Välj datum

Slottet i Versailles

Ofattbar överdådighet och trädgårdar som sträcker sig i all evighet gör Versailles till en av de mest majestätiska platserna på jorden.

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Stadskort
60 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Slottet i Versailles: Fler aktiviteter och sevärdheter

Slottet i Versailles: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Slottet i Versailles

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 25 548 omdömen

Jag köpte fyra dagars passet ($70) och besökte 8 av platserna på passet. Det är absolut värt pengarna, men se till att ta hänsyn till "museumsutbrändhet"; om du tror att du kommer att bränna ut snabbt kan ett tvådagarskort vara bättre för dig, men om du är fast besluten att gå upp varje dag och ta dig ut så köp ett längre :)

vi blev vänligt omhändertagna på GetYourGuides kontor vid Versailles där vi anmälde vår ankomst. Vår guide, Gabriela, guidade oss och gjorde turen väldigt intressant och levande. Dessutom pratade hon en tydlig engelska. Audiophone apparaten fungerade också mycket bra. Vi kan varmt rekommendera denna tur!

En mycket giltig guide som följer med besökaren för att upptäcka stadens stora skönheter. Eiffeltornet är praktiskt taget den enda upplevelsen som inte ingår, men trots allt missas den inte alls. Rekommenderas absolut. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det var ett bra upplägg och bekvämt sätt att ta sig till Versailles. Vi fick dessutom förtur och slapp därmed långa köer.

Väl värt ett besök! Dessutom med guide. Laura, vår guide…. WOW vilken talang