Skydive Dubai

Skydive Dubai

Skydive Dubai: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubai: Middag uppe i skyn

1. Dubai: Middag uppe i skyn

Delta i en oförglömlig upplevelse i Dubai och ät vid ett bord som hänger 50 meter uppe i skyn från en specialkran. När du har lyfts ovan marken kan du titta på medan din kock börjar tillaga en 3-rättersmeny live framför dina ögon. Följ med andra modiga resenärer till den gemensamma upplevelsen. Ta bilder från det svävande bordet som roterar en aning medan du äter. Förundras av Dubais vertikala monument och skyskrapor, liksom ikoniska sevärdheter såsom Palm Jumeirah, Dubai Marina, Burj Al Arab och mycket mer. Dra nytta av en professionell handledare som hjälper dig vid bordet under måltiden för din säkerhet.

Dubai: Tandem Fallskärmshoppning på The Palm

2. Dubai: Tandem Fallskärmshoppning på The Palm

Tillåt dig att uppleva spänningen av att falla fritt i 190 kilometer i timmen, säkert fastspänd med en sele till din instruktör i världsklass. Ta dig till mötesplatsen där du hälsas välkommen av vårt trevliga team som guidar dig genom hela din upplevelse. Ungefär en timme innan du går ombord på planet presenteras du för instruktören, som förklarar processen, ger en säkerhetsgenomgång, visar den bästa kroppspositionen för fritt fall samt tar på dig och kontrollera selen. Både en tandeminstruktör och en kameraperson hoppar med dig för att se till att du alltid minns din oförglömliga upplevelse. Efter att planet har flugit uppåt i 20 minuter spänns du fast vid din tandeminstruktör, som du hoppar tillsammans med. Ni gör en sista genomgång innan ni hoppar från planet på 4 000 meters höjd. Njut av närmare 60 adrenalinstinna sekunder av fritt fall innan fallskärmen löses ut på cirka 2 000 meters höjd och sväva sedan neråt mot marken under 4-5 minuter. Ha nöje av de hisnande utsikterna från ovan när du får chansen att dyka ner mot Dubais sandiga dyner eller över legendariska ön Palm Jumerirah. Efter den mjuka landningen intervjuar din kameraperson dig för att föreviga din adrenalinstinna reaktion innan du går tillbaka till huvudbyggnaden. Ditt paket inkluderar digitala bilder och en professionellt redigerad video för att fånga varje sensationellt ögonblick fram till den stillsamma landningen. Hela upplevelsen varar mellan tre och fyra timmar. Din familj och vänner är välkomna att se på när du hoppar från nedan, med ett kafé där de kan köpa lätt mat och drycker.

Dubai: Parasailing-upplevelse med utsikt över Palm View och JBR View

3. Dubai: Parasailing-upplevelse med utsikt över Palm View och JBR View

Letar du efter en äventyrlig semester i Dubai? Då borde du prova på parasailing i Dubai vara med på din topplista. Sea Life Dubai erbjuder ett fantastiskt utbud av parasailingpaket. Vi erbjuder en adekvat planerad tjänst med en oslagbar spänning med total säkerhet, levande proffs och kostnadseffektiva parasailingpaket i Dubai. Vi på Sea Life Dubai tar hand om allt i vår parasailingtur till Dubai. Det börjar med säkerhet ombord på en båt som tar en tur över Arabiska viken. Och du sitter i selen som är ansluten till parasailen, vilket kommer att göra ett ögonblick i realtid för att utforska med kul. Vår parasailingtur i Dubai ger dig komfortflygning och du kan njuta av åkturen ovanför havet utan några bekymmer. Med att ha många års erfarenhet vet vi hur vi ska leverera förstklassig parasailingaktivitet vid Dubai Marina i budgetvänliga paket till våra kunder.

Dubai Marina: Guidad sightseeingtur med motorbåt

4. Dubai Marina: Guidad sightseeingtur med motorbåt

Glid genom Dubai Marina med motorbåt och beundra den spektakulära moderna skylinen, de exklusiva yachterna och den pulserande urbana livsstilen. Sväva förbi Yacht Club, de femstjärniga hotellen längs stranden och den fantastiska JBR the Walk. Upptäck Dubais nybygge Bluewater Island, som ligger utanför Jumeirah Beach. Här ligger två hotell och du kan beundra de exklusiva restaurangerna, bostadslägenheterna och det berömda pariserhjulet Ain Dubai. Se det ikoniska Atlantis Hotel, ett av de dyraste hotellen i världen. Få en perfekt vy över denna magnifika byggnad från vattnet - perfekt för foton. - Den ursprungliga rundturen i Dubai Marina, Burj Al Arab, Atlantis och Palm Jumeirah Viktiga sevärdheter: Dubai Marina, Ain Dubai, JBR, Atlantis, Burj Al Arab och Madinat Jumeirah - Atlantis rundtur: Viktiga sevärdheter: Dubai Marina, Ain Dubai, JBR och Atlantis - Kryssning i marinan: Viktiga sevärdheter: Dubai Marina, Ain Dubai och JBR Ta en närbild med hjälp av din skeppare vid någon av de viktigaste sevärdheterna för att föreviga denna upplevelse som bara sker en gång i livet.

Dubai, Dubai Sightseeingtur med motorbåt i Dubai Marina

5. Dubai, Dubai Sightseeingtur med motorbåt i Dubai Marina

Upplev Dubai i all sin prakt på en fartfylld motorbåtstur runt den bländande marinan. Starta från Dubai Marina Yacht Club och glid fram genom den spektakulära marinakanalen. Beundra den magnifika moderna arkitekturen från 2000-talet som flankeras av flera livsstils- och fritidsområden. Åk genom Jumeirah Beach Residences, världens största bostadsområde vid vattnet, och se Ain Dubai, som ligger på den konstgjorda Bluewater Island. Gör ett kort stopp vid de världsberömda Atlantis, the Palm och Royal Atlantis för att ta fantastiska bilder. Slutligen återvänder du till Dubai Marina i full fart och skär genom vågorna på öppet hav.

Dubai: Introduktionsflygning med gyrokopter

6. Dubai: Introduktionsflygning med gyrokopter

Njut av en spännande upplevelse med fantastiska vyer ombord på en gyrokopterflygning. Hoppa in i ett unikt tvåsitsigt flygplan för en exklusiv upplevelse på 1 500 fots höjd. Ta in utsikten medan du flygs av en pålitlig pilot. Flygrutten tar dig längs Dubai Marinas kustlinje och förbi några av stadens mest ikoniska attraktioner, inklusive Dubai Eye (världens största pariserhjul), Palm Jumeirah, Atlantis Hotel, World Islands och det spektakulära Burj Al Arab.

Dubai: Marina Sightseeing Cruise med kommentarer och vatten

7. Dubai: Marina Sightseeing Cruise med kommentarer och vatten

Rundresa till Burj Al Arab 100 Översikt Upptäck Dubais otroliga naturliga skönhet och få en glimt av stadens vackra stränder och underverk med vår 100 minuter långa båttur till Burj Al Arab. Turen startar från Marina Yacht Club och erbjuder fantastisk utsikt över Dubai Marina-kanalen, Ain Dubai på Bluewater Island, Jumeirah Beach Residence, Dubai Sky Dive Center, hotellen Atlantis och Atlantis Royal på Palm Jumeirah och slutligen Burj Al Arab, där det finns gott om möjligheter att ta fantastiska bilder med de slående bakgrunderna av attraktionerna. Boka nu och njut av en förstklassig upplevelse med The Black Boats i Dubai Marina.

Dubai: Fallskärmshoppning i Dubais öken

8. Dubai: Fallskärmshoppning i Dubais öken

Upplev spänningen av att falla fritt genom skyn i flera hundra kilometer i timmen, samtidigt som du är tryggt fäst vid din kvalificerade och professionella instruktör Ta dig till mötesplatsen, där du hälsas välkommen av det gästvänliga teamet, som guidar dig genom hela din upplevelse. Ungefär en timme innan du går ombord på planet, presenteras för instruktören, som kommer att förklara hela processen, ge en säkerhetsgenomgång och visa dig den bästa kroppspositionen för fritt fall. Träffa din kameraman som filmar hela upplevelsen. Ta på dig utrustningen och kliv ombord på flygplanet. Åk uppåt med planet i cirka 20 minuter. Fäst dig vid din instruktör, som gör en sista koll innan ni hoppar ut från en höjd på nästan fyratusen meter. Njut av närmare 60 adrenalinstinna sekunder av fritt fall innan fallskärmen löses ut på cirka tvåtusen meters höjd. Glid bekvämt ned mot marken i cirka 5 minuter och beundra den fantastiska utsikten över Dubais sanddyner. Ditt paket inkluderar digitala bilder och en professionellt redigerad video för att fånga varje sensationellt ögonblick fram till den stillsamma landningen. Hela upplevelsen varar mellan tre och fyra timmar. Din familj och vänner är välkomna att se på när du hoppar från nedan, med ett kafé där de kan köpa lätt mat och drycker.

Dubai: Paramotordrivet äventyr i öknen från ovan

9. Dubai: Paramotordrivet äventyr i öknen från ovan

Njut av Dubais ökenlandskap och dess flora och fauna i fågelperspektiv under en spännande flygning med paramotor i Dubai som arrangeras av landets enda auktoriserade leverantör av detta äventyr. Tillsammans med en erfaren tandeminstruktör flyger du ombord på ett flygplan som är inget annat än en ultralätt, motorassisterad paraglider. Den här 20 minuter långa upplevelsen låter dig njuta av de fantastiska sanddynerna och Dubaisjön från över 1 500 meters höjd. Du kan välja ett paket med soluppgång, eftermiddag eller solnedgång. 20 Flygning med paramotor Oöverträffade vyer över öknen med inslag av inhemsk flora och fauna Soluppgång eller solnedgång i öknen Tillgång till en erfaren och utbildad pilot Transfer till hotellet Förfriskningar

Dubai: Privat yachtkryssning med valfri måltid

10. Dubai: Privat yachtkryssning med valfri måltid

Kom till hamnen och träffa guiden. Därefter går du ombord på en lyxig 55-fots (17 meter) yacht med en dedikerad besättning och sätter segel i vattnet i Arabiska viken. Stå på däck på den privata yachten och förundras över Dubais skyline. Se Burj Al Arab, Palm Jumeirah och Atlantis Hotel. Koppla av i salongen med bekväma sittplatser och beundra utsikten över staden genom fönstren. Lyssna på musik med båtens ljudsystem. Ät några grillade skaldjur, kött eller vegetariska rätter om du vill, som kan tillagas med den elektriska grillen ombord. Välj en längre kryssning om du vill, och bestäm om du vill segla under dagen eller på kvällen, så att du kan se stadens ljus. Slutligen, gå tillbaka till kajen när resan är över, och gå sedan av båten.

17 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Skydive Dubai

Skydive Dubai: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubai: Middag uppe i skyn

Dubai: Middag uppe i skyn

Delta i en oförglömlig upplevelse i Dubai och ät vid ett bord som hänger 50 meter uppe i skyn från en specialkran. När du har lyfts ovan marken kan du titta på medan din kock börjar tillaga en 3-rättersmeny live framför dina ögon. Följ med andra modiga resenärer till den gemensamma upplevelsen. Ta bilder från det svävande bordet som roterar en aning medan du äter. Förundras av Dubais vertikala monument och skyskrapor, liksom ikoniska sevärdheter såsom Palm Jumeirah, Dubai Marina, Burj Al Arab och mycket mer. Dra nytta av en professionell handledare som hjälper dig vid bordet under måltiden för din säkerhet.

Dubai: Tandem Fallskärmshoppning på The Palm

Dubai: Tandem Fallskärmshoppning på The Palm

Tillåt dig att uppleva spänningen av att falla fritt i 190 kilometer i timmen, säkert fastspänd med en sele till din instruktör i världsklass. Ta dig till mötesplatsen där du hälsas välkommen av vårt trevliga team som guidar dig genom hela din upplevelse. Ungefär en timme innan du går ombord på planet presenteras du för instruktören, som förklarar processen, ger en säkerhetsgenomgång, visar den bästa kroppspositionen för fritt fall samt tar på dig och kontrollera selen. Både en tandeminstruktör och en kameraperson hoppar med dig för att se till att du alltid minns din oförglömliga upplevelse. Efter att planet har flugit uppåt i 20 minuter spänns du fast vid din tandeminstruktör, som du hoppar tillsammans med. Ni gör en sista genomgång innan ni hoppar från planet på 4 000 meters höjd. Njut av närmare 60 adrenalinstinna sekunder av fritt fall innan fallskärmen löses ut på cirka 2 000 meters höjd och sväva sedan neråt mot marken under 4-5 minuter. Ha nöje av de hisnande utsikterna från ovan när du får chansen att dyka ner mot Dubais sandiga dyner eller över legendariska ön Palm Jumerirah. Efter den mjuka landningen intervjuar din kameraperson dig för att föreviga din adrenalinstinna reaktion innan du går tillbaka till huvudbyggnaden. Ditt paket inkluderar digitala bilder och en professionellt redigerad video för att fånga varje sensationellt ögonblick fram till den stillsamma landningen. Hela upplevelsen varar mellan tre och fyra timmar. Din familj och vänner är välkomna att se på när du hoppar från nedan, med ett kafé där de kan köpa lätt mat och drycker.

Dubai: Parasailing-upplevelse med utsikt över Palm View och JBR View

Dubai: Parasailing-upplevelse med utsikt över Palm View och JBR View

Letar du efter en äventyrlig semester i Dubai? Då borde du prova på parasailing i Dubai vara med på din topplista. Sea Life Dubai erbjuder ett fantastiskt utbud av parasailingpaket. Vi erbjuder en adekvat planerad tjänst med en oslagbar spänning med total säkerhet, levande proffs och kostnadseffektiva parasailingpaket i Dubai. Vi på Sea Life Dubai tar hand om allt i vår parasailingtur till Dubai. Det börjar med säkerhet ombord på en båt som tar en tur över Arabiska viken. Och du sitter i selen som är ansluten till parasailen, vilket kommer att göra ett ögonblick i realtid för att utforska med kul. Vår parasailingtur i Dubai ger dig komfortflygning och du kan njuta av åkturen ovanför havet utan några bekymmer. Med att ha många års erfarenhet vet vi hur vi ska leverera förstklassig parasailingaktivitet vid Dubai Marina i budgetvänliga paket till våra kunder.

Dubai Marina: Guidad sightseeingtur med motorbåt

Dubai Marina: Guidad sightseeingtur med motorbåt

Glid genom Dubai Marina med motorbåt och beundra den spektakulära moderna skylinen, de exklusiva yachterna och den pulserande urbana livsstilen. Sväva förbi Yacht Club, de femstjärniga hotellen längs stranden och den fantastiska JBR the Walk. Upptäck Dubais nybygge Bluewater Island, som ligger utanför Jumeirah Beach. Här ligger två hotell och du kan beundra de exklusiva restaurangerna, bostadslägenheterna och det berömda pariserhjulet Ain Dubai. Se det ikoniska Atlantis Hotel, ett av de dyraste hotellen i världen. Få en perfekt vy över denna magnifika byggnad från vattnet - perfekt för foton. - Den ursprungliga rundturen i Dubai Marina, Burj Al Arab, Atlantis och Palm Jumeirah Viktiga sevärdheter: Dubai Marina, Ain Dubai, JBR, Atlantis, Burj Al Arab och Madinat Jumeirah - Atlantis rundtur: Viktiga sevärdheter: Dubai Marina, Ain Dubai, JBR och Atlantis - Kryssning i marinan: Viktiga sevärdheter: Dubai Marina, Ain Dubai och JBR Ta en närbild med hjälp av din skeppare vid någon av de viktigaste sevärdheterna för att föreviga denna upplevelse som bara sker en gång i livet.

Dubai, Dubai Sightseeingtur med motorbåt i Dubai Marina

Dubai, Dubai Sightseeingtur med motorbåt i Dubai Marina

Upplev Dubai i all sin prakt på en fartfylld motorbåtstur runt den bländande marinan. Starta från Dubai Marina Yacht Club och glid fram genom den spektakulära marinakanalen. Beundra den magnifika moderna arkitekturen från 2000-talet som flankeras av flera livsstils- och fritidsområden. Åk genom Jumeirah Beach Residences, världens största bostadsområde vid vattnet, och se Ain Dubai, som ligger på den konstgjorda Bluewater Island. Gör ett kort stopp vid de världsberömda Atlantis, the Palm och Royal Atlantis för att ta fantastiska bilder. Slutligen återvänder du till Dubai Marina i full fart och skär genom vågorna på öppet hav.

Dubai: Introduktionsflygning med gyrokopter

Dubai: Introduktionsflygning med gyrokopter

Njut av en spännande upplevelse med fantastiska vyer ombord på en gyrokopterflygning. Hoppa in i ett unikt tvåsitsigt flygplan för en exklusiv upplevelse på 1 500 fots höjd. Ta in utsikten medan du flygs av en pålitlig pilot. Flygrutten tar dig längs Dubai Marinas kustlinje och förbi några av stadens mest ikoniska attraktioner, inklusive Dubai Eye (världens största pariserhjul), Palm Jumeirah, Atlantis Hotel, World Islands och det spektakulära Burj Al Arab.

Dubai: Marina Sightseeing Cruise med kommentarer och vatten

Dubai: Marina Sightseeing Cruise med kommentarer och vatten

Rundresa till Burj Al Arab 100 Översikt Upptäck Dubais otroliga naturliga skönhet och få en glimt av stadens vackra stränder och underverk med vår 100 minuter långa båttur till Burj Al Arab. Turen startar från Marina Yacht Club och erbjuder fantastisk utsikt över Dubai Marina-kanalen, Ain Dubai på Bluewater Island, Jumeirah Beach Residence, Dubai Sky Dive Center, hotellen Atlantis och Atlantis Royal på Palm Jumeirah och slutligen Burj Al Arab, där det finns gott om möjligheter att ta fantastiska bilder med de slående bakgrunderna av attraktionerna. Boka nu och njut av en förstklassig upplevelse med The Black Boats i Dubai Marina.

Dubai: Fallskärmshoppning i Dubais öken

Dubai: Fallskärmshoppning i Dubais öken

Upplev spänningen av att falla fritt genom skyn i flera hundra kilometer i timmen, samtidigt som du är tryggt fäst vid din kvalificerade och professionella instruktör Ta dig till mötesplatsen, där du hälsas välkommen av det gästvänliga teamet, som guidar dig genom hela din upplevelse. Ungefär en timme innan du går ombord på planet, presenteras för instruktören, som kommer att förklara hela processen, ge en säkerhetsgenomgång och visa dig den bästa kroppspositionen för fritt fall. Träffa din kameraman som filmar hela upplevelsen. Ta på dig utrustningen och kliv ombord på flygplanet. Åk uppåt med planet i cirka 20 minuter. Fäst dig vid din instruktör, som gör en sista koll innan ni hoppar ut från en höjd på nästan fyratusen meter. Njut av närmare 60 adrenalinstinna sekunder av fritt fall innan fallskärmen löses ut på cirka tvåtusen meters höjd. Glid bekvämt ned mot marken i cirka 5 minuter och beundra den fantastiska utsikten över Dubais sanddyner. Ditt paket inkluderar digitala bilder och en professionellt redigerad video för att fånga varje sensationellt ögonblick fram till den stillsamma landningen. Hela upplevelsen varar mellan tre och fyra timmar. Din familj och vänner är välkomna att se på när du hoppar från nedan, med ett kafé där de kan köpa lätt mat och drycker.

Dubai: Paramotordrivet äventyr i öknen från ovan

Dubai: Paramotordrivet äventyr i öknen från ovan

Njut av Dubais ökenlandskap och dess flora och fauna i fågelperspektiv under en spännande flygning med paramotor i Dubai som arrangeras av landets enda auktoriserade leverantör av detta äventyr. Tillsammans med en erfaren tandeminstruktör flyger du ombord på ett flygplan som är inget annat än en ultralätt, motorassisterad paraglider. Den här 20 minuter långa upplevelsen låter dig njuta av de fantastiska sanddynerna och Dubaisjön från över 1 500 meters höjd. Du kan välja ett paket med soluppgång, eftermiddag eller solnedgång. 20 Flygning med paramotor Oöverträffade vyer över öknen med inslag av inhemsk flora och fauna Soluppgång eller solnedgång i öknen Tillgång till en erfaren och utbildad pilot Transfer till hotellet Förfriskningar

Dubai: Privat yachtkryssning med valfri måltid

Dubai: Privat yachtkryssning med valfri måltid

Kom till hamnen och träffa guiden. Därefter går du ombord på en lyxig 55-fots (17 meter) yacht med en dedikerad besättning och sätter segel i vattnet i Arabiska viken. Stå på däck på den privata yachten och förundras över Dubais skyline. Se Burj Al Arab, Palm Jumeirah och Atlantis Hotel. Koppla av i salongen med bekväma sittplatser och beundra utsikten över staden genom fönstren. Lyssna på musik med båtens ljudsystem. Ät några grillade skaldjur, kött eller vegetariska rätter om du vill, som kan tillagas med den elektriska grillen ombord. Välj en längre kryssning om du vill, och bestäm om du vill segla under dagen eller på kvällen, så att du kan se stadens ljus. Slutligen, gå tillbaka till kajen när resan är över, och gå sedan av båten.

De mest populära sevärdheterna i Dubai

Att göra i Skydive Dubai

Städer i Förenade Arabemiraten

Skydive Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Skydive Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Skydive Dubai

Samlat omdöme

4.8
(80 recensioner)

Herregud!! Detta är en aktivitet som måste göras om du någonsin besöker Dubai! ! Oklanderlig kundupplevelse, maten var utsökt och mycket lockande för ögat! Även om du är rädd för höjder kommer du att klara dig, för det är verkligen inte så långt upp alls. Plus att det händer så mycket att du kommer att glömma att du bokstavligen hänger i luften. Du är säkert inlåst och jag kände mig väldigt trygg, dina fötter dinglar inte i luften. Det hela är på en trevlig plattform. Underhållningen var trevlig, särskilt när de gjorde glass. Definitivt värt pengarna.

Det här var den bästa upplevelsen jag någonsin gjort! Jag och min pojkvän bokade detta tillsammans. Teamet var oerhört hjälpsamma och fick oss att känna oss väldigt bekväma. Fallskärmshopparen var riktigt vänlig och fick mig att känna mig mindre nervös. Jag var så nervös tills jag hoppade ut från planet, det var den vackraste utsikten! Värt varenda krona! Älskade varje minut av fallskärmshoppet! Vilken upplevelse, jag rekommenderar starkt!

Middag i himlen var en fantastisk upplevelse!! Kockarna gjorde ett bra jobb med maten och presentationerna. Ingenjören vid vårt bord gjorde det bra som DJ och behöll vibbarna samtidigt som han var i himlen. Hjälper verkligen med de första minuterna av att bara vara uppe i luften.

supercool, vackrare än han hade kunnat föreställa sig på förhand, men priset är högt

Smidig bokning och incheckning med klassens bästa service