Skógafoss

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Skógafoss

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 5 210 omdömen

Otroligt vacker natur. Bra kläder nödvändigt.

Allt vi såg var sevärt. Black beach höll på att ta andan ur oss fullständigt - det blåste storm. Tyvärr saknades hörlurar till paddorna och mina egna har en helt annan typ av kontakt. Flera av sätenas kontakter var sönderbrutna, som tur var fanns det gott om plats att välja mellan. Guiden var undermålig. Vi fick veta att islänningar äter hästkött och att det finns fler får och fler bilar än människor på ön. I övrigt verkade hans jobb bestå i att tala om när vi skulle vara tillbaka i bussen. Mot vissa resenärer var han rentav oförskämd. Lågvattenmärket var väl när han bad oss att inte stjäla de paddor han ev glömt att samla in. Så bra tur med kass guide.

Fantastiska ställen - kunde varit mer tid på varje!

Fantastiskt vackra platser och mycket kunnig och intressant guide - Frosti - dessutom hade han en mycket vacker sångröst- vår belöning för att vi kom i tid till bussen. Blev lite pressat med tid vid de flesta stoppen, hann bara precis ta sig fram och fotografera. Hade önskat mer tid för att i lugn och ro uppleva naturen. Tog inte båtturen vid jökulsarlon och det är jag glad för- hade gott om tid att utforska detta fantastiska ställe på egen hand. Allt som allt en bra utflykt trots regn.

Utflykten var jättebra med vackra sevärdheter och lagom lång tid på varje plats. Jag hade önskat att guiden hade pratat mera. Han pratade bara första ca 20 minuterna om isländsk polis och ölbryggning. Jag hade velat höra mer! Om historia, politiskt och ekonomiskt läge idag, platser vi åkte förbi med mera.

Fantastiska naturupplevelser, ett måste på Island

Helt fantastisk resa med så många upplevelser. Tyvärr stressigt vid varje stopp pga för lite tid - hann knappt uppleva utan stress med tiden. Är man inte fullt rörlig så är det krävande med alla trappor och stigningar och kan vara att man missar upplevelsen.

Ett måste på Island! Så häftigt att gå upp på glaciären och se detta fantastiska. Vattenfallen var också en upplevelse, ta med regnkläder, det behövs om man vill gå riktigt nära.