

Alla saker att se i Södra distriktet

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Södra distriktet? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Södra distriktet

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 2 926 omdömen

Var beredd på en lång dag, ta vatten, solskyddsmedel och flip -flops som kan gå i vattnet och duschen. Bär en klädsel som är lätt att byta in och ut ur badgäster och bekväma skor, eftersom omklädningsanläggningarna vid Döda havet är trånga och smutsiga. Du kan inte gå på stranden med bara fötter, det är som att kliva in i en stekpanna. Guiden var utmärkt, Masada -upplevelsen var mycket intressant, bara förvänta dig inte mycket för lunch för priset. Upphämtningen är för flera turer som tog cirka 25 minuter innan alla bussar möts på en central plats. Hela dagen var välorganiserad, men en timme och 40 minuter vid Döda havet var verkligen inte tillräckligt med tid, en extra timme skulle vara perfekt. Vår guide gick bra med informationen, svarade på alla frågor och hade ett stort sinne för humor. Väl värt att göra, bara förbered dig

Det var bra. Vi lämnade klockan 06:30 från Tel Aviv, anlände cirka 10 till Masada, där vår heldagsguide Avad berättade för mycket information och fakta, sedan åkte vi till Ein Gedi, detta var också väldigt vackert, och efter det vi vänster till den privata stranden för att njuta av Döda havet. Det var allvarligt den bästa dagen och jag rekommenderar det starkt!

Mycket bra!

Mycket bra guideledare som satt på mycket information som han gärna delade med sig. Tänk på att det är otroligt varmt vid Masada och Döda Havet, upp mot 40-50 grader. Angående maten så fanns det olika ställen att välja på, t.ex. buffé med dryck för 45 sheqel.

Bra tydlig guide med lagom många stopp

Utmärkt utflykt. Rekommenderas lägg dock märke till ett antal stopp där man kan handla och fika med dyra påslag. Glöm inte förboka maten på Masada. Och badskor i Döda havet är att rekommendera. Bottenleran är hal.

Bra, kunnig, entusiastisk och engagerad guide. Namn: Sagi Proffsig. Bra avvägd tid på de två stoppen. Mkt intressant och speciell upplevelse!