Lägg till datum

Skydive Dubai

Skydive Dubai: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubai: Tandem Fallskärmshoppning på The Palm

1. Dubai: Tandem Fallskärmshoppning på The Palm

Tillåt dig att uppleva spänningen av att falla fritt i 190 kilometer i timmen, säkert fastspänd med en sele till din instruktör i världsklass. Ta dig till mötesplatsen där du hälsas välkommen av vårt trevliga team som guidar dig genom hela din upplevelse. Ungefär en timme innan du går ombord på planet presenteras du för instruktören, som förklarar processen, ger en säkerhetsgenomgång, visar den bästa kroppspositionen för fritt fall samt tar på dig och kontrollera selen. Både en tandeminstruktör och en kameraperson hoppar med dig för att se till att du alltid minns din oförglömliga upplevelse. Efter att planet har flugit uppåt i 20 minuter spänns du fast vid din tandeminstruktör, som du hoppar tillsammans med. Ni gör en sista genomgång innan ni hoppar från planet på 4 000 meters höjd. Njut av närmare 60 adrenalinstinna sekunder av fritt fall innan fallskärmen löses ut på cirka 2 000 meters höjd och sväva sedan neråt mot marken under 4-5 minuter. Ha nöje av de hisnande utsikterna från ovan när du får chansen att dyka ner mot Dubais sandiga dyner eller över legendariska ön Palm Jumerirah. Efter den mjuka landningen intervjuar din kameraperson dig för att föreviga din adrenalinstinna reaktion innan du går tillbaka till huvudbyggnaden. Ditt paket inkluderar digitala bilder och en professionellt redigerad video för att fånga varje sensationellt ögonblick fram till den stillsamma landningen. Hela upplevelsen varar mellan tre och fyra timmar. Din familj och vänner är välkomna att se på när du hoppar från nedan, med ett kafé där de kan köpa lätt mat och drycker.

Dubai: Parasailing-upplevelse med utsikt över Palm View och JBR View

2. Dubai: Parasailing-upplevelse med utsikt över Palm View och JBR View

Letar du efter en äventyrlig semester i Dubai? Då borde du prova på parasailing i Dubai vara med på din topplista. Sea Life Dubai erbjuder ett fantastiskt utbud av parasailingpaket. Vi erbjuder en adekvat planerad tjänst med en oslagbar spänning med total säkerhet, levande proffs och kostnadseffektiva parasailingpaket i Dubai. Vi på Sea Life Dubai tar hand om allt i vår parasailingtur till Dubai. Det börjar med säkerhet ombord på en båt som tar en tur över Arabiska viken. Och du sitter i selen som är ansluten till parasailen, vilket kommer att göra ett ögonblick i realtid för att utforska med kul. Vår parasailingtur i Dubai ger dig komfortflygning och du kan njuta av åkturen ovanför havet utan några bekymmer. Med att ha många års erfarenhet vet vi hur vi ska leverera förstklassig parasailingaktivitet vid Dubai Marina i budgetvänliga paket till våra kunder.

Dubai: Introduktionsflygning med gyrokopter

3. Dubai: Introduktionsflygning med gyrokopter

Njut av en spännande upplevelse med fantastiska vyer ombord på en gyrokopterflygning. Hoppa in i ett unikt tvåsitsigt flygplan för en exklusiv upplevelse på 1 500 fots höjd. Ta in utsikten medan du flygs av en pålitlig pilot. Flygrutten tar dig längs Dubai Marinas kustlinje och förbi några av stadens mest ikoniska attraktioner, inklusive Dubai Eye (världens största pariserhjul), Palm Jumeirah, Atlantis Hotel, World Islands och det spektakulära Burj Al Arab.

Dubai: Fallskärmshoppning i Dubais öken

4. Dubai: Fallskärmshoppning i Dubais öken

Upplev spänningen av att falla fritt genom skyn i flera hundra kilometer i timmen, samtidigt som du är tryggt fäst vid din kvalificerade och professionella instruktör Ta dig till mötesplatsen, där du hälsas välkommen av det gästvänliga teamet, som guidar dig genom hela din upplevelse. Ungefär en timme innan du går ombord på planet, presenteras för instruktören, som kommer att förklara hela processen, ge en säkerhetsgenomgång och visa dig den bästa kroppspositionen för fritt fall. Träffa din kameraman som filmar hela upplevelsen. Ta på dig utrustningen och kliv ombord på flygplanet. Åk uppåt med planet i cirka 20 minuter. Fäst dig vid din instruktör, som gör en sista koll innan ni hoppar ut från en höjd på nästan fyratusen meter. Njut av närmare 60 adrenalinstinna sekunder av fritt fall innan fallskärmen löses ut på cirka tvåtusen meters höjd. Glid bekvämt ned mot marken i cirka 5 minuter och beundra den fantastiska utsikten över Dubais sanddyner. Ditt paket inkluderar digitala bilder och en professionellt redigerad video för att fånga varje sensationellt ögonblick fram till den stillsamma landningen. Hela upplevelsen varar mellan tre och fyra timmar. Din familj och vänner är välkomna att se på när du hoppar från nedan, med ett kafé där de kan köpa lätt mat och drycker.

Dubai: Paramotordrivet äventyr i öknen från ovan

5. Dubai: Paramotordrivet äventyr i öknen från ovan

Njut av Dubais ökenlandskap och dess flora och fauna i fågelperspektiv under en spännande flygning med paramotor i Dubai som arrangeras av landets enda auktoriserade leverantör av detta äventyr. Tillsammans med en erfaren tandeminstruktör flyger du ombord på ett flygplan som är inget annat än en ultralätt, motorassisterad paraglider. Den här 20 minuter långa upplevelsen låter dig njuta av de fantastiska sanddynerna och Dubaisjön från över 1 500 meters höjd. Du kan välja ett paket med soluppgång, eftermiddag eller solnedgång. 20 Flygning med paramotor Oöverträffade vyer över öknen med inslag av inhemsk flora och fauna Soluppgång eller solnedgång i öknen Tillgång till en erfaren och utbildad pilot Transfer till hotellet Förfriskningar

Skydive Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Skydive Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.