Slottet i Versailles

Bokad mer än 1 000 gånger förra veckan

Slottet i Versailles
Paris kommer att vara värdstad för de olympiska och paralympiska spelen från 26 juli till 8 september. Av säkerhetsskäl kommer avgränsningar att finnas på plats runt attraktioner under denna period.

Slottet i Versailles: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Versailles slott och trädgårdar Full Access Ticket

Paris: Versailles slott och trädgårdar Full Access Ticket

Besök Versailles slott och trädgårdar med ett förbokat 1-dagspass för full tillgång. Utforska de utsmyckade statslägenheterna och den hisnande spegelsalen inuti den franska monarkins officiella bostad från 1682 till 1789. Lär dig mer om Ludvig XIV och andra franska kungligheter. Få en känsla av livet vid det franska hovet när du tar en promenad genom den glittrande spegelsalen. Promenera genom de legendariska trädgårdarna i din egen takt och beundra fontäner, skulpturer och vackert välskötta gräsmattor. Njut av tillgång till Grand och Petit Trianon på deras egna grunder. Se var "Solkungen" brukade umgås privat och vart han gick för att slippa undan hovlivets hårda krav. Gå sedan till Marie Antoinettes egendom och upptäck var hon skulle söka sin tillflykt privat. Under våren och sommaren kan du välja fontän- och musikträdgårdsalternativet för att njuta av en spektakulär fontänshow eller de ikoniska musikträdgårdarna som avslutning på ditt besök. Horace Vernet: Utställning på slottet i Versailles från den 14 november 2023 till den 17 mars 2024.

Versailles: Skip-the-Line-tur till slottet med tillgång till trädgårdarna

Versailles: Skip-the-Line-tur till slottet med tillgång till trädgårdarna

Upptäck Versailles slottets överdådighet, skönhet och historia på en interaktiv guidad tur. Gå in i palatset genom en separat ingång för att börja din rundtur och sedan går du till de berömda trädgårdarna med en guide eller på egen hand. Under den 90 minuter långa rundturen i huvudpalatset får du se statsvåningarna, kungens sovrum och den emblematiska spegelsalen. Lär dig mer om de viktigaste personerna i den franska monarkin, från kung Ludvig XIV till Marie Antoinette. Hör om de fascinerande historiska händelser som ägde rum i många av palatsets rum, innan du går ut för att utforska det stora trädgårdskomplexet med din guide eller på egen hand. Förundras över trädgårdarnas storslagenhet, dess bronsstatyer och prydnadsbassänger tillsammans med rader av stora träd. Om du besöker med en guide kan du få fascinerande insikter om trädgården på en valfri 45-minuterstur. Upptäck Marie-Antoinettes privata egendom och kontroversiella by genom att välja alternativet med tillgång till hennes egendom.

Från Paris: Versailles slott och trädgårdar med transport

Från Paris: Versailles slott och trädgårdar med transport

Utforska de vidsträckta kungliga trädgårdarna, se dig själv i de 357 speglarna i den glittrande spegelsalen och lär dig mer om Frankrikes monarkiska historia under det här besöket på slottet i Versailles. Slipp besväret med att ta dig till slottet från Paris med förbokad transport och inträde.  Föreställ dig att du är en medlem av det franska hovet när du går igenom de utsmyckade statliga lägenheterna där den franska monarkin bodde från 1682 till 1789. Få detaljerna om palatsskvaller och Frankrikes revolutionära historia med en inkluderad audioguide. Tillbringa timmar med att utforska de legendariska trädgårdarna. Beundra de orörda fontänerna, skulpturerna och de vackert skötta gräsmattorna. Upptäck Marie Antoinettes privata egendom och kontroversiella bygd genom att välja heldagsalternativet.

Paris Museum Pass: 2, 4 eller 6 dagar

Paris Museum Pass: 2, 4 eller 6 dagar

Med Paris museum-pass med köföreträde får du tillgång till över 60 museer och monument i och omkring Paris, inklusive Louvren, Orsay och Centre Pompidou. Välj mellan 2, 4 eller 6 dagars alternativ med upphämtningsplatsen bekvämt belägen endast 10 minuters promenad från Louvren. Passets förmåner inkluderar gratis inträde till massor av museer, attraktioner och sevärdheter. I Paris: Triumfbågen Armémuseet (Musée de l’Armée) Napoleons grav (Tombeau de Napoléon 1er) Centre Pompidou Musée national d’Art modern Musée national des Arts asiatiques Musée Guimet Musée des Arts Décoratifs Metiers Art Museum Musée de l’Assistance Publique, Hôpitaux de Paris Musée du quai Branly Musée Picasso Chapelle expiatoire La Cinémathèque française Musée du Cinéma Cité des Sciences et de l’Industrie Conciergerie Musée national Eugène Delacroix Musée des Égouts de Paris (Paris kloaker) Musée du Louvre – Musée national de la Marine Musée de la Monnaie Cité de l'Architecture et du Patrimoine Musée national des Monuments français Musée Gustave Moreau Musée de Cluny Cité de la Musique, Musée de la Musique Crypte archéologique de Notre-Dame Rundtur av Notre Dame Musée National de l'Orangerie Musée de l'Ordre de la Libération Musée d’Orsay Panthéon Musée des Plans-reliefs Musée de la Poste Musée Rodin Sainte-Chapelle Utanför Paris: Musée de l'Air et de l'Espace Musée d'Archeologie nationale de Saint-Germain-en-Laye Musée National de Céramique de Sèvres Abbaye royale de Chaalis Musée et domaine nationaux du Château de Compiègne Condé-museet, Slottet i Chantilly Musée Départemental Maurice Denis Château de Fontainebleau Château de Maisons-Laffitte Musée national des Châteaux de Malmaison et Bois-Préau Château de Pierrefonds Musée national de Port-Royal des Champs Château de Rambouillet Musée national de la Renaissance Château d’Ecouen Maison d’Auguste Rodin à Meudon Basilique cathedrale de Saint-Denis Villa Savoye Musée national des Châteaux de Versailles et de Trianon Château de Vincennes

Versailles: Guidad rundtur i slottet med trädgårdar

Versailles: Guidad rundtur i slottet med trädgårdar

Lär dig mer om slottet i Versailles på en guidad tur på insidan och tillbringa lite ledig tid i trädgårdarna. Undvik besväret med att vänta i långa rader med biljetter som låter dig hoppa över kön. Möt din guide på Versailles vid foten av den ridande statyn av solkungen, Louis den 14: e. Börja din turné med ett besök i de kungliga lägenheterna. Promenera genom palatsets inre och utforska dess många rum. Lär dig fascinerande information om dess historia från din guide. Efteråt kan du spendera lite ledig tid i trädgårdarna. Utforska denna 2.000 hektar stora park fylld med vackra fontäner, statyer och anlagda trädgårdar. Du kommer till och med att få chansen att se Musical Gardens-showen (ingår i turnépriset) om du besöker: Varje onsdag, torsdag och fredag från 10 maj till 28 juni 2024. Varje tisdag, onsdag, torsdag och fredag från 2 juli till 31 oktober 2024 (utom torsdag 15 augusti, då Musical Fountains Show äger rum) Eller Musical Fountains Show om du tar turen : Varje lördag och söndag från 30 mars till 27 oktober 2024. (ingår i priset för rundturen). Varje tisdag från 7 maj till 25 juni 2024. Fredagen den 29 mars, annandag påsk den 1 april, onsdagen den 8 maj och torsdagen den 9 maj, annandag pingst den 20 maj och torsdagen den 15 augusti (ingår i resans pris). Denna information ges endast som information och kan komma att ändras utan föregående meddelande

Från Paris: Versailles Skip-the-Line-tur och tillgång till trädgårdar

Från Paris: Versailles Skip-the-Line-tur och tillgång till trädgårdar

Res från Paris på denna halvdagsresa till Versailles. Spara tid med skip-the-line-biljetter, en bekväm returöverföring och en engagerande rundtur i Versailles Palace och dess historiska rum och kammare. Börja med att träffas vid en central punkt i Paris och överföra med buss till Versailles. Vid ankomsten får du tillgång till palatset genom en separat ingång. Upptäck sedan palatsets överflöd, skönhet och historia på en interaktiv guidad tur. Under den 90-minuters turen kan du se statslägenheterna, kungens sovrum och den emblematiska spegelsalen. Lär dig mer om huvudpersonerna i den franska monarkin, från kung Louis XIV till Marie Antoinette. Hör om de många fascinerande historiska händelserna som ägde rum i palatsets rum. Efter din rundtur i palatset, ta lite ledig tid att promenera runt de vackra franska trädgårdarna. Njut av en guidad rundtur i trädgårdarna om alternativet väljs. Slutligen hoppar du tillbaka på bussen för din resa tillbaka till centrala Paris.

Från Paris: Guidad tur av slottet i Versailles & köföreträde

Från Paris: Guidad tur av slottet i Versailles & köföreträde

Få köföreträde till slottet Versailles när du åker på en halvdagstur tillsammans med en guide/tolk med expertkunskap. Slottet är ett av de viktigaste monumenten i världen och du kommer att bli ledd genom dess historia. Möt din guide framför Pullman Hotel i Paris. Gå ombord på din lyxiga luftkonditionerade buss, luta dig tillbaka och slappna av under den korta resan till Versailles. Du kommer att få uppleva den parisiska kunglighetens glansdagar i slottet som tidigare var hem åt Ludvig XIV, även känd som Solkungen. Förundras när du guidas genom de vackraste rummen i slottet, inklusive de kungliga gemaken, spegelsalen samt kungen och drottningens privata gemak. Efter att ha upplevt insidans storhet kan du passa på att fritt utforska slottsparken i Versailles. Den är fylld med statyer och marmorvaser som dateras tillbaka till 1661, då skulptörerna leddes av kung Ludvig XIV:s officiella målare, Charles Le Brun.

Versailles: Slottet i Versailles Skip-the-Line guidad tur

Versailles: Slottet i Versailles Skip-the-Line guidad tur

Upptäck Slottet i Versailles prakt, skönhet och historia under en guidad rundtur med biljetter som låter dig gå före i kön. Gå in via entrén för prioriterat inträde och följ en kunnig guide genom de påkostade salarna i detta ikoniska franska, arkitektoniska mästerverk. Anländ till mötesplatsen för att träffa din guide, som ger dig en trevlig introduktion om det kungliga komplexet och sedan leder dig in för att utforska ett av världens största palats. Se kungens och drottningens utsmyckade paradvåningar och den glittrande Spegelsalen – ett av de mest symboliska rummen i Slottet i Versailles där många händelser av stor historisk betydelse ägt rum, inklusive Versaillesfördraget. Lär dig om huvudpersonerna i den franska monarkin, från Ludvig XVI till hans fru Marie Antoinette. Lyssna när din guide ger liv åt dessa legendariska karaktärer genom underhållande berättelser. Under denna interaktiva rundtur har du gott om möjligheter att ställa frågor. Efteråt kan du fortsätta att utforska palatset på egen hand och strosa genom trädgårdarna.

Från Paris: Versailles slott och trädgårdstur med transfer

Från Paris: Versailles slott och trädgårdstur med transfer

Utforska det kungliga slottet i Versailles på en 3-timmars tur från Paris - transport tur och retur och guide ingår! Följ i kungligheternas fotspår när du upptäcker ett av de mest påkostade palatsen i världen. Låt oss ta dig med på en verkligt kunglig halvdagsutflykt med en guidad tur i liten grupp i slottet, Grand Apartments och Spegelsalen, innan du vandrar runt i Versailles omfattande trädgårdar. Du möter din guide i Paris och reser till Versailles tillsammans i en bekväm klimatkontrollerad buss. Vid ankomsten får du en kunglig behandling eftersom vi har förbokade biljetter. Du hoppar över kön och får lära dig mer om byggandet av ett av världens mest berömda palats av din kunniga guide. Tillsammans utforskar ni de många lägenheterna som utgör de kungliga residensen och ser den berömda Spegelsalen. Efter ett guidat besök i palatset kommer din guide att presentera dig Versailles fantastiska trädgårdar och du får en chans att gå genom de läckra 2 000 tunnland trädgårdarna. För att skapa dessa välskötta trädgårdar importerades tusentals träd från hela Frankrike. Din guide kommer att ge råd om vilken tid du återvänder till Paris genom transport som arrangeras av oss, eller om du vill stanna längre, ge råd om vad det enklaste sättet är att komma tillbaka till Paris på egen bekvämlighet.

Från Paris: Versailles slott och trädgårdar guidad upplevelse

Från Paris: Versailles slott och trädgårdar guidad upplevelse

Upptäck Versailles slott och dess fantastiska trädgårdar på en dagsutflykt från Paris. Fördjupa dig i den här platsens historia och kultur när du stöter på vackra sevärdheter, som spegelsalen och statyn Persfons bortförande. Avresa från Paris på morgonen med din guide och köp en tågbiljett till Versailles. Lär dig mer om staden som var Frankrikes huvudstad under 1600-, 1700- och 1800-talen medan du åker. Ankomst till en av de största symbolerna för det franska kungahuset: Versailles. Insätt utsikten över detta palats, som utmärker sig för sina byggnader och rum samt sina häpnadsväckande trädgårdar som omfattar 1 800 hektar. Spara tid med att hoppa över kön till de populära trädgårdarna. Hör historierna om kung Sol och de skandaler som ledde till den franska revolutionen. Dyk ner i legenden och kuriosa när du utforskar Kungens kammare, med sina vackra fontäner och skulpturen The Abduction of Persephone. Dyk ner i mysteriet med diamanthalsbandet. Efter den guidade delen av rundturen kan du njuta av området på egen hand och se palatsets insida.

160 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Slottet i Versailles

Slottet i Versailles: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Versailles slott och trädgårdar Full Access Ticket

Paris: Versailles slott och trädgårdar Full Access Ticket

Besök Versailles slott och trädgårdar med ett förbokat 1-dagspass för full tillgång. Utforska de utsmyckade statslägenheterna och den hisnande spegelsalen inuti den franska monarkins officiella bostad från 1682 till 1789. Lär dig mer om Ludvig XIV och andra franska kungligheter. Få en känsla av livet vid det franska hovet när du tar en promenad genom den glittrande spegelsalen. Promenera genom de legendariska trädgårdarna i din egen takt och beundra fontäner, skulpturer och vackert välskötta gräsmattor. Njut av tillgång till Grand och Petit Trianon på deras egna grunder. Se var "Solkungen" brukade umgås privat och vart han gick för att slippa undan hovlivets hårda krav. Gå sedan till Marie Antoinettes egendom och upptäck var hon skulle söka sin tillflykt privat. Under våren och sommaren kan du välja fontän- och musikträdgårdsalternativet för att njuta av en spektakulär fontänshow eller de ikoniska musikträdgårdarna som avslutning på ditt besök. Horace Vernet: Utställning på slottet i Versailles från den 14 november 2023 till den 17 mars 2024.

Versailles: Skip-the-Line-tur till slottet med tillgång till trädgårdarna

Versailles: Skip-the-Line-tur till slottet med tillgång till trädgårdarna

Upptäck Versailles slottets överdådighet, skönhet och historia på en interaktiv guidad tur. Gå in i palatset genom en separat ingång för att börja din rundtur och sedan går du till de berömda trädgårdarna med en guide eller på egen hand. Under den 90 minuter långa rundturen i huvudpalatset får du se statsvåningarna, kungens sovrum och den emblematiska spegelsalen. Lär dig mer om de viktigaste personerna i den franska monarkin, från kung Ludvig XIV till Marie Antoinette. Hör om de fascinerande historiska händelser som ägde rum i många av palatsets rum, innan du går ut för att utforska det stora trädgårdskomplexet med din guide eller på egen hand. Förundras över trädgårdarnas storslagenhet, dess bronsstatyer och prydnadsbassänger tillsammans med rader av stora träd. Om du besöker med en guide kan du få fascinerande insikter om trädgården på en valfri 45-minuterstur. Upptäck Marie-Antoinettes privata egendom och kontroversiella by genom att välja alternativet med tillgång till hennes egendom.

Från Paris: Versailles slott och trädgårdar med transport

Från Paris: Versailles slott och trädgårdar med transport

Utforska de vidsträckta kungliga trädgårdarna, se dig själv i de 357 speglarna i den glittrande spegelsalen och lär dig mer om Frankrikes monarkiska historia under det här besöket på slottet i Versailles. Slipp besväret med att ta dig till slottet från Paris med förbokad transport och inträde.  Föreställ dig att du är en medlem av det franska hovet när du går igenom de utsmyckade statliga lägenheterna där den franska monarkin bodde från 1682 till 1789. Få detaljerna om palatsskvaller och Frankrikes revolutionära historia med en inkluderad audioguide. Tillbringa timmar med att utforska de legendariska trädgårdarna. Beundra de orörda fontänerna, skulpturerna och de vackert skötta gräsmattorna. Upptäck Marie Antoinettes privata egendom och kontroversiella bygd genom att välja heldagsalternativet.

Paris Museum Pass: 2, 4 eller 6 dagar

Paris Museum Pass: 2, 4 eller 6 dagar

Med Paris museum-pass med köföreträde får du tillgång till över 60 museer och monument i och omkring Paris, inklusive Louvren, Orsay och Centre Pompidou. Välj mellan 2, 4 eller 6 dagars alternativ med upphämtningsplatsen bekvämt belägen endast 10 minuters promenad från Louvren. Passets förmåner inkluderar gratis inträde till massor av museer, attraktioner och sevärdheter. I Paris: Triumfbågen Armémuseet (Musée de l’Armée) Napoleons grav (Tombeau de Napoléon 1er) Centre Pompidou Musée national d’Art modern Musée national des Arts asiatiques Musée Guimet Musée des Arts Décoratifs Metiers Art Museum Musée de l’Assistance Publique, Hôpitaux de Paris Musée du quai Branly Musée Picasso Chapelle expiatoire La Cinémathèque française Musée du Cinéma Cité des Sciences et de l’Industrie Conciergerie Musée national Eugène Delacroix Musée des Égouts de Paris (Paris kloaker) Musée du Louvre – Musée national de la Marine Musée de la Monnaie Cité de l'Architecture et du Patrimoine Musée national des Monuments français Musée Gustave Moreau Musée de Cluny Cité de la Musique, Musée de la Musique Crypte archéologique de Notre-Dame Rundtur av Notre Dame Musée National de l'Orangerie Musée de l'Ordre de la Libération Musée d’Orsay Panthéon Musée des Plans-reliefs Musée de la Poste Musée Rodin Sainte-Chapelle Utanför Paris: Musée de l'Air et de l'Espace Musée d'Archeologie nationale de Saint-Germain-en-Laye Musée National de Céramique de Sèvres Abbaye royale de Chaalis Musée et domaine nationaux du Château de Compiègne Condé-museet, Slottet i Chantilly Musée Départemental Maurice Denis Château de Fontainebleau Château de Maisons-Laffitte Musée national des Châteaux de Malmaison et Bois-Préau Château de Pierrefonds Musée national de Port-Royal des Champs Château de Rambouillet Musée national de la Renaissance Château d’Ecouen Maison d’Auguste Rodin à Meudon Basilique cathedrale de Saint-Denis Villa Savoye Musée national des Châteaux de Versailles et de Trianon Château de Vincennes

Versailles: Guidad rundtur i slottet med trädgårdar

Versailles: Guidad rundtur i slottet med trädgårdar

Lär dig mer om slottet i Versailles på en guidad tur på insidan och tillbringa lite ledig tid i trädgårdarna. Undvik besväret med att vänta i långa rader med biljetter som låter dig hoppa över kön. Möt din guide på Versailles vid foten av den ridande statyn av solkungen, Louis den 14: e. Börja din turné med ett besök i de kungliga lägenheterna. Promenera genom palatsets inre och utforska dess många rum. Lär dig fascinerande information om dess historia från din guide. Efteråt kan du spendera lite ledig tid i trädgårdarna. Utforska denna 2.000 hektar stora park fylld med vackra fontäner, statyer och anlagda trädgårdar. Du kommer till och med att få chansen att se Musical Gardens-showen (ingår i turnépriset) om du besöker: Varje onsdag, torsdag och fredag från 10 maj till 28 juni 2024. Varje tisdag, onsdag, torsdag och fredag från 2 juli till 31 oktober 2024 (utom torsdag 15 augusti, då Musical Fountains Show äger rum) Eller Musical Fountains Show om du tar turen : Varje lördag och söndag från 30 mars till 27 oktober 2024. (ingår i priset för rundturen). Varje tisdag från 7 maj till 25 juni 2024. Fredagen den 29 mars, annandag påsk den 1 april, onsdagen den 8 maj och torsdagen den 9 maj, annandag pingst den 20 maj och torsdagen den 15 augusti (ingår i resans pris). Denna information ges endast som information och kan komma att ändras utan föregående meddelande

Från Paris: Versailles Skip-the-Line-tur och tillgång till trädgårdar

Från Paris: Versailles Skip-the-Line-tur och tillgång till trädgårdar

Res från Paris på denna halvdagsresa till Versailles. Spara tid med skip-the-line-biljetter, en bekväm returöverföring och en engagerande rundtur i Versailles Palace och dess historiska rum och kammare. Börja med att träffas vid en central punkt i Paris och överföra med buss till Versailles. Vid ankomsten får du tillgång till palatset genom en separat ingång. Upptäck sedan palatsets överflöd, skönhet och historia på en interaktiv guidad tur. Under den 90-minuters turen kan du se statslägenheterna, kungens sovrum och den emblematiska spegelsalen. Lär dig mer om huvudpersonerna i den franska monarkin, från kung Louis XIV till Marie Antoinette. Hör om de många fascinerande historiska händelserna som ägde rum i palatsets rum. Efter din rundtur i palatset, ta lite ledig tid att promenera runt de vackra franska trädgårdarna. Njut av en guidad rundtur i trädgårdarna om alternativet väljs. Slutligen hoppar du tillbaka på bussen för din resa tillbaka till centrala Paris.

Från Paris: Guidad tur av slottet i Versailles & köföreträde

Från Paris: Guidad tur av slottet i Versailles & köföreträde

Få köföreträde till slottet Versailles när du åker på en halvdagstur tillsammans med en guide/tolk med expertkunskap. Slottet är ett av de viktigaste monumenten i världen och du kommer att bli ledd genom dess historia. Möt din guide framför Pullman Hotel i Paris. Gå ombord på din lyxiga luftkonditionerade buss, luta dig tillbaka och slappna av under den korta resan till Versailles. Du kommer att få uppleva den parisiska kunglighetens glansdagar i slottet som tidigare var hem åt Ludvig XIV, även känd som Solkungen. Förundras när du guidas genom de vackraste rummen i slottet, inklusive de kungliga gemaken, spegelsalen samt kungen och drottningens privata gemak. Efter att ha upplevt insidans storhet kan du passa på att fritt utforska slottsparken i Versailles. Den är fylld med statyer och marmorvaser som dateras tillbaka till 1661, då skulptörerna leddes av kung Ludvig XIV:s officiella målare, Charles Le Brun.

Versailles: Slottet i Versailles Skip-the-Line guidad tur

Versailles: Slottet i Versailles Skip-the-Line guidad tur

Upptäck Slottet i Versailles prakt, skönhet och historia under en guidad rundtur med biljetter som låter dig gå före i kön. Gå in via entrén för prioriterat inträde och följ en kunnig guide genom de påkostade salarna i detta ikoniska franska, arkitektoniska mästerverk. Anländ till mötesplatsen för att träffa din guide, som ger dig en trevlig introduktion om det kungliga komplexet och sedan leder dig in för att utforska ett av världens största palats. Se kungens och drottningens utsmyckade paradvåningar och den glittrande Spegelsalen – ett av de mest symboliska rummen i Slottet i Versailles där många händelser av stor historisk betydelse ägt rum, inklusive Versaillesfördraget. Lär dig om huvudpersonerna i den franska monarkin, från Ludvig XVI till hans fru Marie Antoinette. Lyssna när din guide ger liv åt dessa legendariska karaktärer genom underhållande berättelser. Under denna interaktiva rundtur har du gott om möjligheter att ställa frågor. Efteråt kan du fortsätta att utforska palatset på egen hand och strosa genom trädgårdarna.

Från Paris: Versailles slott och trädgårdstur med transfer

Från Paris: Versailles slott och trädgårdstur med transfer

Utforska det kungliga slottet i Versailles på en 3-timmars tur från Paris - transport tur och retur och guide ingår! Följ i kungligheternas fotspår när du upptäcker ett av de mest påkostade palatsen i världen. Låt oss ta dig med på en verkligt kunglig halvdagsutflykt med en guidad tur i liten grupp i slottet, Grand Apartments och Spegelsalen, innan du vandrar runt i Versailles omfattande trädgårdar. Du möter din guide i Paris och reser till Versailles tillsammans i en bekväm klimatkontrollerad buss. Vid ankomsten får du en kunglig behandling eftersom vi har förbokade biljetter. Du hoppar över kön och får lära dig mer om byggandet av ett av världens mest berömda palats av din kunniga guide. Tillsammans utforskar ni de många lägenheterna som utgör de kungliga residensen och ser den berömda Spegelsalen. Efter ett guidat besök i palatset kommer din guide att presentera dig Versailles fantastiska trädgårdar och du får en chans att gå genom de läckra 2 000 tunnland trädgårdarna. För att skapa dessa välskötta trädgårdar importerades tusentals träd från hela Frankrike. Din guide kommer att ge råd om vilken tid du återvänder till Paris genom transport som arrangeras av oss, eller om du vill stanna längre, ge råd om vad det enklaste sättet är att komma tillbaka till Paris på egen bekvämlighet.

Från Paris: Versailles slott och trädgårdar guidad upplevelse

Från Paris: Versailles slott och trädgårdar guidad upplevelse

Upptäck Versailles slott och dess fantastiska trädgårdar på en dagsutflykt från Paris. Fördjupa dig i den här platsens historia och kultur när du stöter på vackra sevärdheter, som spegelsalen och statyn Persfons bortförande. Avresa från Paris på morgonen med din guide och köp en tågbiljett till Versailles. Lär dig mer om staden som var Frankrikes huvudstad under 1600-, 1700- och 1800-talen medan du åker. Ankomst till en av de största symbolerna för det franska kungahuset: Versailles. Insätt utsikten över detta palats, som utmärker sig för sina byggnader och rum samt sina häpnadsväckande trädgårdar som omfattar 1 800 hektar. Spara tid med att hoppa över kön till de populära trädgårdarna. Hör historierna om kung Sol och de skandaler som ledde till den franska revolutionen. Dyk ner i legenden och kuriosa när du utforskar Kungens kammare, med sina vackra fontäner och skulpturen The Abduction of Persephone. Dyk ner i mysteriet med diamanthalsbandet. Efter den guidade delen av rundturen kan du njuta av området på egen hand och se palatsets insida.

De mest populära sevärdheterna i Paris

Att göra i Slottet i Versailles

Städer i Frankrike

Slottet i Versailles: Fler aktiviteter och sevärdheter

Slottet i Versailles: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Slottet i Versailles

Samlat omdöme

4.4
(25 548 recensioner)

Jag tyckte att den här resan var mycket välorganiserad och gjord för en speciell dag i och runt Versailles. Från att ta mat för en picknick till att njuta av trädgården, det var ett minnesvärt sätt att tillbringa dagen. Vår guide, Clem, var fantastisk och genuint intresserad av människorna på hennes turné. Hon var väldigt trevlig, kunnig och varm. Vi var en familj på 6 vuxna och vi trodde alla att vi delade en underbar dag som kulminerade med att se Versailles. Fantastiskt och mycket mer speciellt än att bara se det storslagna palatset.

Arnaud var fantastisk. Marknaden är en fantastisk upplevelse. Överlag rekommenderas starkt, även om du reser med en familj. De delar upp dig i små grupper, så vi var totalt 10.

Trädgårdarna var den bästa delen av hela upplevelsen. Själva palatset var överfullt och rummen var likadana. Men spegelsalen var fantastisk!

De var väldigt snälla när jag missade min guidetid och biljetter, de hjälpte oss att få en ny rundtur samma dag

Palatset är vackert, och med denna biljett gick inträdet till både slottet och trädgårdarna mycket snabbt.