Välj datum

Ski Dubai

Ski Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Ski Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Ski Dubai

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 1 446 omdömen

Vi valde alternativet 5 attraktioner. Vi använder passet för Burj Khalifa, Dubai Aquarium, Big Bus Hop On/Hop Off Tour Dubai, Atlantis Aquaventure Water Park och Ferrari World Abu Dhabi. Vi skulle ha betalat totalt cirka 328 € för enkelbiljetterna och cirka 285 € för passet. Det sparar verkligen pengar och det är helt okomplicerat. Visa bara passet i appen vid attraktionerna så får du biljetterna.

Väldigt bra vi hittade lätt och vi fick hjälp när vi kom fram till aktiviteten så att vi fick biljetter som funkade vid inträdet. Informationen bör dock vara tydligare när det gäller hur passet fungerar och att man måste skaffa biljetter för aktiviteten innan man går in, det är bara att visa passet i kassan Upphämtning mm fungerade utmärkt så vi är nöjda

Passet i sig är verkligen intressant för sitt pris, men var försiktig med de aktiviteter som valts. Aqua Park på trångt 2 timmar vänta på 1 rutschkana. Öknen är en turist rip-off! Dubai Marina middagskryssning riktigt trevlig men utgångspunkt okänd för majoriteten av taxibilar (ange platsen) Burj nickel!

Köpte go city explorer-passet för 4 attraktioner i Dubai. Värdet för pengarna var oslagbart. Vi använder passet för Ferari World, Warner Bros-parken, i Abu Dhabi, Aquaventure och observationsdäcket på 125:e våningen i Burj Kalifa. Allt gick smidigt.

Vi tog 3 attraktioner passet i Dubai och det gick väldigt bra (Atlantis Aquaventure, "cruise" båtmåltider i marinan och mot marinan (du måste boka i förväg och ange passnumren (gjord av Whatsapp ) och slutligen Motiongate.