Välj datum

Slottet i Versailles

Ofattbar överdådighet och trädgårdar som sträcker sig i all evighet gör Versailles till en av de mest majestätiska platserna på jorden.

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Stadskort
65 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 65

Alla saker att se i Slottet i Versailles

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Slottet i Versailles? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Slottet i Versailles

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 24 321 omdömen

Verkligen glad att vi tog oss tid att besöka Versailles under vår resa till Paris. Vi tog oss själva med tunnelbana och tåg vilket var väldigt enkelt och bara cirka 7 € styck. Palatset är mycket storslaget som du kan förvänta dig och trädgårdarna är både fantastiska och enorma! Om du besöker allt här så skulle jag definitivt rekommendera att du avsätter större delen av dagen för att se allt.

Vi hade en fantastisk tid i Versailles! Det är lite långt från staden men det lönar sig. Du bör definitivt boka i förväg eftersom köerna för att få biljetter är enorma. Bär bekväma skor eftersom slottet är ENORMT och du kommer att gå mycket. Det finns ett café (som inte är särskilt bra, men ok) och en restaurang (som är väldigt dyrt).

Tyvärr kom vi inte fram i tid i tidsfönstret, då tågresan visade sig vara krångligare för oss. Så vi fick ställa upp längst bak! Vi klarade oss utan ljudguiden eftersom helhetsintrycket av slottet och trädgården räckte för oss. Den franska historien är redan mer omfattande och kan läsas i lugn och ro.

Bra att ha förbokad biljett och vara på plats tidigt. Vi fick stå i kö ändå för att införskaffa gratisbiljetten åt vår dotter. Sedan gick allt smidigt. Var beredd på att promenera länge och mycket.

En underbar dag i Versailles. Det är att göra och att leva fullt ut. Webbplatsen är anmärkningsvärd och välkomnandet perfekt. Jag rekommenderar det.